טוב כבר כתבתי את זה בפורומים אחרים אז אכתוב פה רק פעם אחת. בין אם אתם מאמינים לי ובין אם לא הדברים בתחזית בתנך מתגשמים. ובעתיד הקרוב תהיה מלחמת העולם השלישית. לפני ההסמלה נגד ישראל תתחזק וכל העולם יהיה נגד ישראל. ואני רואה מהחדשות שהאנטישמיות גוברת באנגליה כבר הוקם ארגון אנטי ישראלי ראיתי גם שיש אוניברסיטאות שהמרצים מסרבים להשתתף באם יש מרצים ישראלים. עכשיו למה אני טורחת לכתוב את זה? יהיו מדינות חזקות שיבואו וילחמו בישראל ההגיון של אנשים יגיד להם לברוח מהארץ. אבל למלחמה הזו יש היגיון אחר. לפי מה שקראתי ואומרים בגוג ומגוג למרות שכולם יהיו נגדינו על היהודים להשאר בארץ כי זה יהיה המקום הכי בטוח עבורם. כמו כן הידיעה שאין על מי לסמוך אלא על אבינו בשמיים ובמשיח וכל קיום מצווה דתית שאנשים יבחרו לעשות יגבירו את ההגנה על הארץ ויושביה. אני יודעת שזה נשמע מופרך אני האחרונה שתנסה להחזיר בתשובה אני רק כותבת שזו תהיה מלחמה שכזו. מי שיברח רק שידע שרב המתים והנופלים יהיו לפי מה שהבנתי דווקא מחוץ לארץ. זהו אין לי תאריך אבל לפי התגברות השנאה זה קרוב .

וזו הודעתי האחרונה בנושא

רק לגבי מצוות התכוונתי למשל שתרומת כסף קריאת תהילים וכדומה גם עוזרים

סינבד

New member
איך בין נישט א ייד

עניתי לחב"דניקים שביקשו ממני להניח תפילין.
&nbsp
ואם מה שאת אומרת נכון אז לא סביר שזה יהיה המקום הבטוח ביותר ככתוב: "אשרי האיש שבדרך רשעים לא הלך ובמושב לצים לא ישב". מי שחי בארץ הזו עושה בדרך קבע לפחות אחד משני הדברים האלו. ואני יכול להמשיך עוד ועוד אבל נניח לזה. בינתיים מכל הגוג ומגוג הזה יצא לנו רק גוגל מוגל (לא יודע אם יש פה מישהו שעוד זוכר מה זה
)

חברה שלי הייתה שותה את זה

מה פירוש מה שכתבת באיידיש?
הלואי שהייתי יודעת יידיש
ומגוג ומגוג יוצא בום.

מודטחדש

New member
צר לי לאכזב אותך

את יכולה להכין לי המון כובעים לאכילה. אבל לא תהיה מלחמת עולם שלישית. נקודה. ההסלמה נגד הלא צודק מעכשיו תמיד תתחזק, האהדה לצודק גם היא. כל דבר שישראל תעשה שהוא מנוגד לחוקי הטבע (ואני לא מדבר על פוליטיקה) היא תחטוף התנגדויות. כל מה שתעשה שבא בתאום עם כל חוקי הטבע היא תזכה לתשבוחות.
למה אני כותב את זה? 2014 ומה שהיה עד כה ב-2015, הן השנה וחצי היחידות (והראשונות) בהיסטוריה הידועה של העולם בהן לא היתה שום מלחמה בין 2 מדינות. היו קרבות. היו עדיין דברים קשים בעולם, אלה בכיוון של החלשות, יותר ויותר ויותר. אבל בכמעטשנה וחצי הזו, שום 2 מדינות לא נלחמו זו בזו. זהו הכיוון הלאה. ככל שיעבור הזמן, הנטייה לשלום, להעדר פשיעה, מחלות, תאונות וכו' תתחזק ותלך.

למעלה