סדרות

o0Invisible0o

New member
אני לא יכולה להיות בלי עבודה בכלל כרגע...

אז אני אצטרך לסבול עד שאמצא אחרת..מה שגם קורה כרגע אז אני מעדיפה להכנס למשהו יותר יציב.

אין באמת צורך.. את מתכוונת לספיישל שהיה לפני עונה 2? או לספיישל שהיה בפגרה של עונה ראשונה?
שניהם סוגשל סיכום "מה היה עד עכשיו"... אם השלמת הכל רצוף אני מניח שאת לא צריכה.

Rachel47

New member
אני לא הורדתי

אני בד"כ מורידה את העונות יחד ולא מחפשת ספציפית את הספיישלים
וגם בגלל שלא הייתה המתנה בין העונה הראשונה לשניה לא חושבת שיש צורך
פשוט תמיד מעניין אותי אם יהיו שם דברים מעניינים
ואם יש ראיונות עם השחקנים זה דווקא נחמד

אין שם משהו מיוחד זה סיכום של הפרקים בקריינות של אמילי (הראשון) ונולן (השני). אני ויתרתי על זה (וראיתי עם ההפסקות)

LemonLimeLilach

New member
רינבג' עד 104

זה רע שאני רוצה שאמילי תהיה עם דניאל בסוף
והוא לא באמת ימות נכון?
למה לויקטוריה יש מצח כל כך ענק
ומה התפקיד של אח של סרינה, הוא כזה משעמם והוא נראה הרבה יותר זקן ממה שהוא. בזמן שאמילי נראית צעירה ממה שהיא אמורה להיות (שאני מנחשת שהיא אמורה להיות כי אין לי מושג)
ואני אצטרף לכל שאר האינטרנט עם התהיות לגבי הכלב שהיה אמור למות לפני כמה שנים טובות בסדרה
ו...
זה מרגיש קצת כמו האוסי בקטע שאני מחכה לטייט דונובן שייכנס כל רגע
אולי יעשו לו רומן עם ויקטוריה מתישהו, זה יהיה כל כך מתאים. הוא כל כך מתאים לסדרה הזאת.
אה ובמציאות היא יוצאת עם דניאל או עם ג'ק?
אמממממממממממממ אהבתי במיוחד את הפרק עם הפסיכיאטרית כי היא הייתה זונה. אבל אם כל פרק הורסים מישהו זה לא ייגמר ממש מהר?

בנוגע לגיל, דיי הייתי בהלם כשבדקתי את זה ואמילי בת 27! (הדמות, לא השחקנית
)
את תשני את הדעה שלך בנוגע להרבה דמויות במשך הצפיה

בנוגע לאח של סרינה, זה הליהוק היחיד שאמרתי שהם טעו בו

והפרק עם הפסיכיאטרית היה אחד הטובים!

LemonLimeLilach

New member
זהו, חשבתי שהיא אמורה להיות בת 25-26 ככה

ואח של סרינה אמור להיות בן פחות מ18 אבל הוא נראה מלא יותר וזה מטריד את המוח!

LemonLimeLilach

New member
עד 106

1. טיילר. זה נחמד שמביאים מישהו שיעשה בלגאן אבל צריך שיהיה לו מניע ואין לו. וואטדהפאק עם לסמם את דניאל? מה זה אמור להשיג? זה סתם הורס את הכיף מהסדרה כשלבנאדם אין מניע והוא סתם רע למען להיות רע. זה יכול להיות כנ"ל גם ללמה ויקטוריה החליטה לעקוב אחרי אמילי כי אין לה באמת סיבה לחשוב שיש משהו שאמילי לא מספרת.
2. זה היה לגמרי מגוחך שהיינו אמורים להאמין שקונראד וויקטוריה יהיו מופתעים מזה שפרנק ניסה להרוג את לידיה. הרי זה כל הקטע של ה"איש אבטחה" של אנשים עשירים, לא? להעיף מהדרך את מי שמציק? וכשהוא אמר להם פרק לפני שהוא will work out את הבעיה עם לידיה... הא? מה הם חשבו שהוא יעשה לה, פוצי מוצי? ברור שהוא ינסה להרוג אותה! זה כל הקטע שלו! ממש ציפיתי לקטע שאמילי תחשוב שהיא עושה משהו חכם ואז קונראד יקבל את הוידאו ויצחק כי אוביווסלי הוא ידע שזה מה שפרנק יעשה אבל אז הם כביכול לא ידעו. קיצר, מגוחך.
3. חהחהחה עם איך שאמילי דחתה את ג'ק. אוי זה היה משעשע.

LemonLimeLilach

New member
עד 110

טיילר צריך לעוף כבררררר אני שונאת אותו!!!!!!

העו"ד החדש של ויקטוריה יראה מתישהו את אמילי... הוא יזהה שהיא אמנדה?

למעלה