אז חוויות
הטיול עצמו היה 12 יום, הגענו ללונדון, אני ועוד 2 חברות מהארץ ונפגשנו עם עוד חברה מפריז שהייתה איתנו, אני כבר לא זוכרת מהעשינו בערב הראשון, נראה לי בעיקר התחרפנו מהטיול ועשינו שטויות במלון (בעיקר לימדנו את הצרפתיה מה זה במבה, הפיג'מות, הסופגניה המעופפת ועל הכור בדימונה)
יום אח"כ היה הסיור המיוחד של ליקי באולפנים, וזה היה מטורף, ובגלל שאנחנו היינו עם כרטיסי רוקסטאר גם נכנסו ראשונים, ופעם שניה במקום ועדיין התרגשתי ממש. ובהתחלה, יש סרטון כזה על המקום, וכולם באו מחופשים כי זה ליקי, ושרים את going back to hogwarts כי זה ליקי, אז הצוות של המקום בא וצילם אותנו חחח
והיו מלא צרחות כמובן ברגע שנכנסים לאולם הגדול, והמדריך אמר שזה הקבוצה הכי רועשת שהייתה לו אבל הוא לא מופתע
למזלי הוסיפו כמה דברים חדשים אז למרות שהייתי כבר באולפנים היה מה לראות, וגם, בגלל שזה סיור של ליקי חלק מהשחקנים וסטארקיד הסתובבו איתנו (לא היינו מטרידים אבל היה נורא כיף לבהות מרחוק)
יום אח"כ כבר היה ליקי, והגענו מוקדם בבוקר (ב7 ומשהו נראה לי, כי המלון שלנו היה מטר מהכנס וכי זה ליקי אז מקדימים!) ועמדנו בתור איזה שלוש שעות, תחילה של ידידות מופלאה אני אומרת לכם, והתור היה מטורףףףףףף (יש סרטון ביוטיוב, והוא איפלו התארך יותר אח"כ -
http://youtu.be/E-UVSY-Bsh4 )
כמובן שכל הזמן הזה כולם שרו בערך את על הדיסקוגרפיה של סטארקיד, ואנשים ברחוב לא הבינו מה זה כל המשוגעים האלה עם הגלימות והעניבות ששרים באמצע הרחוב (זה החלקים הכי כיפים בשטויות האלה)
ושרנו את גריננג'ר דנג'ר עם 2 קבוצות ענקיות של אנשים שחלק עשו את רון וחלק את מאלפוי
ואז היה כנס, והיה אדיר, ואני לא יכולה לפרט יותר מידי כי הכל מעורבב, אבל השחקנים הקטנים של הסרטים היו ממש ממש חמודים, איוונה לינץ מלכה כמו שחושבים ואפילו יותר, סטארקיד היו מדהימים (
), האנק גרין ממש חמוד ומשתכר ממש מהר, והיו הופעות של ויזרד רוק כל ערב שזה מטורף כמה שזה מדהים ומי שזה אומר לו משהו, סופסוף ראיתי את הארי והפוטרס לייב (!!!! וגם דיברתי עם ג'ו קצת והוא ממש ממש חמוד).
היו חתימות וכולם היו ממש ממש נחמדים ומדהימים ופשוט אעע אני רק מקווה שיהיה שוב בלונדון/אירופה כי ארה"ב זה רחוק וכנסים זה דבר שאי אפשר לתאר אפילו.
ובקיצור היה מדהים ופגשתי חברים ואנשים חדשים וכנס זה משהו חובה.
(אני רק חוזרת על עצמי כבר)
בכל מקרה, משם המשכנו לעשות דברים של תיירים מנוסים, כי כולנו כבר היינו בלונדון, אז פשוט הסתובבנו ברחובות, חיפשנו את הספר החדש של כריס, ראינו את ההצגה שדניאל רדקליף משחק בה (זה היה מוזר, ועם מבטא אירי, בחיאת אל תשאלו על מה זה היה חחחחח)
ראיתי את עלובי החיים עם קארי (יוטוברית למי שמכיר) שהייתה ממש חמודה ובכלל, המחזה הזה מעולה, וממש לא מרגישים שהוא 3 שעות.
לואל ז'אן היה קול ממש מעולה לדעתי ואח"כ הלכנו לדלת של הבמה להצתלם עם השחקנים ולקבל חתימות
יום אח"כ קמנו ב5 וחצי בבוקר כדי לתפוס תור ב 7וחצי (עברנו באמצע הטיול למלון רחוק יותר) בקופות של וויקיד, וקנינו כרטיסים לשורה ראשונה באמצע ב27 פאונד (!!!!!!)
והיה מדהים, ואני מאוהבת קצת בפיירו יותר מתמיד, וזה היה פעם ראשונה שראיתי וויקיד ופשוט "ואו".
חוץ מזה, נסענו לסטונהנג' (אבנים ענקיות!) ולבת' (יום לפני שצ'ארלי והאנק גרין היו שם חחח) והיה ממש נחמד, הפאנדג' שלהם מומלץ אם יוצא לכם לבקר. היינו גם יום אחד בקיימבריג' שהיה קצת גשום, אבל לא באמת נורא כי מצאנו חנות ממתקים פינתית שכולנו הסכמנו שהיא הגרסא המוגלגית ל"דובשניירה" (קניתי M&M עם קוקוס :O)
מעבר לזה פשוט הסתובבנו ברחובות, הלכנו לשוק קמדן שזה תמיד מקום כיפי, ישבנו בהייד פארק ועשינו מיני פיקניק, פגשנו חברים מהאינטרנט, אכלנו מלא ג'אנק פוד וזהו, בסוף היה צריך לחזור לחום של הארץ, ועכשיו אני פה כותבת את ההודעה הסופר ארוכה הזאת בתקווה שמישהו קרא הכל
תמונות העלתי מהמצלמה של הפלאפון בפייסבוק :]