ברור שברור שתמשיכי רק תעשי את זה יותר מהר לפני שתתקלי בספוילרים ממש גדולים באדיבות הסדרה.
ע עדושית New member 28/5/13 #40 ברור שברור שתמשיכי רק תעשי את זה יותר מהר לפני שתתקלי בספוילרים ממש גדולים באדיבות הסדרה.
S shirush3 New member 28/5/13 #49 משתה לעורבים מההההההההההההההההההההההה מה הוא מסיים ככה פרק של אריאה? ועוד פרק הפתעה של אריאה!!! מזה היא התעוררה עיוורת? מה? למה? מה קרה?!?!?!? אריאה אבל מההההההההההה???
משתה לעורבים מההההההההההההההההההההההה מה הוא מסיים ככה פרק של אריאה? ועוד פרק הפתעה של אריאה!!! מזה היא התעוררה עיוורת? מה? למה? מה קרה?!?!?!? אריאה אבל מההההההההההה???
S shirush3 New member 28/5/13 #56 ככה: למשתה when she woke the next morning , she was blind וככה נגמר הפרק WTF?!?!?!
D Don Nirtin New member 28/5/13 #33 משחקי הכס אין ספוילר ממשי זה נראה לכם הוגן שאחרי פרק משעמם של נד מביאים לי את ג'ון ואז אחריו שוב נד? תגוונו קצתתתתתתתתת. ומזמן לא ראינו את דאניריז. מזמן!!!!!!!! ו....... על בראן.
משחקי הכס אין ספוילר ממשי זה נראה לכם הוגן שאחרי פרק משעמם של נד מביאים לי את ג'ון ואז אחריו שוב נד? תגוונו קצתתתתתתתתת. ומזמן לא ראינו את דאניריז. מזמן!!!!!!!! ו....... על בראן.
D Don Nirtin New member 28/5/13 #37 ג'ון בדיוק מגן על איזה שמן שצץ לו. נד בדיוק שוחח עם איזה מלומד מזדקן, שוחח עם אריה (כשהיא עומדת על רגל אחת), ובעיקרון מזיין לי ת'שכל. הרבה.
ג'ון בדיוק מגן על איזה שמן שצץ לו. נד בדיוק שוחח עם איזה מלומד מזדקן, שוחח עם אריה (כשהיא עומדת על רגל אחת), ובעיקרון מזיין לי ת'שכל. הרבה.
ע עדושית New member 28/5/13 #39 תפסיק להתלונן על נד!הוא מקסים! וגם סאם חמוד והעובדה שג'ון מגן עליו אפילו יותר חמודה נד מקסים וזה שהוא מקבל את אריה כמו שהיא ולא מנסה לשנות אותה כמו שקייט ניסתה כל הזמן רק מראה איזה אדם טוב הוא. ואתה מתקרב לאקשן של הספר, אז קדימה להגביר את הקצב
תפסיק להתלונן על נד!הוא מקסים! וגם סאם חמוד והעובדה שג'ון מגן עליו אפילו יותר חמודה נד מקסים וזה שהוא מקבל את אריה כמו שהיא ולא מנסה לשנות אותה כמו שקייט ניסתה כל הזמן רק מראה איזה אדם טוב הוא. ואתה מתקרב לאקשן של הספר, אז קדימה להגביר את הקצב
D Don Nirtin New member 29/5/13 #58 בנקודה הזו אני מסכים לגבי נד ואריה, כן? נסכים שלא להסכים על מיטב החמודיות של נד
ע עדושית New member 29/5/13 #59 אני אוהבת את נד והילדים שלו ביחד. הוא חמודי. אבל בקשר לנד בהחלט נצטרך להסכים שלא להסכים
S shoham95 New member 29/5/13 #62 אני שונאת את מרטין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שונאת אותו ומאחלת לו מוות בייסורים קשים ביום שהספר האחרון יוצא לאור אוקיי? אוקיי???????????????????????
אני שונאת את מרטין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שונאת אותו ומאחלת לו מוות בייסורים קשים ביום שהספר האחרון יוצא לאור אוקיי? אוקיי???????????????????????
ע עדושית New member 29/5/13 #63 כמו שאמרתי לך - זה הפרק הכי נוראי, קשה, מזעזע ומצלק לכל החיים שקראתי אבר. מרטיייייייין
ע עדושית New member 29/5/13 #65 . אבל שברונות הלב שווים את מרטין בסוף. אחרי ששהם תרגע ותפסיק לשנוא אותי שגרמתי לה לקרוא את זה היא תסכים גם
. אבל שברונות הלב שווים את מרטין בסוף. אחרי ששהם תרגע ותפסיק לשנוא אותי שגרמתי לה לקרוא את זה היא תסכים גם
ע עדושית New member 30/5/13 #121 חנויות הספרים מוכנות להפסיק עם המבצעים שלהם?! די עם זה! מה הם לא יודעים שקשה לי לא לקנות?! אז מה אם לא קראתי ספר חדש כבר כמה חודשים טובים ויש לי ערמות של ספרים שמחכות לי? אז לידיעת כל חובבי הספרים באשר הם - יש עכשיו 3 ב99 בצומת ו1+2 בסטימצקי.
חנויות הספרים מוכנות להפסיק עם המבצעים שלהם?! די עם זה! מה הם לא יודעים שקשה לי לא לקנות?! אז מה אם לא קראתי ספר חדש כבר כמה חודשים טובים ויש לי ערמות של ספרים שמחכות לי? אז לידיעת כל חובבי הספרים באשר הם - יש עכשיו 3 ב99 בצומת ו1+2 בסטימצקי.
D Don Nirtin New member 30/5/13 #122 זה לקראת שבוע הספר או שהם ממש נואשים להיפטר מספרים גרועים? הצצתי במבחר של סטימצקי באתר..... לא מלהיב במיוחד.
זה לקראת שבוע הספר או שהם ממש נואשים להיפטר מספרים גרועים? הצצתי במבחר של סטימצקי באתר..... לא מלהיב במיוחד.
ע עדושית New member 30/5/13 #123 כן הם קוראים לזה חודש הספר.. ובסטימצקי המחבר בדר"כ יותר קטן. אבל אני לא בודקת אפילו. אני מנסה להתאפק.
כן הם קוראים לזה חודש הספר.. ובסטימצקי המחבר בדר"כ יותר קטן. אבל אני לא בודקת אפילו. אני מנסה להתאפק.