qaz3212

New member
שניהם

למחוק את היסטוריית הגלישה לבד לא יעזור, צריך למחוק גם את הקוקיז.
ונכון, זה באסה להתחיל לשחזר את הסיסמאות מחדש אבל לא נראה לי שיש לך ברירה.

בתור אחת שעובדת עם 20,000 סיסמאות בעבודה ועוד 10,000 בחיים הפרטיים, אני ממליצה לך לרשום במקום אחד את הסיסמאות (לפחות את החשובות ביותר), ואז במקרה הצורך לא צריך להסתמך על זיכרון. כמובן שצריך לזכור איפה שמרת את הרשימה

qaz3212

New member

ניסיון עבר וחוכמת חיים

לידע כללי, מחיקת ההיסטוריה והקוקיז עוזרת ברוב המקרים שיש בעיות עם הדפדפן, בדר"כ יש איזה script שלא נסגר כמו שצריך או שתוקע את המערכת והמחיקה עושה reboot למערכת ומשחררת את ה script התקוע.

jess r

New member
האישה הטובה!!!

ווואאאאאייייי איזה סיום!!!!!!!!!!

קודם כל, אהבתי ממש את הפרקים האחרונים.

אהבתי את האינטרקציה בין קלינדה לדיאן. אני מבינה שמבחינת התסריטאים דיאן מחליפה את וויל, שהחליף את אלישיה אחרי הפירוק, וזה מגניב כי עם כל אחד היתה לה אינטרקציה שונה. הן ממש מסתדרות לי ביחד.

קארי יצא חמור, גם בעניין של קנינג וגם עם קלינדה, וחבל כי אני אוהבת את הדמות שלו (דילן סתמי). אהבתי שהם השאירו את המצלמה, אני אוהבת כשאלישיה "מתלכלכת".

קנינג כל כך מעצבן. כל הכבוד להם שהם הצליחו ליצור דמות כזאת מעצבנת.

דיאן מבקשת עבודה אצל פלורק-אגוס = גדול!!!

איליי מציע לאלישיה את התפקיד = גדול!!!

העובדה שהם סיימו את הסדרה בסצינה הזאת ולא, כפי שהיינו מצפים, בסצינה שאלישיה נותרת לבדה בחדר הריק של זאק, רק מדגיש כמה שהסדרה הזאת אדירה ולא צפויה.

מתי העונה הבאה?!?!

jess r

New member
ועוד משהו

אמרתי לכם שפין ואלישיה זה אפשרי!!! ידעתי שהוא לא באמת נשוי! וראיתם איך דחפו לנו את זה בחצי משפט מבלי לייחס לזה חשיבות? בדוק יהיה להם קטע בעונה הבאה.

ויחסי אלישיה-פיטר:
לא יודעת מה לחשוב על זה. הסדרה בבירור מנסה שנחבב את פיטר - הוא די תותח, הוא מציל את אלישיה פעם אחר פעם, הוא תומך בה, הוא זוכה בכל הבחירות וחוץ מזה שהוא שוכב עם זונות הוא ממש בחור משכמו ומעלה
אבל מה לעשות, כל העניין, פחות הבגידה (בעיני) ויותר העניין עם הזנות, השאיר אצלי טעם רע בפה, ולא בא לי אותו עם אלישיה.
מצד שני, נראה שלשם מכוונים.

qaz3212

New member
גם אני, גם אני

הולי קראפ כמה שאני אוהבת את הסדרה הזאת.
פרק מצויין שסוגר עונה מצויינת.
ממש תענוג.

אני אהבתי את התגובה של קרי וחבל שהוא לא העיף לקלינדה כאפה על שהיא משחקת בו ואפילו לא מסתירה את זה.
אני נגד חיבור בין אלישיה לפין. לא רוצה שזה יקרה. אני ממש אוהבת את אלישיה ופיטר ביחד ומעצבנת אותי הגישה של הנישואים למראית עין שאלישיה אימצה לקראת סוף העונה, אבל אני מאמינה שבעונה הבאה זה יעבור לה. לפחות אני מקווה ככה.
אם לא היה מדובר בתוכנית טלויזיה הייתי שונאת את אלישיה על שהיא סלחה וחזרה אליו, אבל זאת כן תוכנית TV והם ממש מתאימים ביחד, וכמו שציינת פיטר מושלם. כמיסטר ביג לא סבלתי אותו אבל כפיטר הוא
מתוק.

בכלל כל הקאסט של הסדרה אדיר.
נכון שקאנינג מעצבן אבל חייבים דמות מעצבנת, לפחות במקרה שלו אנחנו יודעים שהוא גוסס אז מתישהו הוא ימות.

דיאן
היא הדמות שאני הכי אוהבת ואני מתה על השחקנית הזאת.
מ-ה-מ-מ-ת

העונה הבאה מתחילה רק בסוף ספטמבר.

תראי לות'ר

כן אני משגעת בקשר לסדרה הזאת. אבל באמת שהיא סדרה מאוד טובה
לקרן אני לא ממליצה עליה כי היא לא רואה דברים כאלה.

דילן אם אני לא טועה את כן רואה דברים כאלה כי ראית דקסטר
באופן עקרוני לא נראה לי שסדרה הזאת (לות'ר) תמצא חן בעיני, אבל משום מה אני חשבת שאחת הדמויות הראשיות יעשו לך את זה
אז אם בא לך לתן צ'אנס אני אשמח לדעת אם צדקתי

ולכל שאר הגולשים אין לי מושג מה טעם שלכם
אבל מי שרואים סדרות כמו ש"ש ודקסטר (זה לא כמו הסדרות אלו אלא יותר כמו אלמנטרי המנטליסט וכ"ו אבל טיפה כבד יותר )
תנו צ'אנס לות'ר זה כולה 14 פרקים לכל הסדרה

בערך לי מילה חודש

לפני חודש ראיתי את פרק אחרון ביס הרגיל אבל גולשת מפורום טלוויזיה ראתה במקביל אליי את העונה 3 ואחרונה דרך VOD

Hadar07

New member

רעיון גדול לקליפ, כן באמת לא אקולוגי אבל המחשבה על השיאי גינס מגניבה
אפילו אם זה שיאים הזויים והשיר הזה רשמית מדבק.

למעלה