החיפוש הייחודי של Gרר

trilliane

Well-known member
מנהל
אכן מצאתי בקלות תמונות ממסעדות ביפן, אבל לא כאלה

מגשי עץ פשוטים בהחלט; מבנים ארכיטקטוניים – לא. לא חיפשתי כאלה במיוחד, הסתכלתי על התמונות שגוגל הציג. אז שוב, אולי זה קיים, אבל לא התרשמתי שזה נפוץ או מקובל, וגם גוגל לא שינה זאת.
 

החתולית

New member
מצאתי בקלות דוגמא אחת

https://goo.gl/images/4zSwXp
&nbsp
ראיתי הגשות דומות על אוניות, למשל, בתמונות של חברים שביקרו ביפן.
&nbsp
כל העניין הוא, שאין סיבה לפסול משהו כ"עממי פלצני" (נכתב במפורש כמשהו שלילי), רק מפני שהוא פחות מוכר לך.
 

darkshadow1

New member
נראה שהתמונה הזאת היא מסושיה בארמניה (!).

לא זכור לי שנתקלתי בסושיה כלשהי ביפן בסט סושי שיועד ליותר מאדם אחד (אין בזה הרבה הגיון כשהסושי מגיע בעיקר כניגירי שמוכנים אחד-אחד גם ככה. שכל אחד יזמין מה שהוא רוצה לאכול). חוץ מזה, סושי inside-out וסושי מטוגן זה משהו שהיפני הממוצע כנראה לא יזהה במבט ראשון כסושי. רוב הסושי שנאכל ביפן הוא ניגירי וסשימי- ורוב הסושי שנאכל בארץ הוא סושי מערבי/אמריקאי, שמתאים יותר לחך של הישראלים ולאיכות ולמחיר של הדגים הנאים בארץ.
אני לא חושב שסושיה שמגישה רק ניגירי וסשימי תצליח לשרוד בישראל- אז זה בסדר גמור שמגישים גם סושי שהוא לא יפני-אותנטי. מצד שני, אני גם חושב שסושיות שמגישות את הסושי על קונסטרוקציות מוזרות זה עניין די מגוחך- אני מניח שזה די שקול לחומוסיה בטוקיו שתגיש חומוס בתוך דגם של ספינה של מנו ספנות.
 
סשימי זה לא סושי

אם כבר אתה רוצה לדקדק. אלו מנות נפרדות.
מה שכן, זה נכון שרוב הסושי הוא ניגירי.
&nbsp
&nbsp
 

החתולית

New member
שנאמר: אופס, טעיתי.

אחפש עוד תמונות. אני זוכרת תמונות שחברים העלו מטיולים ביפן.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
העובדה שאת צריכה לחפש במיוחד לא מבהירה לך את המצב?

 

trilliane

Well-known member
מנהל
לא פסלתי דבר ולא סתרת את דבריי. כתבתי את הרושם האישי שלי.

 

החתולית

New member
על הדיווח וברוך הבא לפורום


מלצרים שלא יודעים ממה מורכבות המנות, לא מביאים הרבה תועלת

בתפריט המסעדה לא מפורטים מרכיבי המנות?
&nbsp
אתה זוכר אולי כמה שילמתם?
 
הם פה כמה חודשים בודדים...לא ממש שנה+

אני גרה ממש ליד אז יצא לי להיות שם כמה פעמים, דווקא המלצרים תמיד ידעו מה יש במנות וידעו להזהיר לגבי ציר דגים וכל מיני דברים שמתחבאים, מה אפשר לשנות וכו'
דווקא בגזרת השירות הם הצטיינו כל פעם, כולל פעם אחת שבאחת המנות שהייתה תקרית לא נעימה והתגלה חוט מתכת קטן במנה (כנראה מניקוי של הווק), הם ישר התנצלו, זיכו על המנה, פיצו בקינוח לבחירתנו ואז כשהגיע החשבון עוד הורידו 15% מכל החשבון בגלל התקרית. אנחנו הרגשנו שהם עשו מעל ומעבר וניהלו את זה נכון ממש (אולי אפילו יותר מדי...הרגשנו קצת לא נעים..טעויות קורות)
&nbsp
מעבר לכך האוכל די סטנדרטי אבל טעים, הקינוח של הרול בננה שצילמת ממש מוצלח בעיני, מוכנה לאכול אותו כל יום .
הקוקטיילים מעניינים כיאה למסעדה שחולקת בעלות עם הבר קוקטיילים שממול (זוט אלורס) אבל יקרים באופן לא מותאם לדעתי.
&nbsp
 
שירות זה הרבה עניין של מזל...

זוכרת אולי כמה עולה הקינוח של הרול בננה?

ולגבי קוקטיילים- בכללי מחירים שלהם זה סוגייה בפני עצמה, מאוד מבאס האמת. אין בפחות מ- 40-50 ש"ח בכל מקום, ותמיד זה מלא קרח.
 
לגבי הקינוח אין לי מושג כי קיבלנו אותו על חשבון הבית...

לגבי הקוקטיילים- אם אתם כבר בגבעתיים תנסו את המרלן ברחוב רמב"ם, בר חמוד עם קוקטיילים טובים ולא מלאי קרח, ב"happy hour" יש 1+1, וגם האוכל שם ממש מוצלח
 

big ass blue

New member
אז השירות לא טוב?

לא יודעת כלום, מה יש לדעת בעצם?
עשית להן חידון או משהו?
 

big ass blue

New member
הוא כתב לא יודעים כלום

אולי הוא עשה להן חידון לכי תדעי.
כי יש אנשים כאלה מציקים שלפעמים לא באים להנות אלא להציק.
אני לא אומר שזו הסיבה,

אבל עניין אותי השירות שם יותר לעומק.
ואולי המקום באמת חדש, ולא באמת מוכן. שזה לא ביג דיל.
 

החתולית

New member
מסעדה ותיקה מאד

וטוב לדעת שהיא שומרת על איכות הדגים. למיטב זכרוני הסלטים תמיד היו בינוניים.
 

John the Savage

New member
אז חזרנו הביתה לארה"ב

וביום שבת אחרי הצהריים הלכנו להסתכל על פסטיבל הפיות שהתקיים בכיכר העיירה שלנו, בה אנשים הגיעו מחופשים לפיות ושדונים, ואילו אנחנו הגענו מחופשים לאנשים. האוכל בדוכני האוכל בפסטיבל לא היה מפתה במיוחד (נקניקיות בלחמניה וכאלו), אז החלטנו לחפש בסביבה מקום לארוחת ערב מוקדמת.

בסופו של דבר הלכנו למסעדה בשם Campground שמקבלת המון ביקורות טובות מהמקומיים. בפעם הראשונה בה ניסינו את המקום, הארוחה שקיבלנו לא היתה מוצלחת במיוחד. אבל הפעם זו היתה חוויה מתקנת. הזמנו פלטת גבינות (שהתבססה על גבינות של מחלבות מקומיות), סלט, צלעות טלה בציפוי עשבי תיבול, מק אנד צ'יז עם גבינת גאודה מעושנת ולקינוח עוגת s'mores. פרט לסלט שלא אהבנו, כל השאר היה מצויין.
 

John the Savage

New member
אנחנו גם מכינים די הרבה בבית

הקטנה שלנו מאד אוהבת, וזה ממש פשוט להכין.
 
למעלה