אגב, הנה מתכון נחמד
לסלט שהיינו עושים הרבה בצבא. קוראים לזה לצ'ו - זה מעין סלט בצל מבושל:
חותכים לטבעות (או לחצי ואז לרצועות) 8-7 בצלים גדולים. שמים בסיר עם מעט שמן ומערבבים. מבשלים על להבה קטנה ונמוכה עם מכסה סגור עד שכל הבצלים מתרככים ומתקרמלים מעט (לוקח קצת זמן אבל שווה את זה).
כאשר הבצלים מוכנים מוסיפים מלח, פלפל שחור וכפית של רסק עגבניות (נראה מעט אך מספיק בהחלט). מערבבים וזהו.
טעים גם חם וגם קר.
לסלט שהיינו עושים הרבה בצבא. קוראים לזה לצ'ו - זה מעין סלט בצל מבושל:
חותכים לטבעות (או לחצי ואז לרצועות) 8-7 בצלים גדולים. שמים בסיר עם מעט שמן ומערבבים. מבשלים על להבה קטנה ונמוכה עם מכסה סגור עד שכל הבצלים מתרככים ומתקרמלים מעט (לוקח קצת זמן אבל שווה את זה).
כאשר הבצלים מוכנים מוסיפים מלח, פלפל שחור וכפית של רסק עגבניות (נראה מעט אך מספיק בהחלט). מערבבים וזהו.
טעים גם חם וגם קר.