jess r

New member
האישה הטובה האחרון

זהירות ספוילר מטורף

לאאאאאאאאאאאא

למה?

יש לי יחסי שנאה-אהבה עם וויל (קצת כמו לאלישה), אבל זה פשוט שובר את הלב. אמא שלי אומרת שהם הרגו אותו כי היה להם נוח תסריטאית שהוא לא יפליל את פיטר.

הבימוי אגב היה נפלא. אהבתי את הקטע השקט כשהבחור מסתכל על האקדח ואז פתאום נקודת המבט שלו נחתכת באכזריות ואנחנו בטוחים שזה עבר לו או משהו ואז פתאום בום.

זה לא בדיוק נכון, כלומר זה הסתדר להם ככה כי הם תיכננו את זה.
השחקן של וויל החליט שהוא רוצה לפרוש מהסדרה (לדעתי כבר מעונה קודמת ושיכנעו אותו להישאר עוד קצת). עד כמה שידוע זה לא בגלל סכסוך או משהו כזה, אלא הוא באמת רצה לעזוב ולהמשיך הלאה (יש יאמרו כפיות טובה).
וככה החליטו להוציא אותו. בעיניי איך שזה נעשה לא התאים לרוח של הסדרה, הרגשתי כאילו אני רואה סדרה אחרת. חוץ מזה שהיו כמה דברים שלא נתפסו לי כאמינים.
ברגע שראיתי שהוא מביט לסביבה הבנתי שמשהו הולך לקרות, ואז כשהוא הסתכל על האקדח אז זה היה ברור. אבל זה בהחלט בא משום מקום, כאילו, אני חשבתי שהבחור חף מפשע, ממש רציתי שיזוכה!

זה בהחלט מוזר ומפחיד שהרגו דמות ראשית ככה, אבל כולי תקווה שהם יצליחו למנף את זה למשהו טוב.

jess r

New member

אני לא רואה איך הם יכולים למנף את זה למשהו טוב. אלא אם כן אלישה הולכת להתנחם בזרועותיה של קלינדה
זה לא יכול להיגמר בטוב

כאילו זה פאקינג דמות ראשית שנמצאת באינטרקציה מתמדת עם הדמות הראשית השניה. חצי מהסידרה מבוסס על המתח בין אלישה לוויל. מה נשאר מהסידרה? מי ימלא את החלל שהוא הותיר? טוב, נהייתי קיטש. אני אפסיק לפני שאתחיל לצטט את שייקספיר או משהו.

קלינדה ואלישיה

לדעתי אפשר להגיד שמיצו את הרומן בין וויל ואלישיה, כאילו, אני בסדר עם זה שממשיכים הלאה. לא צריך למרוח את זה ל-10 עונות.
לדעתי גם משהו בכל מקרה היה צריך לקרות עם הפורמט הנוכחי של גרדנר VS. פלוריק.
אגב, זה מה שמצחיק, שהם ידעו את זה מראש, אבל הם עדיין פיתחו לו עוד עלילות וכיווני התפתחות, כשהם ידעו לאן זה מוביל.. שזה דווקא כן מתאים לאשה הטובה, הריאליות הזאת.

אני לא פוסל. ראית את הפריוויו לפרקים הבאים?
ראיתי ממש כמה שניות כדי לא להיחשף לספוילרים, אבל בנתיים נראה מצמרר.

jess r

New member

איזה קווי עלילה התכוונת? חוץ מהעלילה עם פיטר לא זכור לי שהשאירו לו קווי עלילה פתוחים במיוחד.

לא ראיתי, לא כל כך אוהבת לראות קטעים מפרקים.

גם אני לא
אבל זה היה בדיוק אחרי הפרק, לא הצלחתי שלא להתפתות.

באמת אין הרבה קווי עלילה ספציפיים, אבל כן, בעיקר הסיפור עם פיטר, התחרות בין החברות, ההתרחבות שוויל תיכנן.... ועוד..? שאני לא זוכר.
ת'כלס- לא נראה לי משהו יותר מדיי מעניין

qaz3212

New member
הפריוויו

נראה שהולך להיות בלגן רציני בלוקהרט לשעבר גרדנר. הם יקבלו את הדמות של מייקל ג'יי פוקס כשותף והוא תמיד עושה לאלישיה בעיות.
בכלל הפרומו התעסק יותר בנעשה בלוקהרט ופחות בפלוריק-אגוס....

qaz3212

New member
אמרתי לך

שזה פרק חובה.

הייתי בהלם שהוא מת. בקטע שהראו את בית המשפט אחרי הירי וראו את הרגליים שלו אז אמרתי לעצמי, הוא רק נפצע וזה יקרב בינו לבין אלישיה. ואז אח"כ כשהם חיכו בבית חולים אז אמרתי לעצמי הוא בטח יכנס לניתוח ואח"כ אלישיה תשב לידו עד שהוא יחלים.
ואז.... הוא מת. ממש לא ראיתי את זה מגיע. כל כך לא ציפיתי שהם יהרגו דמות ראשית והוא ממש המרכז של הסדרה יחד עם אלישיה.
אח"כ קראתי באינטרנט ומסתבר שכבר בעונה הקודמת השחקן ביקש לסיים את ההשתתפות בסדרה והמפיקים ביקשו שהוא ישאר עד תום החוזה שלו, שזה העונה הזו. עדיין הייתי מעדיפה שלא יהרגו אותו וישאירו פתח להופעת אורח או חזרה לסדרה.

נראה לי שבגלל שהם ידעו שהוא יהיה רק חצי עונה הם הלכו על קו עלילתי שהוא אמור להפליל את פיטר.

בקיצור שוק גדול.

jess r

New member

האמת שעכשיו היה לי זמן קצת להירגע וחשבתי על זה, והגעתי למסקנה שאם הוא כבר עוזר אני שמחה שהרגו אותו. הפרקים האחרונים היו מעט משעממים וזה לגמרי משב רוח רענן בסידרה.
אם עד עכשיו הייתי בטוחה שאלישיה תהיה איתו בסוף הסידרה, מה עכשיו? ומה עם לוקהרט-גרדנר? ומה עם התחרות? בקיצור, זו בהחלט סיטואציה מעניינת, הרבה יותר מאיזו החלטה הזויה של וויל להתפטר או משהו. זה גם די מכבד את הדמות שלו, למות באמצע משפט
כמו מה שהוא אמר לקלינדה, זה העבודה שלו, עד הסוף המר.

qaz3212

New member
לא יודעת

עד כמה זה יעשה טוב לסדרה. ראיתי את הפרומו והולך להיות בלגן שאני לא בטוחה שאני אוהב אותו.

לפחות אני מקווה שזה אומר שדיאן תקבל יותר זמן מסך עכשיו כי העונה באמת התעסקו יותר באלישיה וויל ופחות בה, ואני מתה על השחקנית הזאת. היא פשוט אדירה.

Lhuna1

New member
האישה הטובה

אוף
בטיפשותי הרבה ספיילרתי לעצמי את הפרק (תזכורת לכולם: א-ס-ו-ר להכנס לאתרי בידור אמריקאיים אם אתם לא רואים את כ-ל הסדרות שלכם בו זמנית עם שידורן בארה"ב!!)

חבל על וויל, אחת הדמויות האהובות עלי בטלויזיה, והייתי בטוחה שאיכשהו בסוף העונה וויל ואלישיה עוד יחזרו זה לזרועות זו...

אני מקווה שאלישיה תמצא אהבה חדשה ולא תשאר נאמנה למיסטר ביג.
קלינדה זה רעיון מעניין
אבל אני יותר בעד קרי אגוס.
חוץ מזה נראה לי שזה יביא לפיוס ואיחוד מחדש עם דיאן.

jess r

New member

אייייכססס לא קרי!!! פויה! אני גם לא אוהבת אותו עם קלינדה. קלינדה צריכה לחזור ללאנה

האמת שאין אף דמות נוכחית בסדה שאני רואה עם אלישיה. אבל בעצם למה היא חייבת בן זוג? תעזבו את המסכנה, קודם בוגדים בה ואז מתים לה? תנו לה לנוח קצת

בקשר לאיחוד עם דיאן - זה דווקא יכול להיות נחמד.

Lhuna1

New member
חחח

מה את מדברת? הוא חמודי כזה
האמת אני לא מתה על קלינדה, בתור חוקרת כן אבל במערכות יחסים שלה היא לא נראיית כיפית...

jess r

New member

אני אוהבת את לוגאן, סליחה קרי, אבל לא עם קלינדה או אלישיה. עם אלישיה בכלל לא כי כאילו היא צריכה גבר גבר מתוחכם לא איזה ילדון, ולא עם קלינדה כי... בערך כנ"ל
היא אוכלת אותו בלי מלח, זה לא כוחות.

מה יש לא לאהוב את "מערכות היחסים" של קלינדה? הן פוטוגניות בטירוף

ואני בעיקר מאשימה את התסריטאים שמתעקשים לעשות ממנה קרחון. מיציתי את זה כבר, שיראו צד אחר שלה.

Lhuna1

New member

נכון, זהו בדיוק שהיא קרחון מידי, וזה ברור לנו שזה הכל מגננות בעקבות כל מה שעבר עליה, אבל די, שיראו אותה קצת נשברת, קצת אנושית, קצת מתרגשת או מאוהבת...

מה התוכניות אהובות עליכם?

פה שירשור שפתחתי בפורום

אבל לא משנה לי איפה תגיבו אתם יכולים להגיב גם בפורום הזה < ואז קרן תהיה מבוסטית מכמות הודעות
>

למעלה