ג'וי והחור בכיס
חומות העיר עתיקה, למי שאוהבים אז זה מה שתראו ברקע. המסעדה נמצאת כמה דקות הליכה מהכותל וממגדל דויד. המטבח מתמחה בבשר איכותי עם נגיעה בשלל סגנונות. אפשר לעשות שם אירועים כי המקום מציע חדרים פרטיים.
המקום לא סוען אבל לא ריק. הגעתי בלי צורך בהזמנת מקום מראש.
מודה, הייתי גם מחכה.
בשביל ההתחלה, הזמנתי לעצמי סלט טיפאני (65 שקלים).
הסלט הקטן הזה מאוד נראה יפה, מלווה בפרי ואגוזי מלך. הרוטב נדיב לשימחתי וויניגרט חרדל דבש.
זו התחלה טובה וסולידית. המנה הגיעה די מהר, וכנ"ל כל המנות של החברים שלי, הכל הגיע ביחד.
המנה העיקרית שהזמנתי אנטריקוט 300 גרם (149 שקלים), בחרתי בתפוחי אדמה כתוספת, והדבר הנוסף שהגיע ביחד איתה זה ציר בקר וחרדל. מנה מאוד גדולה, מידת העשייה נקלעה בול למטרה.
תפוחי האדמה מזכירים מדורה. מנה טעימה להפליא. הבשר נמס לי בפה.
אפשר להרגיש את הטריות של הבשר.
וויתרתי על הקינוחים, כי רובנו מכירים את כולם ממסעדות אחרות.
המקום לא זול. האם שווה להגיע בכל מקרה? בעיניי כן ולא.
המחיר אכן מרתיע, אבל הטיפול בחומרי הגלם, ההגשה הלא שגרתית, השירות הנהדר.
הפסקול מוסיך לחוויה נהדרת. כל אלה גורמים לך לרצות לאכול שם שוב.
אבל רק כשהמשכורת תגיע.