jess r

New member
כן חשבתי שזה הוא

דווקא אהבתי אותו בגלי, והוא זמר מעולה.

וואו הדואט הזה טוב, אחד הקאברים המוצלחים לשיר הזה

SHTRUDIDI

New member
ואני חולה עליו בכלל

מוכשר בטירוף.
שיחזור לגלי קצת, אהבתי אותו שם.

jess r

New member
ואי העונה הזאת מייאשת

השתיקו לגמרי את כל החדשים, הם לא שרו כלום העונה, ואז הביאו את הוותיקים כדיי לעשות מיחזור של שירים.

אבל לפחות בריטני חזרה

SHTRUDIDI

New member
ממש מייאשת

ושיפסיקו לקברר שירים מפעם.
ואפילו ניו יורק כבר לא עוזר. ממש משעמם לראות את זה

OKDeSign

New member
ואייי 90210!

שחכתי שהם שרו את זה שם! ובכלל שהסדרה הזאת הייתה קיימת חחחח [שרדתי רק את העונה הראשונה]

OKDeSign

New member
אני מקווה שיחזירו את הקאסט המקורי

או מינימום את ליה וג'ונתן באמת!
(וגם את סקיילר, אני ממש בעד סקיילר)

limors2

Well-known member
הממ

התחלתי לראות את המיויקל ברשת פעם, לא התלהבתי ולא המשכתי. וגם כשהורדתי את הפסקול לא התלהבתי יותר מדי, מלבד 2 שירים.

jess r

New member
לסוף של HIMYM

מההההההה לעזאזלללללללל 9 פאקינג עונות אנחנו מחכים ובסוף האמא בכלל מתה?!?!?!?!?!?!??!?! מה זה החרא הזה?!?!???? מי רוצה שהוא ייצא עם רובין?! פויה! סידרה פויה! זו פשוט התעללות ריגשית!

Oukami Kun

New member
זה היה נורא

כאילו, היה גם כמה קטעים נחמדים, אבל זה היה נורא. פשוט אכזבה.

Hadar07

New member

אני דווקא נהניתי מהפרקים האחרונים, נכון העונות האחרונות היו לא טובות אבל הסוף דווקא סגר סוף כל סוף כל מיני דברים בשבילי.
מכתבות ותגובות של אנשים זה גרם לי להבין שבעצם כל הסיפור של הסדרה הזאת הוא על 5 חברים, האמא לא כזו רלוונטית בסופו של דבר,
זה סיפור על חברים ודברים שעוברים עליהם בחיים ולא הכל ורוד וזאת המציאות.
אני חושבת שאם הכל היה נגמר בטוב אז כולם היו אומרים שזה צפוי אז לפחות הפתיעו אותנו קצת, גם הגירושים של ברני ורובין היו טוויסט מעניין.
שיגע אותי שלא ידענו את השם של האמא, כל הזמן קראו לה האמא ולפחות עכשיו יודעים שקוראים לה טרייסי.
ודרך אגב עוד משהו שקראתי היה איזשהו רמז קטנטן לזה שהיא כנראה תמות בסוף כי היה קטע באחד הפרקים האחרונים
שטד וטרייסי מדברים על החתונה של רובין והם דיברו על זה שאמא של רובין כמעט לא הייתה בחתונה ואז היא אמרה
איך זה שאמא לא תהיה בחתונה של הבת שלה? ואז הוא התחיל ממש לבכות וזה כנראה היה בגלל המחלה שלה,
שהוא ידע שזה הסוף

הביקורת העיקרית שלי על הסדרה היא שהיא הוגדרה כסדרת קומדיה והיו בקושי קטעים מצחיקים בעונות האחרונות,
היא נהפכה לסוג של דרמה וזה איכזב.
וסורי על החפירה הייתי צריכה לפרוק חח

jess r

New member
לא רוצה

זה לא הוגן. זה מחסטת דמעות. להכיר לנו דמות למשל 3 פרקים וחצי ועד שהבנתי מה טד מוצא בא והתחלתי לחבב אותה להרוג אותה בטרם עת?! חוצפה.

זאת אכן בגדול הבעיה של הסידרה, בהתחלה הם ניסו להיות "חברים" אבל הם היו רק גירסה חיוורת שלהם, ואז הם הלכו על הדרמה אבל הם קיטשיים מידי ולא כתוב מספיק טוב בשביל להיות דרמה (אם כבר קומדיה דרמטית אז שילכו ללמוד מסקרבס
קומדיה קורעת שמצליחה לרגש עד דמעות כשצריך) ובסוף יצא להם משהו לא ברור באמצע.

אני מניחה שזה היה די מציאותי, אבל מי רוצה מציאותי?! אחרי 9 עונות של זיון שכל לא מציאותי כולה ביקשתי סוף טוב צמר גפן מתוק סוסים וקשת בענן. מה עכשיו מחלות סופניות

למעלה