לגבי דניאל...
מהגמר שהיה בסוף הגיע לה לזכות. ללא ספק. היא מה שנקרא "The whole package" , אבל אני קיוויתי לגמר בינה לבין אמבר לבין מישל. גמר שהיה יכול להיות הרבה יותר מעניין, לטעמי.
אפרופו אמבר קרינגטון... לדעתי היא הייתה "הדבר האמיתי" בעונה הזאת, אבל היא נאלצה כל פעם להוכיח את עצמה מחדש לצופים של התכנית, וזה לא שיחק לטובתה בסופו של דבר, כי לא היה לה את הגב שהיה לדניאל ומישל, שהצליח להעביר אותן הלאה גם אחרי ביצוע חלש(טוב, לפחות כשזה מגיע למישל, כי דניאל די הצליחה לשמור על רמה טובה, כמעט לאורך כל התכנית. להוציא מהביצוע שלה לשירים של קרי אנדרווד). בסופו של דבר אמבר נפלה, לטעמי, בגלל בחירת שיר שגויה לחלוטין בחצי הגמר וסללה את הדרך לאחים סוואן.
ולגבי קרוליין...היא הראשונה מהעונה הזאת שהתחלתי לעקוב אחריה בטוויטר. היא ואמבר היו הפייבוריטיות שלי. קרוליין, כבר, מהאודישן שלה(בזכות הטון המנחם של הקול שלה) ואמבר מיד אחרי הדו-קרב שלה.
דבר אחד אני אגיד על עונה 4 - התחילה טוב, אבל בתוכניות החיות היא הידרדרה מאוד. זאת הייתה העונה הראשונה של התכנית שוויתרתי על צפיה בגמר שלה. הרבה מזה קשור לכך שהיה, לטעמי, יותר מדי קאנטרי בשלבים המתקדמים של העונה.