סיימתי את העונה החמישית
??
טוב למען האמת בחיים לא הרצתי עונה כל כך מהר. וזו אפילו לא עונה טובה
נפתח ונאמר שהחיים אחרי דיוויד הם קשים. מאוד. כל פרק בערך מסתיים במסקנה ש "אם דיוויד היה עושה את זה זה היה יכול להיות כל כך גאוני!
" . אבל הוא לא שם. ומאט כן.
ולוקח זמן להתרגל אליו,מודה, אבל הוא באמת חמוד. בסדר כזה.
הבעיה לדעתי נעוצה באיימי פונד. היא פשוט כאפה! בלתי אפשרית הפרצוף ההמום שלה כל פעם שמשהו קורה הוא בלתי נסבל מבחינתי
.
רורי לעומתה
גאוני !! מתה עליו! בואו ניפטר ממנה ונשמור אותו
הפרק הראשון היה חביב כזה - הדוקטור מוצא את האישיות שלו ופריזנר זירו האז בין אסקייפ .והסדק בקיר שהולך להיות פה כל העונה מסתבר ..
.
הפרק השני- דוגמא מצויינת לפרק שהיה יכול להיות כל הך הרבה ממה שהוא , פרק מקריפ שאמור להיות כל כך טוב אבל משהו בו לא עובד לא יודעת מה. כאילו העסק עם זה שהם לא יכולים לעמוד בדמעות של ילד ושהם גורמים לאיימי לשכוח הכל וזה מעולה באמת אבל משהו חסר לי שם!!
על הפרק השלישי אני אפילו לא רוצה להתחיל לדבר *שוב* הפאוור ריינג'רס דאלקס הזה
חתיכת פרק דבילי ומיותר ומ פ ג ר!!!!!!!!!!
הכפול של המלאכים - עוד דומה מעולה לפרק מפוספס. כאילו דונט בלינק! זה פרק אוני וכיפי ומעולה ואז בא הכפול הזה והורס את המלאכים הבוכים . מבחינת פרק , אני חושבת שזה הפרק הראשון שהצלחתי לחבב בו את מאט ולומר וואלה הוא מצא את האישיות הדוקטורית שלו והיא חביבה. והוא באמת היה מקסים רק הכלליות לא הייתה משהו
הערפדים של ונציה - אפקטים של שקל וחצי
זה כל מה שחשבתי בפרק . לא,היו בו דברים כל כך נוראיים, הסצנה בסוף שהוא מטפס על המגדל
ולזה אתם קוראים ערפד תגידו??? אתם הפאקינג מדינה שהביאה לעולם את דרקולה!!!!! אתם אמורים לדעת מה עושים עם ערפדים פור הבן סטייק!
הפרק על החלומות - וואוו כן מה?? מישהו שמע ציפור???
הכפול השני של העונה - בחיייייים לא היה לי כך משעמם בפרק כפול ,טוב סליחה בעצם בכפול של העונה השניה נרדמתי ופה לא אז .. אבל זה כי פיתחתי חסינות על לפרקים של הדוקטור . בכל אופן וואי נוראי איזה פרקים על שומדבר
וינסט -
לגמרי הפרק הטוב של העונה זאת. והכל בזכות השחקן שמשחק את וינסט
הוא מהמם. והסוף ממש ריגש אותי, שהם לקחו אותו לשמוע כמה הוא משפיע וכמה הוא אהוב . זה היה מדהים
הלודג'ר - פרק חביב וחמוד וקליל ומצחיק מאט ממש הצחיק אותי שם
היו לו יציאות ממש טובות בפרק הזה .
ואז הגיע הסופעונה - בגדול היה בסדר במפורט היה קצת משעמם בתכלס לא כל הזמן הצלחתי לעקוב או רציתי לעקוב. אבל ריבר היא מעולה כל כך וכיף איתה שתבוא יותר
הקטע הזה בכלא בהתחלה חנק אותי מצחוק
והחתונה של הפונד'ז חמודים רורי מהמם כבר אמרתי?!? והיא זוכרת אותו!!! (כל מה שצרחתי זה שזה לא פייר!! כי רוז נתקעה מהצד השני של הסדק ודונה הייתה חייבת לשכוח אז קיבינימט!)
אבל היא זוכרת והוא בא לחתונה וכיף גדול.
ואז הספיישל - במילה אחת - דמבלדור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו. זה כל מה שיש לי לומר על זה .
יאללה עונה 6 ברעל