Give

לא התרגשת מכל הילדים בקליפ שלו? באמת?
והקטע בסוף של הא-קאפלה שהיא שרה עם הילדים זה קטע מדהים בעיני! חוץ מזה שהיא הורסת בקליפ והקליפ של WICC טראגי מידי עבורי. אני אוהבת את השיר ממש והוא מרגש מאוד אבל הקליפ הזה עושה לי רע.
גם הקליפ של גיב עושה רע אבל זה רע כזה שאת מרגישה שאת יכולה לעשות משהו בנידון כמו לתרום לאיזו עמותת צדקה ולהרגיש שהאכלת איזה ילד חסר דיור או משהו.
בקליפ השני מה את יכולה לעשות בקשר למישהי שאבא שלה מת בגיל 13 או אחת שהבעל שלה סובל מפוסט טראומה? זה סתם עושה רע! והשיר עצמו לא רע!

SHTRUDIDI

New member
התרגשתי כן

אבל פחות מWICC. אולי באמת כי הוא יותר טראגי וכל הקליפ הזה מראה דברים פשוט גרועים שאין הרבה מה לעשות בקשר אליהם. זה כואב לצפייה.
שניהם אאוץ' לגמרי.

LeAnnDylan

Well-known member
אחרי הקליפים של הילדים המוכים/נכים/מתים

של מרטינה מקברייד, את כבר אמורה להיות חסינה לקליפים מרגשים שכאלה

ברצינות, הקליפ הזה כבר לא מצליח לעשות לי רע (אבל אני אוהבת את הקטע בסוף עם האקאפלה
)
שני הקליפים היחידים שמצליחים לגרום לי להזיל דמעה הם Concrete Angel של מרטינה ו- You Can Let Go של קריסטל שונדרה.
אם כי השני עושה לי לבכות גם בלי הקליפ. איזה שיר מדכא

LeAnnDylan

Well-known member
וציור

אין לי כוח לחבר את הסורק אז זו תמונה שצילמתי מהטלפון והאיכות בהתאם

והאמת היא שאני מעדיפה את זה בלי הצבעים אבל אין לי כוח לחפש את התמונה שצילמתי לפני הצבעים אז לא נורא.

Oukami Kun

New member
עדיין עם אלי מקביל

עוד שתי עונות ואני מסיים. התחלית את עונה 4, עם רוברט דאוני ג'וניור, שזה ממש מצחיק. בכלל, לראות את כל השחקנים אורחים בסדרה הזאת שעכשיו הם ביג-שוטס זה ממש משעשע.

SHTRUDIDI

New member
ראיתם כבר אנטומיה השבוע?

היה פרק ממש מוצלח בעייני.
רק שאני לא מרוצה מהקשר של אואן עם ההיא

jess r

New member
אוו כן רציתי לכתוב על זה משהו

אני ממש מקווה שאריזונה והמתמחה הזאת יעשו בהמשך משהו חוץ מטוסטים ביחד

הנאום הזה של כריסטינה היה מגוחך. היא בעצמה מציינת שביילי היא אמא וגם מנתחת טובה. אז למה שמרדית' לא תהיה כזאת? וזה לא הילד הראשון שלה, היא קיבלה את זולא כשהיא היתה תינוקת וגם דרשה לא מעט טיפול.

בקיצור אני לגמרי אובר קווי העלילה תינוק VS קריירה האלו. די. נמאס. טחנתם. הבנתי כבר. או שנועדנו להיות נשות קריירה או שנועדנו להשריץ. שנתאבד מעכשיו?

מה הבעיה באוון וההיא? לא רואה אותו עם כריסטינה. כריסטינה צריכה איזה חסר לב שיתאים לה.

ואהבתי את ג'קסון וסטפני, אולי סוף סוף יכתבו אותה בצורה מעניינת. אגב איזה התעלמות אלגנטית מזה שמה-שמו נישק אותה בסוף הפרק

SHTRUDIDI

New member
אוון חייב להיות עם כריסטינה

הם כאלה פאן ביחד. הוא נהיה עוד יותר גברי וסקסי איתה, והיא נהיית קצת יותר רכה אבל בלי לאבד את הציניות הנהדרת שלה.
גם אני לא אוהבת גם את קו העלילה המדכא של "נשיות - לאן?". זה מדכא, שיפסיקו עם זה

סטפני סוף סוף הייתה מישהי בסוף הפרק ולא סתם עכבר שרודף אחרי ג'קסון.
וגם אני מקווה שהמתמחה הזו שאני לא זוכרת את שמה מרוב שהיא לא קיימת, תקבל רומן קצרצר עם אריזונה. למה לא, סוף סוף תהיה הצדקה לקיומה בסדרה

למעלה