בתור גולש ותיק כאן בפורום - אני ממש ממש שמח לראות שהוא חזר! בהצלחה! אגב, מתי תעלה העונה החדשה?
N ny22 New member מנהל 28/9/12 #1 בתור גולש ותיק כאן בפורום - אני ממש ממש שמח לראות שהוא חזר! בהצלחה! אגב, מתי תעלה העונה החדשה?
J JAMES DEAN New member 29/9/12 #3 ככל הניראה תהיה עונת סלבס http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4285660,00.html
N ny22 New member מנהל 3/10/12 #5 מתי תשודר העונה החדשה בישראל?? (לשאלתך ג'יימס דין, כן, אני מדבר על התוכנית הישראלית... ) יש כבר צפי? תודה רבה!
מתי תשודר העונה החדשה בישראל?? (לשאלתך ג'יימס דין, כן, אני מדבר על התוכנית הישראלית... ) יש כבר צפי? תודה רבה!
J JAMES DEAN New member 28/9/12 #2 אתה מתכוון לעונה הישראלית? יש עוד זמן... אם התכוונת לעונה האמריקאית אז ביום שני הקרוב ב-יס יהיה מרתון כל הפרקים על עונה 19 בשעה 22:00 תתחיל עונה 20 שעליה אני כבר אעשה שרשור כמו שעשיתי בזמנו לעונה 13
אתה מתכוון לעונה הישראלית? יש עוד זמן... אם התכוונת לעונה האמריקאית אז ביום שני הקרוב ב-יס יהיה מרתון כל הפרקים על עונה 19 בשעה 22:00 תתחיל עונה 20 שעליה אני כבר אעשה שרשור כמו שעשיתי בזמנו לעונה 13
N ny22 New member מנהל 3/10/12 #4 תודה רבה בהחלט כתבה מעניינת... מצד שני - אני לא בטוח שעונת סלב יכולה להיות כל-כך מעניינת כמו אחת העונות הרגילות, אבל נחיה ונראה...
תודה רבה בהחלט כתבה מעניינת... מצד שני - אני לא בטוח שעונת סלב יכולה להיות כל-כך מעניינת כמו אחת העונות הרגילות, אבל נחיה ונראה...