SHTRUDIDI

New member

כולכם איכסה ולא פתחתם סכמש אז אני נאלצת לחלוק קטעים משעשעים בשרשור אוף

אז SNL פתחו ערוץ רשמי תודה לאל ונתקלתי בזה וזה מעולה

http://www.youtube.com/watch?v=OWv3...ew-vl&list=PLS_gQd8UB-hKlQ3HG8M-wxjOnzFpIS0UC

לא לימור וההוא ששכחתי את שמו (אני רוצה להגיד נדב...
) - זה הזמן לשים קישורים לעוד דברים שווים שפספסתי.

Oukami Kun

New member
אכן נדב

ופפט, את אחת הישנות עם הערוץ הזה. הבאסה היא שאי אפשר לראות קטעים מהעונה הנוכחית כי הם לא פתוחים בארץ
. אבל יש שם דברים מעולים (קריסטן וויג
).

SHTRUDIDI

New member
קריסטין

ויש שם עוד דברים הזויים שלא פתוחים בארץ, קטעים מלפני איזה 12 עונות. הזוי.
ויאיי, אני זוכרת שם! מעניין כמה זמן אקח עד שאשכח שוב

limors2

Well-known member
הערוץ הזה מעצבן אותי.

נרשמתי כשהם פתחו אותו אבל ביטלתי את זה נורא מהר כי הם העלו עשרות קטעים ביום והציפו לי את הפיד, ובכל הקטעים האלה לא היה שום nooni. שזו בושה. ואני צריכה באמת לחפש בהזדמנות לראות אם הוסיפו.

SHTRUDIDI

New member
אני חושבת שזה היה בהתחלה

כי עכשיו זה נראה כאילו דברים נוספים אחת לשבוע.

אניוואי, מה שמעצבן אותי זה העובדה שאם נכנסים לפלייליסט שלא כולל כלום מהעונה הנוכחית, נגיד קלאסיקות, חלק אפשר לראות וחלק חסום לארץ. לא יפה ככה

מה שכן, ראיתי אתמול את דבי דאונר ומלא ג'ימי קטן בוויקנד אפדייט, זה היה שווה את זה

limors2

Well-known member
לא נתקלתי בדברים חסומים.

אבל זה 50% שלא נתקלתי ו50% (אולי יותר בעצם) התוסף לדפדפן שאופיר מצא שמאפשר לראות תכנים חסומים כאלה (וכנראה שהוא עדיין עובד כי ראיתי אתמול משהו בדיילי מושן)- https://mediahint.com/

תוסף מעולה, אבל לצערי הוא לא עובד על תכנים חסומים ביוטיוב- אני עדיין מנסה איך אפשר לעקוף את זה בצורה נורמלית

jess r

New member
hola?

פותח אתרים, לא יודעת אם פותח גם יוטיוב, אבל תאורטית הוא אמור להפוך את המדינה שממנה צופים.

לא הכרתי, אבל ניסיתי עכשיו וזה גם לא עבד :/. זה לי מצא לי את הסרטונים בחיפוש אבל לא הצליח אשכרה לנגן אותם..

SHTRUDIDI

New member
אתה לא עוזב

לפני שתשלח את המתכון ואת הקישור לאתר שהבטחת

נכון

תשלחי לי בקשה את האימייל שלך אליי ל-niravital בג'ימייל כי המערכת מסרים בתפוז לא ממש נוחה...

למעלה