Mist2

New member
רועי המתחשב

כבר המון זמן שאני לא פותח את ההודעות שלך, לא סתם ולא כשאתה מגיב להודעות שלי.
לצערי אני לא יכול שלא להיחשף לכותרות של התגובות שלך.
והיום כניראה בהשפעת החום (אני קצת חולה) והכותר שניסחת בצורה חיובית (לא ידעתי שאתה מסוגל) הצצתי בתגובה שלך.
&nbsp
אז קודם כל, לא מדובר בטארוט, רק בפוסטרים, שחלקם בכלל לא קשורים לטארוט, אבל מאיפה לך? אתה הרי לא מבין כלום בנושא, בדיוק כפי שאתה לא מבין בנושאים אחרים עליהם אתה מגיב.
&nbsp
בכל זאת אני חייב להסכים עם שורה אחת שרשמת:
״זו לא שיטה של תחזית העתיד....״
כל השאר הם הבלים גמורים.
&nbsp

מיסט חבוב

יש לך בעיה גדולה שמעולם להלכת מעבר להנחות החשיבה היסודיות שלך כלומר מעולם לא הלכת מעבר לתודעה.
עלי לומר לך שבעיני- אדם שטרם עשה כזה דבר משול בעיני לחיה שאין לה תיפקודים גבוהים.
המסע הרוחני מתחיל מרגע שחרגת מגבולות הנחות היסוד הראשונות שלך.
ועד אז מה אתה אם לא בהמה?
אל תיעלב מזה, כולנו בהמות עד שניצוץ מנצנץ ומאיר את הנחות היסוד האלו כהנחות יסוד.
אני אוהב את הציורים שלך גם אם אני לא אוהב להתעמק בהם כי ההתעמקות בהם אומרת שאני זורם איתך בהתקבעות כלפי פנים והיא התנועה שמחלקת, שמפצלת, שמביאה לקונפליקט.
הציורים שלך תמיד אפלים כי אתה חשוך.
חשוך כי אתה בטוח שהנחות היסוד שלך הן אמת המידה הבלעדית לכל חשיבה רציונלית.
החשיכה הזו היא לא בשליטתך.
ובסך הכל כל מה שאני אומר לך מיועד להציג בפניך את הנחות היסוד שמהן אתה יוצא.
אמנם מבחינתך זה יהיה אירציונלי לדבר באופן שונה ממה שנגזר מהנחות היסוד שלך (דהיינו מהנחת קיומה של תודעה אבסולוטית) אבל כאשר יש הבהרה של הנחת יסוד כהנחת יסוד מתחולל כבר שינוי.
אני יודע שאתה רק מנסה לקרוא את גורדייף ולהבינו אך הבנה של טקסט פירושה הבנה של הקונטקסט שבו הוא מצוי.
וכל דברי גורדייף מבהירים באופן מאד ברור שאצלו תודעה היא לא אבסולוטית בהגדרתה.
וכשאתה מפרש את הדברים האלו אצלך התודעה היא אבסולוטית בהגדרה.
ולכן יש אצלך עיוות מוחלט של כל תורת גורדייף.
וכל הענפים שנגזרים ממנה כולל הטארוט שבו היא עוסקת בהקשרים שונים מושפעים בהכרח מהעיוות הזה.
ובקיצור, חביבי, תתעמק כמה שתרצה בכל קלף, תפרש אותו על פי תורת המרכזים או איך שבא לך, אבל כל עוד הוא מנותק מהכולות הוא רק יוסיף לך טיפשות ולא תבונה.
אם היית אינטליגנטי היית מבין זאת בלי שאצטרך להסביר לך את זה ומכיוון שהתבונה שלך קבורה תחת הר של ידע חסר ערך שמפוצל לאלפי פרטים, הרי אתה כל כך חושב שאתה יודע הכל, אז אין שום אפשרות לדבר איתך. אתה בתוך חלום והטלפון מצלצל אבל אתה חושב שהטלפון הוא חלק מהחלום...

Mist2

New member
הפעם התגברתי
, תודה שעזרת לי עם הכותרת

אני בטוח שהתגובה שלך מקסימה ומעניינת, זה לא אתה זה אני...
אחזור להתנהלותי החכמה להסתפק רק בכותרות שלך.

"התגברותך" אינה אלא חולשת היכולת להכיל דעות שונות

וזה מאשש היטב את הניתוח המדוייק שעשיתי לך.

למעלה