חג שמח חברות וחברים יקרים.

הכל מוכן? הבית נקי? ניקיתם את הפאזלים לכבוד החג
? מה התכנונים שלכם לחג, מארחים/מתארחים? מבשלים משהו מיוחד לחג? מתכננים טיול מעניין? מנוחה? והכי חשוב מה אתם מפזלים ומה אתם מנשנשים לצד הפאזלים בחג
?

שיהיה לכולנו חג חירות שמח!

anuterhi

New member
נוסעים לרודוס לכל השבוע...

בית נשאר מלוכלך ולא צריך לבשל!

חג שמח לכולם!

היי כולם. מזמן לא הייתי פה, אבל הנה אני פה לאחל לכולם חג אביב שמח!!!

בדף הראשון חסר לי מממ, אופו היא?

הלוואי ויתגשמו כל משאלות לבכם לטובה.

אופ.

ברוכה השבה

תישארי, עוד מעט גם יש מפגש, שלא תפספסי.

מממ עוד כאן והבטיחה להישאר היא רק שינתה צבע מכחול לאדום סקסי

חג שמח!

ברוכה הנמצאת

ובתוך כך כל החברים האחרים. אתם באמת מותק.

לא באמת חזרתי, אני לא מרגישה הכי נוח לראות לכולם כל הזמן, ואני בעצמי כבר לא מפזלת כבר תקופה מאוד ארוכה. (המרתי את הפאזלים, פחות או יותר, ב"שחור ופתור" ) ואני גם קצת מקנאת שכולם מפזלים ואני לא! :)

באתי להגיד חג שמח.

ותודה על העדכון בקשר למממ. אני שמחה שהיא עדיין כאן. ברכות על הכחול שלך.

אופ.

תודה לך

למה זנחת את הפאזלים? זה הגיע מתוך החלטה או שככה יצא? יש מצב שתחזרי לזה מתי שהוא? דווקא בגלל שאת אומרת שאת מקנאה במרכיבים כאן נראה שיש לך יותר מפינה בלב בשביל פאזלים, אז מה קרה? (כמובן רק אם מתאים לך לדבר על זה).

יצא ככה.

פאזלים זו אהבה שלי, אז אני מניחה שזו רק הפסקה.
ברור שיש לי פינה בלב, אפילו גדולה, לזה.

פשוט.. מכירה את אתר גרידלרס? יש שם מה שנקרא 'גרידלרים', וכשנחשפתי לזה, הרגשתי שזה מחליף לי את העיסוק בפאזלים. גם שם צריך להרכיב תמונה, בסופו של דבר, למרות שהבניה היא דרך מספרים. גם שם הדרך צריכה להיות מאוד סבלנית, מאוד כייפית ומאתגרת. ויש כמובן בכל מיני גדלים ואפילו צבעים, למרות שאני שנים עדיין על השחור לבן :)
ככה אני מרגישה. זה גם מאוד זמין לי כי זה במחשב.. אז...
פתאום עצוב לי.. מצחיק כזה..

תודה ששאלת. שמחתי להשיב.

אופ.

חג שמח

ברכות על נטילת המושכות של הפורום (גם אם באיחור ניכר כנראה). אני נטולת מחשב בחודשים האחרונים וגם נטולת זמן לבדוק ולקנות לי אחד חדש.

אצלי על השולחן פאזל שקיבלתי מ - מממאיה במפגש האחרון 700 חלקים. נשאר להרכיב רק את הרקע למעלה ואני לא כ"כ מצליחה להגיע אליו.
לאחרונה הרכבתי פאזלים קטנים של 500 חלקים בעיקר עד שיהיה לי זמן להגיע אל הגדולים יותר.

הוו שלום שלום לך

חיפשתי אותך כאן.

אחרי פסח יהיה מפגש פורום נוסף ואשמח אם תשתתפי. אם את לא כאן אולי תשאירי לי את מספר הפלא' שלך בפרטי כדי שאוכל לעדכן אותך בפרטים.

בהצלחה עם הפאזל הנוכחי.

סקרמנטה

New member
התגעגעתי....

בחודשים האחרונים יצא לי לבקר כאן רק בחטף מדי פעם, בגלל קוצר זמן.
ככה גם עם הפאזלים שלי. מעט מאוד התייחסתי אליהם לאחרונה, וגם לא יצא לי לחדש את המלאי. בעוד כשבועיים בע"ה יירד קצת הלחץ ואקדיש להם קצת יותר זמן.
טוב לראות אתכם כאן, ועוד יותר טוב יהיה לראות אתכם בע"ה במפגש.
טוב לחזור הביתה

ברוכה השבה ו
גם לך!

שמחה שהלחץ הולך לרדת אם זה אומר שתהיי איתנו יותר ותוכלי לבלות זמן רב יותר בחברת הפאזלים.

יש פאזל שמחכה להרכבה או שאת צריכה לקנות חדשים?

אני מתכננת ביקור ב'ביג דיל' בבני ברק בשביל לראות מה חדש, מקווה שהם חידשו את המלאי לקראת פסח.

שיהיה לך המשך חג מוצלח ורגוע.

סקרמנטה

New member
אמנם יש לי כמה שמחכים להרכבה

אבל זה לא אומר שאני לא צריכה לקנות חדשים

ביג-דיל בב"ב? את יודעת כמה זמן לא ביקרתי שם? יותר משנה!
היתה לי עדנה רבה במקסטוק, וזהו, נגמרה החגיגה.
בקרוב בלי נדר, אחזור לבקר שם.
בינתיים, מחכים אצלי כמה פאזלים שהבטחתי להביא למפגש הקודם (ולא הצלחתי להגיע), ועוד כמה שאני רוצה להחליף. כולם מחכים בסבלנות למפגש הבא :)

אשתדל להגיע לשם עוד השבוע

ואדווח (כולל תמונות...) מה קורה שם

אולי אקנה גם כמה פאזלים להחלפה במפגש כי לבושתי אין לי פאזלים להעברה כי לאחרונה את כולם אני מדביקה ונותנת כמתנה.

למעלה