o0Invisible0o

New member
התלבטויות ספרים.

הסתכלתי קצת על משחקי הרעב כי ממש בא לי לראות כבר את הסרט אבל אני חייבת לקרוא את הספר קודם אז..יש לי לסיים את הספר שאני קוראת עכשיו (שאני באמצע שלו)+סנדיטון (שהוא ממש קצרצר) ואז אני אקרא את הסדרה.
הקטע הוא שאין לי את הספרים והשאלה היא האם פשוט לקנות אותם וזהו? כל הטרילוגיה עולה 30$ בפייפרבק וזה...ממש לא יקר.
מה הסיכוי שזאת רכישה שאני אתחרט עליה?

מה אתן חושבות?

ועוד התלבטות שהיא בעיקר לדפי [ושרי? אני יודעת שקראת את TFiOS אבל קראת את כל ספרי ג'ון גרין?]
קניתי את אשמת הכוכבים בעברית ואני ממש רוצה לקרוא אותו באנגלית..וקניתי לאחותי את looking for alaska באנגלית כדי שהיא תביא לי אח"כ לקרוא אותו אבל עכשיו אני מתחילה לחשוב שאולי אני בעצם רוצה מארז ספרי ג'ון גרין באנגלית וזהו..
מה אתן חושבות?

אה ואחרון - אני ממש רוצה שיהיה בבעלותי עותק של גאווה ודעה קדומה אבל הסתכלתי בבוק דפוסיטורי והלכתי לאיבוד - איך אני יודעת איזה גרסא אני רוצהההההה?? יש לכן המלצות?

וזה לא שהתעשרתי פתאום או משהו אני פשוט חושבת שבאמת כל מתנות יום ההולדת שאני אבקש השנה מבני המשפחה יהיו ספרים.

ואני קונה לעצמי עדשה. יאיייייייייייייייי.

LemonLimeLilach

New member
אני יכולה להביא לך את משחקי הרעב

השניים הראשונים יש לי בעברית והשלישי באנגלית. אם את רוצה הכל באותה שפה אז אני לא חושבת שזאת רכישה שתתחרטי עליה, אני כבר קראתי את כל הספרים יותר מכמה פעמים... (וברור שלפני כל סרט חדש שייצא אני אקרא שוב
) אבל כאילו אל תצפי לאיזה משהו עילאי, כן? הם נחמדים והכל אבל לא יצירת אמנות (but still a better love story than twilight...)

dans girl

New member
לגבי ספרי ג'ון גרין... אני נגד לקנות מארז. מהסיבה הפשוטה שבהנחה שג'ון עדיין כותב, וסיכוי סביר שהוא יוציא עוד ספרים. אחרי שהוא יוציא אותם את תרצי גם אותם במארז וזה סתם ייבאס אותך שלא יהיה לך. או שלא. אם לא אז תקני, מארז זה מגניב. אותי זה היה מבאס. ואם גם אותך אז יש כמה אפשרויות: הראשונה וההגיונית יותר היא שתקני את כולם אחד אחד, כי זה גם ככה אותו דבר כמו מארז וסביר להניח עולה פחות, והעטיפות הן זהות לדעתי. השניה והפחות סבירה היא לחכות לתום הקריירה שלו או ההצלחה היחסית שלו ולקנות מארז כמו שצריך. זה בעייתי מסיבות ברורות
. בקיצור אם יש לך בעיה עם לקנות ספרים עתידיים שלא כחלק מהמארז הייתי קונה כל ספר בנפרד, אבל אם זה לא מפריע לך, מארז זה הרבה יותר מגניב. בכל מקרה אני יכולה להשאיל לך לקרוא את כולם למקרה שתרצי לחכות למארז עתידי. חסר לי רק את הספר שהוא כתב עם מורין ג'ונסון ועוד בחורה, שנראה לי שהוא מן ספר של תקופת כריסטמס ולכן עדיין לא מצאתי חנות בארץ שמוכרת אותו. כשאסיים את האחרים אקנה גם אותו.

לגבי משחקי הרעב, אולי גם אני ארצה לקרוא אבל עדיין לא קראתי אז קשה לי לייעץ לך. 30$ זה לא יקר למארז (והטרילוגיה נגמרה אז זה גם לא יהיה מבאס בספר הבא), אבל השאלה אם את באמת תאהבי. אולי תקחי מלילך ותקראי את הראשון ותראי אם הסגנון מדבר אלייך ואם כן, תיקחי הימור מושכל.

לגבי ג'יין אוסטין - בהתחשב בכך שהתוכן זהה בכל הספרים
, תבחרי את העטיפה שהכי יפה ומתאימה בעינייך ונמצאת בטווח המחירים הרצוי.

ספריםםםםם

אני עם דפי בקשר לספרי ג'ון גרין... אין טעם לקנות מארז.
איזה ספרים שלו קראת בינתיים? לפי ההודעה שלך זה נראה שאף אחד (או שאולי פשוט לא קראת את השניים המפורסמים ביותר?
אני מבולבלת...). ואיך את יכולה לדעת שתאהבי את כל מה שהוא כותב? הרי ידוע שספרים, גם אם הם כולם של אותו הסופר, אף פעם לא אחידים ברמתם.. והאמת שאני עוד לא מצאתי סופר שכ"כ אהבתי עד ששקלתי לקנות מארז מספריו. זה לא כמו טלוויזיה או מוזיקה אצלי. גם אם אני מצליחה להתחבר להשקפה של הסופר בכמה מהספרים שלו, זה אף פעם לא מחזיק מעמד בכל הספרים...

מה שכן, אני מאמינה גדולה בהשקעה בספרים אהובים. אם את רוצה להשקיע בגאווה ודעה קדומה, קני לך ספר במהדורה מורחבת/ מהודרת/ ווטאבר...זה ספר שילווה אותך שנים ארוכות ויוצג לראווה על המדף שלך

יש מבצעים מדי פעם בסטימצקי על ספרים קלאסיים במהדורות מיוחדות..

o0Invisible0o

New member
אוקיי..

שוכנעתי בקשר לג'ון גרין [קראתי את אשמת ואני מחכה שאחותי תקרא את אלסקה..הם שני המפורסמים ביותר, לא?
]
וגם משחקי הרעב, נראה לי אני אקנה את הטרילוגיה.

ודאווה אני פשוט אחפור ואחפש עותק יפה..

תודה כולן!

dans girl

New member
המובייל שעשיתי לאיתמר
הוא יצא מגניב!
תלינו אותו מעל שידת ההחתלה, ועכשיו צריך להכין גם אחד למעל המיטה שלו, רק כנראה בעיצוב אחר שאחותי עוד צריכה לבחור.

dans girl

New member
תודה על המחמאות
עשיתי היום את הפרזנטציה של הפרויקט המודרך, 30 דקות בול עם שאלות. חבל שגמגמתי מלא וממש לא זרם לי כמו בהרצאות האחרונות שהעברתי לדוקטורנט הפשוט מאממי שלי, אבל העיקר שזה עבר ועכשיו אני יכולה להתעלם מהלימודים שאני צריכה לעשות בלי שתהיה לי סיבה מוצדקת לכך
.

למעלה