לגבי ספרי ג'ון גרין... אני נגד לקנות מארז. מהסיבה הפשוטה שבהנחה שג'ון עדיין כותב, וסיכוי סביר שהוא יוציא עוד ספרים. אחרי שהוא יוציא אותם את תרצי גם אותם במארז וזה סתם ייבאס אותך שלא יהיה לך. או שלא. אם לא אז תקני, מארז זה מגניב. אותי זה היה מבאס. ואם גם אותך אז יש כמה אפשרויות: הראשונה וההגיונית יותר היא שתקני את כולם אחד אחד, כי זה גם ככה אותו דבר כמו מארז וסביר להניח עולה פחות, והעטיפות הן זהות לדעתי. השניה והפחות סבירה היא לחכות לתום הקריירה שלו או ההצלחה היחסית שלו ולקנות מארז כמו שצריך. זה בעייתי מסיבות ברורות
. בקיצור אם יש לך בעיה עם לקנות ספרים עתידיים שלא כחלק מהמארז הייתי קונה כל ספר בנפרד, אבל אם זה לא מפריע לך, מארז זה הרבה יותר מגניב. בכל מקרה אני יכולה להשאיל לך לקרוא את כולם למקרה שתרצי לחכות למארז עתידי. חסר לי רק את הספר שהוא כתב עם מורין ג'ונסון ועוד בחורה, שנראה לי שהוא מן ספר של תקופת כריסטמס ולכן עדיין לא מצאתי חנות בארץ שמוכרת אותו. כשאסיים את האחרים אקנה גם אותו.
לגבי משחקי הרעב, אולי גם אני ארצה לקרוא אבל עדיין לא קראתי אז קשה לי לייעץ לך. 30$ זה לא יקר למארז (והטרילוגיה נגמרה אז זה גם לא יהיה מבאס בספר הבא), אבל השאלה אם את באמת תאהבי. אולי תקחי מלילך ותקראי את הראשון ותראי אם הסגנון מדבר אלייך ואם כן, תיקחי הימור מושכל.
לגבי ג'יין אוסטין - בהתחשב בכך שהתוכן זהה בכל הספרים
, תבחרי את העטיפה שהכי יפה ומתאימה בעינייך ונמצאת בטווח המחירים הרצוי.