מה הסיכויים להחזיר לחיים אולטרה בוק של סמסונג

שנשפך עליו בטעות שמן זית? חלק מהמקשים במקלדת לא עובדים או משובשים. אין לי ראש (וכסף) לקנות מחשב חדש. תנו לי תקווה.

Celluloid Hero

New member
סוגייה בעייתית

מצד אחד (החיובי) ברור שלא יהיו לך נזקים ברמה הכימית, כמו במקרה של חשיפה למים. מצד שני (השלילי), אין לי מושג איך תפטרי מהשמן הזה. מים מתנדפים בקלות, שמן ממש ממש לא. וכל עוד הוא תקוע בפנים, הוא בטח ייצור לך בעיה חשמלית. ולשטוף את המכשיר עם דלק, או אלכוהול, לא בא בחשבון אני מניח... בכל אופן, אם תמצאי דרך להפטר מהשמן, אולי זה יעבוד. ואולי לא. יאללה, מספיק הפצת תקווה ליום אחד.

הבנתי ממקורות אחרים שאצטרך כנראה להחליף

את המקלדת. נו טוף. זה יותר זול מלקנות מחשב חדש.

תנסי אולי

ללכת למעבדה פרטית (כלומר כזו שלא קשורה לאחריות שניתנת ע"י היבואן) ואולי יוכלו לעשות משהו.

הלכתי לשתי מעבדות

זו של IBM, שם ייעצו לי קודם לנקות את הבפנוכו ואם זה לא עובד, לחזור אליהם.

במעבדה פרטית בחניון תת-קרקעי של מרכז מסחרי סמוך, טען הבעלים - מבלי להסתכל בכלל על המחשב - שיש שם "קורוזיה". החלטתי לא לסמוך עליו.

במקום שלישי, המוכר לי, הבחור העוסק במחשבים יהיה רק ביום ראשון.

Celluloid Hero

New member
טוב שלא סמכת עליו לדעתי.

קורוזיה נוצרת במגע עם מים. בהנחה שרק שמן נשפך על המכשיר, אין שום סיבה שתהיה קורוזיה.

כימיה

השיר שהעלת כבד יותר (מבחינת כבדות הרוק-כבד), אבל לא הרבה יותר מחלק מהשירים באלבום עם התמונה של הכלב (לא להתבלבל עם כלבו של פבלוב).

Celluloid Hero

New member
לא היית רחוק מדי

Fucked up הם שילוב פסיכי של פרוג-רוק עם הארדקור פאנק. אגב, אתה יכול להבדיל בין "רוק כבד" להארדקור פאנק עם תקשיב לקצב. הוא מאוד מאוד מהיר. וגם משתנה כל הזמן (כמו ביצירות "מתקדמות"), הריפים מנגד, הם לא כבדים או מתוחכמים במיוחד, הם לגמרי רוקנרוליים. כמו כן הסולן צועק כמו הקוקי מאנסטר לכל אורך האלבום. נכון, זה דבר שמאפיין גם כל מני סוגים נוראיים של מטאל. העניין הוא שכולם הושפעו מהארדקור פאנק, ולא להפך.

לענייננו ---

אני חושב שנגדיל את ה ante עוד טיפה, ונרביץ אותה עם ג'אם מדענים אסלי כמו שצריך. מדע rules ! .

השאלה היא רק עם אילו חוקים. אלו האוסטרלים ?

או שאתה מעדיף אותם ג'מאייקנים שכאלה? .

שאלה קשה

נשמע לי שאלך עם הג'מייקנים כי הם יותר עדינים ויש להם צלילים מסונטזים קוליים.

oren29at

New member
אני אמנם חלש בחומרה

ובמיוחד בלפטופים (מעולם לא רכשתי לפטופ. מה שיש לי הוא מהעבודה), אבל כמדומני שהמקלדת היא בת פירוק, ובפנים אפשר לנקות או משהו.

שמנוניותו של השמן מונעת יבוש טוטאלי לאורך זמן (בניגוד למים), אבל מצד שני מבטיחה היעדר קורוזיה (אפילו להיפך- המיסבים הקטנים שעל לוח האם יפסיקו לצפצף ולחרוק!).

נשאלת השאלה- מה תכליתו של הסמסונג אולטרה בוק? האם ניתן להחליפו בדסקטופ זול ולחבר אליו את הכונן הקשיח? שמא בטאבלט?

מצד שני ראיתי הרגע את תג המחיר של הדבר הזה. לתקן, לתקן. ובפעם הבאה- לבוא למטבח עם הנקסוס 7

בלתי ניתן להחלפה

אני עובדת בעיקר על הלפטופ. הוא קל מאוד במשקל, והגודל - 13 אינץ' - הוא אידאלי עבורי. טאבלטים הם קטנים מדי, ולא נוחים לכתיבה רבה. דסקטופ טוב למשימות מסויימות ופחות לאחרות. בקיצור, א-ברוך.

oren29at

New member
א גרויסע ברוך

רק תקפידי לקבל שירות מטכנאי נורמלי- התחום הזה נשלט ע"י שרלטנים, שמנצלים את הפער בין הדימוי של "מחשבים" כמין היי-טק היי אנד של צעירים ומעודכנים, לבין סחר הסוסים ששולט בתחום הזה

למעלה