SHTRUDIDI

New member
המלצות מוסיקה

מלא זמן אף אחד כאן לא טרח לספר למה הוא מקשיב או להמליץ על משהו (ולא, שיר השבוע בסכמ"ש לא נחשב כרגע).
אז מה אתם שומעים? למה נדבקתם? מה כולנו צריכים לשמוע?

תעשו ששיתוף פעולה

LeAnnDylan

Well-known member
את לא לוקחת את ההמלצות שלי ברצינות בכל מקרה

אבל השבוע גיליתי את נפלאות ההמלצות האוטומטיות של האייטונס.
אני נכנסת לחנות (דרך המחשב, לא דרך האייפון כי משום מה שם ההמלצות שונות) ואז בקטגוריה שאני בוחרת הוא ממליץ לי על דברים בהתאם לדברים האחרים שיש לי בספריה אז ב-8 מתוך 10 המלצות הוא קולע לטעם שלי. זה די מוצלח.

SHTRUDIDI

New member
היי חצופה

אני הכי לוקחת את ההמלצות שלך ברצינות!
שמעתי קייסי ושמעתי ברנדי ואני מנסה תמיד שירים שממליצים לי עליהם.
זה שאני לא הופכת לסטוקרית של ברנדי כמוך, לא אומר שאני לא מתייחסת להמלצותייך

jess r

New member
גלי

למה זה היה טוב?

וברצינות עד פברואר? טוב נו הסחת דעת אחת פחות בזמן המבחנים...

SHTRUDIDI

New member

בכל שנה אני מגיעה לפרקי כריסמס האלה בציפיות מטורפות, וכל שנה ריאן מרפי ממציא עלילה הזויה לחלוטין ומשלב אותה עם שירי כריסמס פחות מוכרים לעולם, ואז יוצא ש43 דקות אני בוהה בשעון ותוהה למה ציפיתי לזה

הדבר היחיד שהיה איכשהו נחמד בפרק היה הביצוע הלא כריסמסי היחיד ללאב צ'יילד. יוניק נתן שם יופי של שואו.
העלילה בניו יורק הייתה עם פוטנציאל והיה נחמד לראות את קורט מתמזמז עם מישהו שהוא לא בליין, אבל השוד היה הכי לא קשור בעולם ועיצבן אותי.

jess r

New member
השוד היה

א. צפוי.
ב. התגובה שלהם היתה מגוחכת. אפשר לחשוב שהם טובעים בכסף לפי התגובה שלהם.
ג. נתפס כסוג של "עונש" על זה שקורט התמזמז איתו ואני לא יודעת אם זו היתה כוונת המשורר אבל זה קצת מעצבן בפועל שהדבר היחיד שקורט ממזמז שהוא לא בליין בכלל לא רצה אותו

(וואו, ניתוח של גלי. זה כמה אני לא רוצה ללמוד לסוציולוגיה).

danas83

New member
גלי עיצבן אותי

פרק מיותר לחלוטין ומאוד מאוד נוצרי

אני קצת אהבתי את הכריסמס שלהם הקודם עם השירים של חנוכה

SHTRUDIDI

New member
התחלתי לעבוד על סיכום שנת 2013 בפורום

והיו שם כמה רגעים ממש הזויים.
באופן משונה הארכיון החליט שלא זורם לו לעבוד יותר, אז נתקעתי באוגוסט

limors2

Well-known member
התחלתי את צלילי המוזיקה עם קרי.

אחרי 7 דקות הפסקתי והורדתי את המקור

LeAnnDylan

Well-known member
אז אני עשיתי הפוך

כדי להכין את עצמי נפשית לזה , הורדתי השבוע את המקור ודי השתמעממתי, נורא תקופתי ועתיק ואין קרי. היום הורדתי את של קרי וכבר מההתחלה זה זרם לי. אומנם אין זמן עכשיו לראות את הכל אבל לפחות זה נראה כמו משהו שארצה לשבת מולו באיזשהו שלב ליותר מחמש דקות.

limors2

Well-known member
טוב גדלתי על הסרט אז התקופתיות לא הפריעה לי.

ראיתי אותו מיליון פעמים בערך מגיל 5-6. היה לנו אותו מוקלט והקלטת נגמרה בדיוק בסוף תחרות השירה כשהאישה שזכתה במקום השני עלתה וקדה את מיליון הקידות שלה. לא היה לנו מושג מה קורה בהמשך
רק בסוף היסודי (13) כשכבר חצי הכרתי אותו בעלפה ראיתי בפעם הראשונה את הסוף של הסרט וגיליתי שהם בורחים מהנאצים

עכשיו כשאני חושבת על זה, כל הסרטים שראיתי הכי הרבה בילדות היו מיוזיקלס. לא מפתיע שאני כ"כ אוהבת אותם

SHTRUDIDI

New member
סרט מדהים

ותמיד בסוף הקטע עם הנאצים, כילדה, היה נראה לי משונה. כאילו כבד כזה למחזמר כיפי וקליל.
ממש זכור לי שהאבא קורע את הדגל ומסרב שיוצג על ביתם, אני זוכרת שזה מאוד הרשים אותי כילדה אבל לא ממש היה ברור לי מה קורה שם אז

אצלי הפייבוריט בילדות, וגם עד היום, היה סיפור הפרברים

מיוסיקלס זה כיף

limors2

Well-known member
סיפור הפרברים תמיד היה לי קצת קשה.

אבל לפני כמה שנים כשראיתי אותו הופתעתי שממש זכרתי הרבה מהשירים, אז כנראה הוא נחרט אצלי בתודעה

danas83

New member
אם זה תקופתי בעיניך אז אין מצב לסרטים של שחור

לבן אה?
צלילי המוזיקה בשבילי זה הסרט הכי התבגרותי הכי יפה והכי מרגש מבחינתי כשזה מגיע לסרטים שבתקופת מלחמת העולם השניה כי למרות כל מה שהלך אז האווירה של הסרט היא חיובית שמחה
אני אוהבת

לפני כמה שנים טובות (הרבה שנים טובות) היה לי קטע לצפות סרטים בשחור לבן שהם קלאסיקות כדי לדעת על מה כולם מדברים ובאמת שלא התחרטתי קזבלנקה, סברינה, אמריקאי בפריז

אבל זה עיניין של טעם אני יכולה להסכים איתך לגבי זה

SHTRUDIDI

New member
גם לי היה קטע כזה לפני כמה שנים

ניסיתי לצפות בקלאסיקות כאלה שתמיד רציתי לראות.
ראיתי את "חופשה ברומא" עם אודרי הפבורן ואת "אל תיגע בזמיר" עם גרגורי פק ובטח היו עוד כמה אבל שכחתי.
יש כמה דברים קלאסיים ממש שווים שהזמן לא שינה את איכותם.

LeAnnDylan

Well-known member
ברור שלא

האמת שאני לא חובבת סרטים או מיוזיקלס באופן כללי.

למעלה