shoham95

New member
עונה 7 לא גרועה!

באמת

ואע סיום העונה באמת מטורף
ומעולה ממש!
וזה בסדר אתה לא היחיד שראה את זה באיחור של 4 שנים

Don Nirtin

New member
אני מניח שזה עצלנות של סדרות

כשיש לי כוח פעם ב..... אני מזיז את התחת ורואה
......

וכשיש לי כוח ומצב רוח לקרב. וזה לא הכוונה למילה שקשורה למלחמה

עדושית

New member
חמוד

העיקר שיש לו טעם טוב בספרים

ואת- קראת את משחקי הכס? כי אם לא - תקראי

shoham95

New member
אדיר

ההדגמה של ניית'ן לאיך הוא נראה בפרק זאת בדיוק אני כשאני קוראת את הספרים

טוב אז סיימתי את עונה 6

אז בואו נדבר על החצי השני של העונה
פרק 9 - הילד שפוחד מהמפלצת בארון , טוב אז עכשיו הבנתי למה אני אף פעם לא ישנה עם ארון פתוח חחחחחחחחחח בתכלס פרק חלש משו .. היה יכול להיות הרבה יותר טוב והשיר ילדים הזה .. מכירים את הצ'יזבאט על מולי .. וול בדיוק זה !בחיי.
פרק 10 - שוב פעם איימי מחכה לדוקטור הו :((( זה היה אמור להיות הפרק המרגש וול הוא לא כזה ריגש. היה מגניב לראות את איימי המבוגרת ..והיה ברור שהוא לא יוכל לקחת את שתיהן כן..
פרק 11- מעולה!!! אהבתי ממש את העניין של הפחדים הכי עמוקים וזה .. והיה לי קצת עצוב ושמח על זה שהפעם זה נגמר טוב. הוא מציל אותם. הוא לא רוצה שיקרה להם משהו וזה יפה ..
פרק 12- קרייג
והתינוק סטורמי החמוד . פוטנציאל עצום עם שורה תחתונה מפגרת 1
אהבה היא התשובה להכל סירייסלי?!?
בחייאת ..
ואז הגעתי לסוף - לא, אין פרקים כאלה. פתאום כל הפאזל של העונה הזאת מורכב והוא נפלא ומדהים ומעולה! ומבינים דברים וריבר
אוי ריבר

The sky is full of a million million voices saying, "Yes, of course we'll help." You've touched so many lives, saved so many people, did you think when your time came you'd really have to do more than just ask? You've decided that the universe is better off without you. But the universe doesn't agree ♥♥♥
וגם
I can't let you die without knowing you are loved. By so many and so much. And by no one more than me
והחתונה
אוף הם מהממים

וזה נגמר בחיוך , ידעתי שהוא הצליח לעבוד עליהם הייתי רק צריכה להבין איך

ואז הבנתי.
ואז איימי הבינה והיא גם הבינה שהיא חמותו

ואז סיימתי את הכל .והתלהבתי וזה מדהים ואז דיברתי עם אלה והדר ופתאום נפל אסימון . ממש גדול. הספריה של עונה 4 ,זה נוראייייייי כל כך
לאאאאאא אוי זה רע

shoham95

New member
יו הצ'יזבאט על מולי!

זה בדיוק מה שאני חשבתי כשראיתי את הפרק!
ברר. קריפי.

פרק 11 כזה אדיר ומגניב! והיום ראיתי פרק בבאפי שממש מזכיר אותו ברעיון- האנשים צריכים להתמודד עם הסיוטים שהם חולמים בלילה. אז זה הזכיר לי את הפרק

ואני עדיין תוהה מה הפחד הכי גדול של הדוקטור.

פרק 12 הורס עם התינוק
הדוקטור מעולה בפרק הזה והוא ממש מצחיק
והפתרון... וול. זו לא הפעם הראשונה ולא האחרונה, מתרגלים לזה מתישהו

והפינאלה.
אוקיי.
אמג.
זה אחד הפרקים הכי גאוניים ואדירים ומעולים בכל העונות של הדוקטור.
ועשית לי חשק לראות את זה עכשיו שוב (בכלל לא ראיתי את זה בשישי האחרון
).
ואע.
ריבר. ריבריבריבריבריבריבריבריבריבריבריבריבריבריבר
היא מלכה בפרק הזה, ותמיד, ורורי ואיימי, ו"אנחנו צריכים לצאת מתישהו" "אוקיי"
"אני לא מבין מה הולך פה..." "התחתנו ונולדה לנו ילדה וזאת היא" "אוקיי"

והיא מצילה אותו!
וריבר לא ירשה הכל ממה-שמה
ורורי
והסיילנס
וצ'רצ'יל! הו וכל ההיסטוריה מתרחשת בבת אחת, אדיר. והנבואה @$%&@#$%^@# דוריום
דוקטור הו? דוקטור הו? דוק-טור-הו?!?!?!
וריבר! היא הכי אוהבת אותו בעולם והיא לא מוכנה להרוג אותו בשום מצב והיא מוכנה להרוג את הזמן בשביל שהיא לא תהרוג אותו.
והחתונה! והוא בסוף בתוך הרובוט
והריקוד של איימי וריבר, הילרייס
וריבר חוזרת מהמלאכים
אמג. זה כל כך נהדר.
אע. זהו. אני הולכת לראות את זה עכשיו שוב.

וכן, הספריה. רואים את הספריה אחרי עונה 6. ומתים שוב. זה הכי קשה וכואב לראות את זה בשלב הזה, כשמכירים את ריבר, ככה.
ריבר

אגב, ראית את נייט אנד דה דוקטור? אלה חמישה פרקים קצרצרים וחמודים שיצאו אחרי עונה 6.

והנה גיף משעשע D: רורי

ועוד משהו ששכחתי לציין

בפרק 10 כשהוא הוציא את המשקפיים!!!!בחיי שרציתי לחנוק אותו! מחווה יפה לדוקטור אחר... ועכשיו תוריד אותם ומהר!!!

עדושית

New member

באמת צריך לסמן?

נו שיהיה.

אני חושבת שלעונה הזאת היה פוט' להיות אפילו יותר טובה ממה שהיא הייתה.
כי היו רעיונות ממש מעולים ואיכשהו הם התפספסו שם

אבל מאט השתפר הרבה מעונה 5 והוא ממש בסדר עכשיו, למרות שהוא ממש לא מצליח לרגש אותי אישית, יש לו קטעים חמודים והוא אחלה.

הפרק עם 2 האיימי - גאד. לא מספיק איימי אחת? למה אנחנו צריכים לסבול כפול? מופאט. באמשך, לא עדיף פרק של פעמיים רורי? באמת!
אבל נו שיהיה, הם הצילו את איימי הצעירה וחיו באושר ועושר או ווטאבר. לא צפוי בכלל

הפרק עם המלון וחדרי הסיוטים היה מגניב. מעניין באמת מה הסיוט של הדוקטור..

הפרק עם קרייג והתינוק היה הורס מצחוק! מאט הכי טוב בפרקים שהוא צריך להיות גופי ולא מרגש במיוחד. כשכל הזקנות שם חשבו שהם זוג נקרעתי מצחוק. אבל הקטע עם האהבה

כמו שכתבתי בזמנו למעין - זה כזה פתרון של דמבלדור

"אהבה הארי, היכולת לאהוב, זה מה שעושה את כל ההבדל"
נו שיהיה. לפעמים נגמרים הרעיונות אני מניחה.

והפינאלה! הווו הפינאלה! יש שם כל כך הרבה דברים מגניבים! כל ההיסטוריה מתקיימת בבת אחת!!!! עא! זה מגניב!

ומאט עם זקן ושיער ארוך
והוא הנביא המטורף

וצ'רצ'יל והסיילנס! והכל!

היה מגניב בטירוף.

איימי הייתה דווקא אחלה בפרק הזה כשהיא הצילה את רורי ואמרה לו שהם כבר נשואים ויש להם ילדה יותר מבוגרת מהם איכשהו

אבל ריבר! ריבריבריבר!
כתר|
היא מוכנה לעשות חור ביקום, להרוג את הזמן ולשרוף את הכל רק כדי שלא יקרה לדוקטור כלום

היא לא תתן לו למות מבלי לדעת כמה אוהבים אותו

והנשיקה שלהם

והוא - בכלל היה ברובוט כל הזמן הזה

אע פרק מעולה ממש.

יאללה לעונה 7

shoham95

New member
סופת החרבות

התחלתי היום את החלק השני
ואני בחרדות ממה שצופה לי העתיד

אז, בינתיים-

אמגגגג זה היה בראן שהציל את ג'ון?!?!@#^&@!#$%^~!@$% זה נשמע הכי הגיוני כי בראן בדיוק התחיל לחלום וזה זאב לא מזוהה ובחלום של בראן הוא חלם שהוא שומע אנשים מדברים ובראן הרי היה ממש קרוב אליו (כשקלטתי את זה הייתי *הכניסו כאן פרצוף נחרד של וואטסאפ* האו קול!) והוא הציל את ג'ונייי!@%^!#$%@#^
אבל איך זה הולך?
כשבראן עוזב את העור שלו ועובר לעור של הזאב פתאום זאב צץ משום מקום וחי? זה בכלל הגיוני?

זה מזכיר לי ספר שקראתי לפני כמה שנים על ילדים שיכולים לעזוב את הגוף שלהם בזמן השינה ולעבור לאנגליה של לפני המון שנים ולעשות שם דברים ולהציל את העולם וכאלה. וזה היה ממש מגניב! הלוואי וזה המצב!

אבל אע בקטע הזה פשוט לא נשמתי וזה הפרק שמסיים את החלק הראשון ורעדתי כולי ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי ואע ובהתרגשות פתחתי את החלק השני והתחלתי לקרוא ו

פרק של דאני
כמה התאכזבתי
אבל הפרקים שלה דווקא טובים בסופה. פשוט... לא מה שרציתי לקרוא באותם רגעים

אניוואי, דאני משתפרת עם הזמן. והיא יצאה מלכה בפרק הקודם שלה
(היא אמרה שהיא מוכרת את הדרקונים ואז בסוף... לא! מוהאהאהא! ומזל שהיא לא מכרה את דרוגון, הוא הדרקון החביב עליי
)
ויו איזה כיף שמספרים על ראיגאר! אני ממש אוהבת את הסיפורים על התקופה של אאריז המטורף. וראיגאר תמיד נשמע כזה מקסים. (טוב, מה הפלא, הוא אבא של ג'ון
)

אריההההה מלכה שלי! אני רוצה לאמץ אותה
אבל מה כלב השמירה לקח אותה עכשיו?! מה הוא הולך לעשות לה?! לפחות אני יודעת שהיא לא מתה. אבל שלא יפגע בה איכשהו. אני לא מאמינה שכלב השמירה יעשה משהו כזה, אבל זה מרטין אז לכו תדעו

אבל רגע. הנבואות. אמג. למה לא. תלחיצו אותי יותר. כאילו שאני לא על סף מוות בזמן הקריאה של הספר גם ככה.

ורוב!
הוא אמר שג'ון יהיה היורש שלו! מפרק לפרק אני יותר ויותר מחבבת את הבחור. גו רוב!

טיריון תעשה לי ילדים. זה כל מה שיש לי להגיד עליו.

(טוב, יש לי הרבה, אבל זה פחות או יותר מסכם הכל. הוא מלך העולם וזהו.)

ג'יימי. אוקיי. באופן מוזר למדי אני אוהבת אותו. מוזר, כי בספרים הראשונים ממש לא סבלתי אותו (מה הוא מפיל לי את בראן מהחלון?!
+ לשכב עם אחותך זה איכסה, ג'יימי). אבל בספר הזה התחלתי לחבב אותו ולחבב אותו והפרק האחרון שלו היה השיא! בפרק הזה הבנתי שאני אוהבת אותו. הוא חלם על בריאן חלום מקריפ ביותר ואז הוא חזר בשביל להציל אותה. הוא מקסים וזה מסתתר מתחת להרבה שכבות, אבל הוא באמת כזה.
ולגבי אאריז- קודם כל, שוב, אני ממש אוהבת שמספרים על התקופה הזאת או על המרד. ובמקרה הזה היה מעניין לשמוע מה הוביל אותו לרצוח את אאריז. זה באמת הופך את המעשה לפחות גרוע. אם כי אני מעולם לא כעסתי על מה שהוא עשה... ואני חושבת שכולם שם צבועים. למה הם זורקים לו בפנים את הקטילה של אאריז כל הזמן? זה היה לטובתם והם רק הרוויחו מזה! מדהים אותי שהאנשים האלה כל כך צבועים שהם בעצמם היו שותפים למרד ובעדו, אבל הם מאשימים את ג'יימי על שהוא קטל את המלך ולמעשה סיים הכל. נכון, זה לא בסדר לרצוח את המלך, הוא נשבע להגן עליו וכל זה. אבל כולם שם משחקים אותה צדיקים תמימים פתאום- מה, אתם לא מרדתם? מה, אתם לא הרווחתם מהרצח שלו? אני לא מדברת על זה שלא סומכים עליו, אני מבינה למה לא סומכים עליו. הוא בכל זאת שקרן לא קטן. אני מדברת על זה שזורקים לו את זה בפנים כל הזמן וממשיכים להאשים אותו או אומרים שהוא לא בסדר כי הוא קטל מלך ונונונו.

בראן- טוב אז את דעתי על הקטע עם הזאב כבר אמרתי (@#$%^!@#$%!@#$%, בקצרה), אבל אני רק חייבת להוסיף שמירה וג'וג'ן כאלה חמודים! והודור הנסיך
הוא הורג אותי

והסיפור על אביר העץ
זה מה שאני חושבת שזה?

ג'ון- יאיי הוא ניצל!!!!11 והוא ברח הוא ברח הוא ברח! הוא כבר לא עם מאנס ריידר ואנשי הפרא! והוא רוכב לחומה! והוא לא שכח מאיפה הוא בא! והוא ג'ון סנואו

דאבוס- אמג מה הלך שם? עם מליסנדרה? מה היא עשתה עם גרייג'וי ורוב וג'ופרי? מה הולך שם?

גרייג'וי מת והייתי אומרת הו! יופי! אולי היא הורגת אותם ככה? (כבר ראינו שהיא מסוגלת להרוג אנשים בדרכים משונות
)
ואז ג'ופרי ימות וזה יהיה נפלא וקסום.
אבל! יש שם גם רוב! ולרוב אסור למות! ויש לי תחושה שהוא ימות. אבל אני לא רוצה שהוא ימות, הוא חמוד והוא המלך בצפון

שכחתי משהו? נראה לי שזהו.

shirush3

New member
אני אגיד לך מה שכחת

להמשיך לקרוא

לא עוצרים בחלק הזה

סתם, תקראי בכיף

בא לי שתסיימי את הספר לפני שאני טסה

בכל מקרה אני אגיב לך אח"כ יותר לעומק |עבודה|

shoham95

New member

מה אני אעשה, היו לי דברים לעשות

אני אמשיך היום

ואע שיר איך את קמה כל יום בשעות כאלה? הייתה לי היום מתכונת ב- 8 וחצי והייתי צריכה לקום מוקדם וחשבתי שאני מתה. המורים אצלנו צריכים להבין שלא עושים מתכונות בשעות כאלה. אנשים ישנים!

ואם כבר מרטין ומתכונת- הייתה במתכונת שאלה על נושאי כלים- בהקשר אחר לחלוטין מהעולם של מרטין כמובן
אבל היה צריך להסביר מי היו נושאי הכלים ולתת דוגמא... ממש התאפקתי לא לכתוב מי אלה באמת נושאי הכלים (לפי הספר, כמובן, כי ברור שהוא צודק ולא החומר
) ולתת בתור דוגמא כמה אנשים חביבים מהספר

עדושית

New member
ממש בקצרה.

כי אני לא רוצה לעשות לך ספוילרים להמשך.

א. תמשיכי לקרוא!! כמו ששיר אמרה, לא עוצרים פה!!

ב. אכן בראן הציל את ג'ון. הוא נכנס לגוף של סמאר בקלות כי זה הזאב שלו ויש ביניהם קשר מיוחד
הוא יכול להיכנס אליו גם ממרחק. לא בטוחה שהוא יכול לחזור בזמן עם זה או ווטאבר
אבל הוא יכול להיכנס לגוף של אנשים/דברים שקרובים אליו פיזית. אבל כמו שאפשר לראות עם הודור - הם יכולים גם להתנגד קלות אז זה טיפה יותר קשה לו. לא ראינו אותו נכנס למישהו אחר מרחוק. רק לזאב שלו כי שוב, הקשר ביניהם ממש חזק.

ג. ג'יימי. זה ממש הנקודה אצל מרטין. הוא גרם לכולנו לשנוא אותו ממש כבר בפרק הראשון שהוא הופיע בו. עם הקינגסלייר והדחיפה של בראן מהחלון. אבל אז.. וול, הוא גרם לכולנו לאהוב אותו ממש. למרטין יש קטעים כאלה לפעמים
. מסכימה איתך לגבי הצביעות של כולם שם. כי גם נד היה בדרכו להרוג את המלך, אבל עדיין הוא הרציל נאצל ושהוא היה בדרך לעשות את הדבר הנכון. אבל בגלל שהאנשים במשמר המלך, בדומה לאנשים במשמר הלילה, נשבעים שלא לעשות דברים מסוימיים, הבגידה בשבועה הזאת נראית לאנשים יותר חמורה מהמעשה עצמו. כל חריגה מהשבועה דינה מוות וכל זה. חלק מהאנשים שם לוקחים את זה ממש קשה
אהבתי את הפרק עם בריאן שהוא מספר לה איך הוא מרגיש עם זה שקוראים לו כל הזמן קינגסלייר (הגעת לזה כבר נכון?) והתעקש שהיא תקרא לו ג'יימי
חמוד.

ד. לגבי מליסנדרה.. אני לא יכולה להגיד לך בוודאות אם לדברים שהיא עושה יש השלכות בעתיד. גם כי ספוילר. וגם כי וול, אנחנו לא יודעים בוודאות. ז"א היא חושבת שהכל קשור אליה ולקסם השחור/לורד האור שלה. וזה מה שהיא מנסה לעשות פה. להוכיח לדאבוס ולסטאניס שלדם של מלך יש כוח. אני אוהבת את דאבוס ואת ההשקפה שלו על כל השגעון שהולך שם. חבל שסטאניס קצת חולה נפש או חולה כוח תגדירי את זה איך שאת רוצה, אבל הוא קצת מסוונר מכל האפשרויות וההבטחות שמליסנדרה מציעה לו. הוא לא חושב ישר

ה. דאני. אמרתי לך כבר שיש לה פרקים מעולים ואז..פרקים משמימים משהו. אבל את הדרך שלה בספר הזה אני דווקא אהבתי. אני חושבת שמרטין משך את זה יותר מדי אבל זה כבר משהו אחר. את עוד לא שם. הפרקים האלה שהיא "קונה" את העבדים ואז משחררת אותם
ודווקא בסדרה עושים את הפרקים האלה מעולים. בכלל דאני שם יותר עוצמתית ופחות ילדה מעצבנת. מענייןם מה תחשבי עליה בהמשך.

טוב יאללה, סיימי כבר
קשה לי להתאפק עם הספוילרים. ויש לך עוד 2 קטעי OMFG לפנייך

shoham95

New member
ברור שאני אמשיך

א. יאיי כמו שחשבתי!$%!$%!@$%^~!#$ זה כל כך אדיר!
בראן

ד. היא נעל.

למעלה