החיפוש הייחודי של Gרר

החתולית

New member
טייגר לילי - תפריטי קוקטיילים ויין חדשים

'טייגר לילי' משיקה 6 קוקטיילי קיץ, ותפריט יין חדש, מהם ניתן יהיה ליהנות ב-2 מסעדות הרשת, ברמת החייל ובשרונה מרקט.

בנוסף, לכבוד השקת תפריט האלכוהול העדכני, מציעות המסעדות 25% הנחה על הקוקטיילים והיינות בימים 10-16 ביוני, החל מהשעה 16:00.

הקוקטיילים הקיציים החדשים:
  • מרגריתאי – Margarithai: טקילה, סורבה מנגו, סירופ מנגו וקרח (40 ₪);
  • למאי ביץ' – Lamai Beach: ג'ין תותים, ליקר ליצ'י, סמבוק, פירות יער ולמון גראס (42 ₪);
  • קינ-מון – Cinna-Moon: יגרמייסטר, פלרנום, שקדים, אננס ומקל קינמון (44 ₪);
  • טוק טוק – Took Took: רום, קמפרי, פסיפלורה ותפוז (44 ₪);
  • קוקוהאט – Cocohut: ג'ין, שארטרז, קוקוס, כוסברה ומלפפון (46 ₪);
  • בורי ראם – Buri Ram: וויסקי, ג'ינג'ר, לימון ובוומור (48 ₪).

תפריט היין החדש, שם דגש על VFM גבוה. בין היינות בתפריט החדש:
  • פומה בלאן של יקב דלתון (28 ₪),
  • גוורצטרמינר של יקב וארטנבורג וינצר הגרמני (30 ₪),
  • מסע ישראלי ורוד של יקב ויתקין (32 ₪),
  • ויונייה של יקב הרי גליל (32 ₪),
  • סובניון בלאן של יקב וילה מריה הניו זילנדי (38 ₪),
  • פרימיטיבו די מאנדוריה טאלו מאיטליה (38 ₪),
  • טרסה של יקב לוריא (40 ₪),
  • שאבלי של דומיין דה מאלאנד הצרפתי (46 ₪) ועוד.

לכבוד השקת תפריט האלכוהול החדש ניתן יהיה ליהנות מכל הקוקטיילים והיינות

טייגר לילי רמת החייל – הברזל 32, רמת החייל, טייגר לילי שרונה מרקט – קלמן מגן 3, ת"א
1-700-70-70-97, https://www.facebook.com/tigerlillyTLV
 

החתולית

New member
ביר גרדן - תפריט קיץ חדש

קבוצת ה"ביר גארדן" המקורי, בעלת הגארדן הראשון בכיכר דיזנגוף בתל-אביב והגארדן במתחם G בכפר-סבא, נערכת לקיץ ומשיקה תפריט קיצי מרענן.
התפריט מציע לצד המנות המוכרות, מנות חדשות המשלבות בין המטבח הבווארי למטבח הישראלי. גם תפריט האלכוהול הורחב והותאם לקיץ.

בין המנות החדשות בתפריט הקיץ:
  • ברוסקטות ארטישוק – קרם ארטישוק על לחם מחמצת לבן, פטה רכה, שקדים קלויים ושמן כמהין (38 ש"ח)
  • קארי וורסט – תבשיל עגבניות חמים עם נקניקיית עגל, שוקרוט, שעועית לבנה, בצל ירוק ואבקת קארי (44 ש"ח)
  • עראיס צ'יבוריקי – מיני פיתות ממולאות בבשר טלה טחון במקום, צרובות על הפלנצ'ה. מוגש עם טחינת יוגורט חריף (46 ש"ח)
  • שווארמה דג – דג לבן צרוב עם פטריות ובצל על יוגורט ועשבי תיבול טריים (52 ש"ח)
  • זוסה קינמון – בצק עלים מתוק עם רוטב שוקולד נוטלה וקראמבל עוגיות (28 ש"ח)
בין הקוקטיילים החדשים:
  • Pina – הגרסה הקרה של קפטן מורגן ספייסד עם פלרנום ואננס (38 ש"ח)
  • Jasmine 2.0 – קוקטייל מריר, קליל ואדום המכיל שילוב של גורדונס ג'ין, קמפרי, לימון ומתיקות קלה של ליקר תפוזים (42 ש"ח)
  • Green Jin – ג'ין יבש, צינזאנו ביאנקו, עלי בזיליקום טריים ומעט לימון (44 ש"ח)
גם בעונת הקיץ, ימשך ה-Happy Hour של הביר גארדן, במסגרתו תינתן הנחה של 50% על כל תפריט האלכוהול ועל מנות נבחרות מתוך תפריט האוכל.

"ביר גארדן"
תל אביב - הרב ריינס 2, כיכר דיזנגוף, ת"א (054-527-4512)
כפר סבא - ויצמן 207, מתחם G, כפר סבא (099-539-631)
 

החתולית

New member
מסעדת כולא חוזרת לערב חד פעמי

עודד חצבני מגיע להתארח במסעדה סבידה בעכו, עם מנות של מסעדת כולא שלו שנסגרה. הארוחה מתקיימת כחלק מגיוס המונים של חצבני לפרויקט החדש שלו - הוצאה לאור של ספרי ילדים בערבית ועברית ותרגום ספרי ילדים מפורסמים לערבית.

הארוחה תתקיים ביום שני ה-11 ביוני החל מ-20:00 , ותכלול מנות שיוגשו למרכז השולחן. בין המנות: סביצ'ה פיסטוק, קלמרי טחינה, לילות ביירות, תפוח אדמה שרוף, דגים על גריל פחמים והרבה יין ועראק.

מחיר הארוחה: 300 שקלים לסועד.

ההרשמה לארוחה היא רק דרך דף גיוס ההמונים של הפרויקט:
https://www.jumpstarter.co.il/projects/1630
 

החתולית

New member
סוף שבוע ברמות נפתלי - בנג'ולינה

את ארוחת הערב של יום חמישי אכלנו בבנג'ולינה בקרית שמונה.

למסעדה יש תפריט קבוע ותפריט מתחלף אשר משתנה בערך כל חודש. המסעדה היתה די מלאה, והשירות היה מקצועי ונעים. אחרי עיון בתפריט, ניגש אלינו מלצר, הסביר מעט על המנות, וקיבל מאתנו את ההזמנה.

הבחור הזמין לראשונה שייטל על פולנטה - שייטל צרוב MR על פולנטת תירס חמאתית ומתקתקה, אגוזי מלך בקרמל-צ'ילי ובלסמי מצומצם (44 ש"ח בחשבון ובתפריט באתר מחיר המנה 46 ש"ח. לא ברור לי למה ההבדל) - המנה הוגשה בצלחת לא לגמרי שטוחה, מה שהקשה על חיתוך נתחי הבשר. התיבול היה טוב ומאוזן, אבל הפולנטה היתה דלילה מאד, ולא הורגשה במנה פיקנטיות מהצ'ילי. בסך הכל, מנה סבירה שיכולה היתה להיות טובה יותר.

אני הזמנתי את מרק היום שהיה מרק חומוס ועגבניות עם תרד (28) - נאמר לי שהחריפות היחידה בו היא מפלפל שחור, אבל כנראה שרעדה לטבח היד כשפלפל את המנה

ציפיתי למרק סמיך, וקיבלתי מרק דליל וטעים, שהיה בו רק מעט תרד. חמיצות העגבניות איזנה את החריפות שהרגשתי, והוא היה מעט מלוח מדי. שוב, מנה סבירה שיכולה היתה להיות טובה יותר.

לעיקריות הוא הזמין מהתפריט המתחלף המבורגר עגבניות ועיזים (89) - 300 ג' המבורגר משפונדרה ושייטל, עגבניות שרי צרובות, כרישה, שום, צ'ילי, מיץ עגבניות וסילאן, גבינת עיזים מנצ'גו. ההמבורגר מוגש ללא לחמניה, עם תפוחי אדמה צרובים. הוא נהנה מההמבורגר ושילוב הטעמים. ההמבורגר הוזמן צלוי מדיום, ולדעת הבחור הוגש מדיום-וול.

אני נהניתי ממנת פירות ים שחיתות (95) - שרימפס וקלמרי, חזה אווז צרוב, זוקיני וכרישה בשום ויין לבן, על פולנטה וקדאיף קראנץ. השרימפס והקלמרי היו מהזן הקפוא הגדול והטוב, והטיפול בהם היה נכון. השילוב עם חזה האווז המלוח היה מצויין, הרוטב היה גם הוא טוב והפולנטה היתה... דלילה מדי. שילוב המרקמים עושה את המנה למעניינת, ולטעמי זו היתה המנה הטובה ביותר בארוחה. זו מנה גדולה שלא יכולתי לסיים, והבחור עזר לי עם שרימפ או שניים. אבל גם הוא לא הצליח לסיים אותה


שני הגרגרנים שאנחנו, לא יכולנו לוותר על קינוח, והזמנו שוקו שוקו (42) - פאדג' שוקולד עשיר, טראפלס שוקולד ואייריש קרים, מלבן שוקולד ופאייטה, רוטב שוקולד חם וגלידת ווניל. העתקתי את תיאור המנה מהתפריט, בו גם נכתב שהכנת המנה אורכת כרבע שעה.
מנת שחיתות שוקולדית אמיתית ומשובחת. פאדג' השוקולד התגלה בסוג של פונדנט עשיר וטעים. כמובן שלא הצלחנו להתגבר עליה.

שתיתי כוס פינו גרי, אבל איני זוכרת של איזה יקב. בבנג'ולינה מגישים, מלבד הקאווה שמיובאת, רק יינות ישראלים.

עם היין שילמנו 348 ש"ח וחזרנו לצימר לישון.





 

החתולית

New member
חופשה ברמות נפתלי - יין ותנורין

בשישי, אכלנו ארוחת בוקר בצימר. המישמשים שהבאנו מהבית, והדובדבנים הלכו יופי עם הגבינות, ואפילו קצת הצילו אותן. הלחם המצויין של אלחנן היה יותר מצויין עם חמאה פשוטה, ואפילו נס קפה עלית הפשוט לא הצליח לקלקל לנו את מצב הרוח.
&nbsp
התחלנו וסיימנו את היום ביקב נעמן, שלטעמנו היה הטוב ביותר מבין ארבעת היקבים בישוב. קנינו לא פחות משישה בקבוקי יין, ואני זוממת לפתוח אחד מהם כבר ביום שישי הקרוב.
&nbsp
בערב אכלנו בתנורין בצומח כח, בעיקר כי היא המסעדה הכי קרובה לרמות נפתלי, ולא היו לנו שום כוונות לבשל או לעשות על האש בצימר.
&nbsp
הזמנו סלט ג'רג'יר (32) וטאבולה (32) והתמוגגנו מהעשבים והתיבול הפשוט. כנראה שאחרי ארוחות מלאות פחממות וחלבונים שמנים, היינו צריכים קצת ירוק.
&nbsp
לעיקריות הזמנו שיש ברק טלה (49) - הכיסונים היו עשויים היטב ומרק היוגורט החם היה חמצמץ בדיוק המידה. מנה מצויינת.
עיקרית נוספת היתה קבב ענתבלי (70) - בתפריט נכתב שהיא מוגשת על פריקה, וכשהמלצר שאל איזו תוספת נרצה, הבחור ענה בלי לחשוב פעמיים: "צ'יפס". לתומו חשב שהצ'יפס יתווסף לפריקה. אז קיבלנו מנה של 4 קבבים מצויינים ועסיסיים, על רוטב סמיך של עגבניות צלויות, וצ'יפס משקית

הקבבים היו באמת מצויינים, מתובלים היטב והלואי והיו במנה יותר מהם

&nbsp
קינחנו בכנאפה יחסית טובה (32).



 

superman1234

New member
אכן דיווח מגרה......

האם המסעדה נמצאת בתחנת הדלק שבצומת ?
אמורה להיות שם גם מסעדה לבנונית לא רעה.
אבל מה שרצית לציין שממש מול תחנת הדלק עם מבט צפונה, ישנו שביל [שהיה פעם כביש] עם מחסום שניתן להרים. בהמשך השביל נמצאת "עין תאו" שנקראה מזמן "ג'חולה" כשלקירית שמונה קראו "חלסה"...
זהו אגם מים טבעי שופע. בזמנו , כאשר לקיבוצים שבסביבה לא הייתה בריכת שחיה, היו נוהגים להגיע לכאן במשאיות של הקיבוץ לשחיה....

 

החתולית

New member
יש בתחנת הדלק רק מסעדה אחת והיא תנורין

המטבח אמור להיות גלילי / לבנוני, אבל ערבי גלילי די מוכר ואפילו קצת בנאלי.
 

החתולית

New member
סוף שבוע ברמות נפתלי - טאנטי באצ'י

בשבת קמנו ואכלנו יחסית מוקדם. נשארו לנו המון דברים, שאני עדיין נהנית מהם.
&nbsp
יצאנו לכיוון הבית בסביבות שתים עשרה וחצי, ובשלב מסויים, כבר היינו רעבים. כשעברנו ליד צומת אלונים, אמרתי שמזמן לא אכלנו בטאנטי באצ'י, ולשם נסענו.
&nbsp
המסעדה היתה מלאה, אבל נמצא לנו שולחן, והזמנו יחסית מהר.
&nbsp
סלט הקולורבי (38) היה הדבר אליו התגעגעתי בעצם, והוא היה נהדר כמו תמיד.
&nbsp
הזמנו גם פיצה מתפריט המיוחדים: פיצה ביאנקה ציידים (82) עם פרוסות אסאדו בבישול ארוך (כמובן), תפוחי אדמה, בצל סגול ושמן כמהין (שאפשר היה לוותר עליו בקלות). אכלנו רבע מהפיצה, ואת השאר לקחנו הביתה.
&nbsp
קינחנו בקנולי (22) שחלקנו בינינו. המילוי היה קרם מסקרפונה עם פירות יבשים שהעניקו לו חמצמצות מתוקה ונהדרת (אם אתם מבינים למה אני מתכוונת). קינוח מצויין לטעמנו.
&nbsp
חזרנו הביתה עייפים, היישר לשנ"צ, והבחור ארז מזוודה לעוד נסיעת עבודה לצרפת.





 

החתולית

New member
על הדיווח

לא העזתי להתקרב לשם אפילו, בגלל הדיווחים על הצפיפות. שמחה שבסך הכל, החוויה היתה טובה.
 

gastro101

New member
תודה על דיווח צפוני מפורט !!!

ביולי נשהה בקבוץ דפנה בהרכב משפחתי , רושמת את ההמלצות שלך- בעיקר לפחמימות מהדרך....
 

החתולית

New member
רק גבינות כדאי לקנות בעין כמונים או להצטייד מראש

יכול להיות שהבחירות שלנו או ההמלצות של מי שמכרה לנו את הגבינות, לא היו מוצלחות.
 

gastro101

New member
לא יצאתי מהמטבח ...

בששי בערב כמעט כל המשפחה (רק אחת חסרה , תורנית בבית חולים ) ואורח משוויץ - שמונה סועדים .

הכנתי- קציצות עדשים ברוטב עגבניות מהבלוג "טבעון" , הפעם הצליחו במיוחד , היו רכות , כולם שיבחו את התבול והנכד טרף .
פילטים של אמנון ברוטב עגבניות ופלפל שושקה אדום- יצא מעולה לעניות דעתי הבקורתית
פרחי כרובית אפויים בטחינה של אליסמין מאבו גוש- באמת טובה מאד
סלט ירקות , פירה שהוכן בטרמומיקס , חלה מצוינת מלחם ליאור
לקינוח- מיני בקלאוות מחיפה תחתית שהביא האורח ועוגת הקרמים ביסקוויטים שלי - אס מנצח . אספרסו .

שבת בבקר- גבינות מאדמה סניף כפר סבא. שכחתי את השם , צהובה חרפרפה מתקתקה וקממבר ככה ככה.

צהרים- שאריות מערב קדם + קיש פלפלים ממאפית ליאור שהיה חביב ושוב פירה

מוצאי שבת, חלק מהאורחים עדין אצלי- חיש קל - רוטב עגבניות מעגבניות שרי רכות מרוסקות +קופסת עגבניות קצוצות איטלקית , שום בזיליקום שמנת. פסטה רומו שהיא באמת טובה, פרמזן מחנות אדמה וכולם שבעו.

בשבת הבאה- רק מסעדות !
 

trilliane

Well-known member
מנהל
גרג קיטשן בחיפה, היה מאכזב

מסוג המקרים שבמקום לאכול את המנה וליהנות אני אוכלת ת'לב למה לא החזרתי אותה מיד כשהגיעה (כי הייתי מורעבת וכי אני לא נוהגת להחזיר מנות אלא אם הן ממש לא-אכילות מבחינתי).
&nbsp
הגעתי רעבה ורציתי מנה עיקרית. המלצרית סיפרה שיש ספיישל דג כלשהו שנשמע מעניין, אבל ב-₪80 בלי שום תוספת ליד זה נראה לי קצת מוגזם ולא משביע.
&nbsp
התלבטתי לגבי "סלמון במיסו" ("על ניוקי בקרם לימון, ירקות ירוקים"). המלצרית אמרה שזו מנה יפה. שאלתי מהם הירקות הירוקים (למה לא לכתוב, למה?) והיא ענתה ששעועית ואפונה. סבבה. תחקרתי אותה איך מכינים את הסלמון, היא אמרה שבתנור (מצוין, אני לא אוכלת דגים מטוגנים). הדגשתי שוב ושוב שלא ישרפו את הדג בשום אופן, גם לא בקטנה, גם אם זה אומר שהוא יהיה עשוי פחות. שאלתי אם מיסו זה על בסיס סויה, היא התעקשה שלא ואין שום קשר, ובכל מקרה אפשר עם הרוטב בצד. אמרתי לה מצוין; אבל אז היא אמרה שהרוטב הוא קרם לימון ממש מוצלח (ואני אוהבת לימון עם דגים) ושהסלמון מונח על זה ושבלי הרוטב בכלל זו בעיה. אחרי שהצליחה לבלבל אותי כבר אמרתי לה בסדר, שיעשו כמו שעושים, רק שהדג יהיה עסיסי ושלא ישרפו או ייבשו אותו מלמעלה, ואם צריך שיעטפו אותו לשם כך.
&nbsp
כשישבנו המסעדה הייתה מלאה אבל לא בהיסטריה; רוב החברים הזמינו שתייה חמה/קרה לסוגיה (וקיבלו) ובשלב הראשוני רק אני ועוד מישהו הזמנו מנות עיקריות. אחרי כ-25–30 דקות שאלתי מה קורה עם המנה (המלצרית לא באה לבדוק מיוזמתה, אף שישבנו מול שולחן ריק והתייבשנו). היא אמרה שעוד שתי דקות המנה יוצאת. זה לקח עשר, אבל מי סופר.
&nbsp
כשקיבלתי את המנה הסלמון היה עם פינות חרוכות (שחורות) מלמעלה
. הייתי כבר כ"כ רעבה ונואשת שזרמתי. אני מאשימה את עצמי על שיקול דעת לקוי שלא החזרתי את המנה מיד למטבח. אני לא אוכלת שרוף, הייתי צריכה להתחיל לקלף את השכבה העליונה. היא אמרה שזה רק הלמעלה והוא עסיסי מבפנים (הוא אכן לא היה יבש בפנים, לפחות זה). הבעיה שאכן מרחו אותו בסויה או משהו כזה כי הוא היה מתקתק. במקום טעם של סלמון (שאני אוהבת) או לימון (שאני אוהבת מאוד עם דגים), קיבלתי משהו מתקתק שאני לא אוהבת בכלל. אבל כבר הייתי מורעבת והתנפלתי על המנה בתקווה שזה רק מלמעלה. זה לא היה.

&nbsp
אגב, "קרם הלימון" התגלה כשלולית צהובה של רוטב מתקתק ונטול קרמיות ובו שחו קומץ ניוקי נחמדים, שעועית, אפונה ואולי מעט תרד (היו שניים שלושה גושים ירוקים כהים שלא זיהיתי בוודאות). אולי זה "קרם לימון" בכל מקום, לא יודעת, אבל השם מטעה, כי המרקם בלתי קרמי בעליל.
&nbsp
באמצע הדג נשברתי; ביקשתי מהמלצרית לימון (אמיתי) וסחטתי עליו, גם המלחתי קלות בניסיון לפטור אותי מהמתיקות עם טעם אמיתי של לימון טרי. זה עזר באופן חלקי מאוד.
&nbsp
בשורה התחתונה, גם לו המנה הייתה יותר לטעמי, היא ממש לא שווה ₪92. תמחור מוגזם למנה סתמית ובינונית. כדאי גם לתדרך את המלצרים מה זה "מיסו" כי הם כנראה לא יודעים. יצאתי מבואסת לגמרי מכל החוויה, ואפילו לא כ"כ שבעה. בפעם הבאה אוכל בבית.
 

החתולית

New member
מיסו עושים בדרך כלל מסויה

זו משחה של שמייצרים מהתססה של פולי סויה או דגן כלשהו. היא בדרך כלל מלוחה מאד, ואין בה מתיקות.
&nbsp
כשלא יודעת מהו מרכיב מסויים במנה, אני תמיד בודקת במהירות בגוגל, וכבר מנעתי כך אכזבות ואי הבנות.
&nbsp
בדרך כלל כותבים "ירקות ירוקים", כי הם משתנים בהתאם למצאי ולעונה. כך לא צריך לשנות תפריט שאינו עונתי. מתאים מאד לרשת גרג.
&nbsp
במקומות כאלה, אני מזמינה סלט או כריך, ולא מעבר לכך.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
אני יודעת, לכן ביררתי; גוגל לא בהכרח עוזר כי יש הפתעות

נתקלתי יותר מפעם פעמיים בתפריטים שבהם שם "מוסכם" התגלה כמשהו אחר. מליחות לא הייתה במנה כלל.
&nbsp
לגבי ירקות, הייתי מקבלת לו היה מדובר בירקות טריים או שהיה כתוב "ירקות העונה". אין שום דבר עונתי בשעועית או אפונה, אלה בד"כ ירקות שמגיעים קפואים.
&nbsp
חשוב לי לציין שזה לא סניף קפה רגיל של רשת גרג אלא "גרג קיטשן" שמתיימר להיות יותר מסעדתי באופיו, והתפריט שלו שונה מזה של רשת בתי הקפה. כריכים לא זכור לי שראיתי בתפריט; באתר שלהם הם מופיעים תחת "ארוחות בוקר" ולכן אולי לא מוגשים כל היום (בכל מקרה, כשאני יושבת במסעדה אני מזמינה אוכל "אמיתי" בצלחת. לא לחם או כריך שאני יכולה להכין לעצמי בבית). לא אני בחרתי את המקום, ואם זה יהיה תלוי בי לא נשב בו שוב.
 

inבאלי

New member
אנו אכלנו המבורגר בדוכן שלהם בשרונה ולא התלהבתי

ההמבורגר היה יבש מדי לטעמי ולא מוצלח.
 
למעלה