עדושית

New member

וזה אפילו לא חלק מקטעי ההומגייד המוגדרים

תתקדמי תתקדמי

אבל כן סאם בספר הזה מקסים ממש והוא רק הולך ומשתפר

shoham95

New member
הוא ממש!

ועוד דקה לפני אני צוחקת על סרסיי שתצטרך להתחתן עם מישהו שהיא לא רוצה, חהחהחה, ואז,
טיריון יתחתן עם סאנסה.
וואט?!?!?!?!

עדושית

New member

אוי בבקשה תתקדמי כי אני לא יכולה להגיד כלום ונורא קשה לי עם זה

וסרסיי

shoham95

New member
קראתי עכשיו את הפרק של

החתונה (סאנסה), וטיריון
אני לא יכולה, הוא כזה מקסים! סאנסה לא מבינה מהחיים שלה בכלל, אם היא לא רוצה אני אתחתן איתו! אוח

וג'ופרי
בחיים שלי לא תיעבתי דמות בספר כמו שאני מתעבת אותו. להקיא, פשוט. להקיא!

עדושית

New member

לא ידעתי על מי לרחם יותר בפרק הזה.
סאנסה או טיריון

שניהם נורא מסכנים פה ונעשה להם עוול

טיווין נבלה

וג'ופרי אוח
שימות כבר!!!!!!
לא יכולה לסבול את הצורה שלו!

אני רק רוצה להוסיף במאמר מוסגר שבסדרה הפרק הזה נהפך מגאונות צרופה - מהשנייה שסרסיי נכנסת לחדר של סאנסה ומלבישה אותה ואומרת לה שהן יהיו אחיות ועד לקטע של החתונה עצמה וכל מה שבא אח"כ שבאמת נכתב בצורה גאונית שהשאירה אותי חסרת מילים. - לעולב אחד גדול. הם סיפרו שם לסאנסה על זה איזה שבועיים מראש ונתנו לה (ולטיריון) זמן להתכונן נפשית, היא התלבשה עם שאי וטיריון בא לדבר איתה לפני החתונה והיא ממש באה לשם "מרצונה" בלי איומים ובלי כלום.

אוח. כמה התעצבנתי מהסדרה ברגעים האלה!
למה להרוס דברים מעולים?! הפרק כתוב כל כך טוב! למה קשה לכם ללכת לפי זה? בע.

אז אל תראי את הסדרה

ותמשיכי לקרוא יש לך עוד מלא הפתעות לפנייך

shoham95

New member
נו באמת

מזעזע! למה להרוס את הספר אבל?

וכן, שניהם היו כאלה מסכנים
טיווין
אבל טיריון יצא ממש מלך. אין דברים כמוהו.

עדושית

New member
לא ברור למה

וכן טיריון יוצא מלך בכל מצב אפשרי

אבל מסכן הוא ממש נעלב מסאנסה

אבל זה לא אשמתה, אני יכולה להבין אותה. מסכנה הילדה - טיפשה טיפשה, אבל עברה הרבה..

shoham95

New member
ממש

גם אני מבינה את סאנסה והיא באמת ממש מסכנה. מכריחים אותה להנשא למישהו שהיא לא רואה בו שום דבר ממה שהיא תמיד פנטזה (והילדה ממש פנטזה). הוא ההפך הגמור מכל מה שהיא רצתה- הוא מכוער, גמד, אין לו אדמות ואין לו כלום, הוא לא אצילי ולא אבירי, והוא ממש לא פרינס צ'ארמינג שזה מה שהיא תמיד חלמה עליו.
היא לא רואה בטיריון את מה שאנחנו הקוראים רואים, כמו ששאר הממלכה לא רואה את זה בטיריון. בעיני כולם הוא הגמד המרושע והמכוער, וגם בעיניה. היא כן מבינה שהוא יותר טוב משאר הלאניסטרים, אבל זה לא גורם לה לאהוב אותו או לחשוב שיש משהו טוב בחתונה הזאת, והיא לא מכירה אותו באמת.
והיא מוכרחה להתחתן איתו... ברור, זה קשה. לא ציפיתי ממנה לתגובה אחרת.

אבל טיריון מסכן בכל זאת

ממש התרגשתי כשהוא אמר לה שהוא אמנם לאניסטר, אבל יש לו איפשהו טוב לב.

shirush3

New member
הקטע הזה!!
לסופה

תקשיבי, אני הגעתי למצב שלא הצלחתי לנשום אח"כ והייתי חייבת לקחת הפסקה של יום מהספר

כשטיווין העלה את הרעיון אמרתי שהוא סתם פסיכי הזוי ואין מצב שזה יקרה ו... זה קרה
ולא רק שזה קרה אף אחד לא עצר את זה באמצע! (ממש כמו המוות של נד!)
ויותר גרוע מזה לא הייתה שום הכנה לפני!
פתאום סנסה מתלבשת לה בחדר ואז *בום* "את מתחתנת עכשיו עם טיריון"
הדבר היחידי שהצליח להחזיק אותי אחרי הפרק הייתה הידיעה שטיריון לא מתכוון לפגוע בה

הוא יצא פשוט מדהים בפרק הזה ואני שמחה שאם כבר קרה משהו כזה זה היה לטיריון ולא למישהו אחר שהיה מתעלל בה...
הם שניהם כ"כ מסכנים...

וכמו שהדר אמרה, ממש הרסו את זה בסדרה...

עדושית

New member
אויש טיריון בקטעים האלה

מסכן שלי.. הוא גם ככה מרגיש שאף אחד לא מסוגל לאהוב אותו, רק אלו שמקבלות תשלום על זה..

ויש לו לב כזה טוב! זה ממש לא מגיע לו
מגיע לו להיות מאושר דמט!

אבל זה ספר של מרטין.. הרבה אושר ועושר אין שם.
ממש ריחמתי על טיריון.

אבל עם כמה שריחמתי עליו, ככה גם ריחמתי על סאנסה. כי די. מסכנה הילדה. כל פעם שהיא חושבת שהנה, החיים שלה משתפרים - אם זה להתחתן עם נסיך שהיה החלום ילדות שלה - היא מגלה שהוא מפלצת. להתאהב בלוראס וטוב לא ממש לגלות, אבל הוא דיי בקטע של המין השני
ואז להשלים עם העובדה שהיא תינשא לבחור נכה - שזה משהו שסאנסה שלפני ג'ופרי לא הייתה משלימה איתו לדעתי - ואז לגלות שמחתנים אותה עם האדם הכי מכוער, הכי נלעג והכי שנוא בכל 7 הממלכות?! מסכנה..

אז ברור לנו שטירון בחור נפלא, מקסים, חכם עם לב זהב.
אבל לה זה ממש לא ברור. היא לא רוצה שום קשר איתו או עם המשפחה שלו שהרגה את אבא שלה ומייחלת למוות של כל המשפחה שלה.

אז, כן, מסכנים. שניהם. זה ממש לא פייר מה שעשו להם

התקווה שלי היא שסאנסה תצליח לראות מעבר למראה החיצוני של טיריון והם יחיו באושר ועושר

אבל, כמו שאמרתי זה ספר של מרטין.. אז לא לפתח תקוות

למעלה