עדושית

New member
משחקי הכס

אני רק חייבת לציין שאני ממש לא אוהבת את הסדרה. למעט כמה פרקים בודדים שהיו מעולים (בעצם קטעים, וכולם של דאני
) - כל הסדרה הזאת הזויה.
כאילו ווטאפ, מרטין?! ג'יין בהיריון? סיירסלי?!
זה שהוא כתב את הפרק אומר שזה רמז לספרים העתידים לבוא? או שזה סתם עוד דרך להכניס קו עלילה ממוצא כמו המיליונים שהכניסו לפניו?

עדושית

New member
הדוקטור

כי נראה לי שמוריה צריכה להוציא קיטור על הפאוור ראיינג'רס

או-הו כמה אני צריכה להוציא קיטור עליהם|ספוילר

מהההה מההההה מהההההההההה
זה התחיל מזה שישר שלחתי להדר הודעה של נווו עוד פרק של הדאלקס
מי צריך אותם שוב?! וזה בטח יהיה משעמם טיכו
הם עושים לי כאב ראש .
אם רק הייתי יודעת מה מחכה לי!
מה זה הפרק הדפוק הזה?!?! בחייייי פרק חסר עלילה כלשהי
שכל הקאץ' בו שהם הופכים לפאוור ריינג'רס . אשכרה כל אחד בצבע שלו
מה נסגר?!?
לקראת הסוף נרדמתי ,ליטרלי .. זה הי נורא.
ומאט הוא מזכיר לי את גורי אלפי ,בגרסה גרועה של גורי אלפי
ואיימי פונד!

עדושית

New member
אחד הפרקים הגרועים בתולדות הסדרה נראה לי

ומאט
איפשהו בים גורי לשק תפו"א

הדאלקס נוראים בערך בכל פרק שהם מופיעים בו (חוץ מהראשון של 7 שהיה מגניב
) נו הם יצורים שעושים מיגרנה

ואיימי.. וול, כבר אמרתי שהיא לא מהמלוות האהובות עליי. אבל עוד מעט יש לך דמויות יותר נחמדות

דלגי לך לפרק הבא, סבלת מספיק

shirush3

New member

לא, אבל אנחנו ראינו אותה

הזוי רצח!
היא נראת אחת שמתאימה לטד
אני לא יודעת אם זאת מחמאה

עדושית

New member
!

את רוצה להגיד לי שהוא עצמו אפילו לא פגש אותה?!
גאד.
מזל שהם הודיעו שהעונה הבאה היא האחרונה, היו צריכים לסיים את הסדרה מזמן, לפני ההתדרדרות של ה2-3 עונות האחרונות

עדושית

New member
שיר של אש וקרח אניוון?

מי פה עוד קורא? מי תקוע בשלב לא מעניין בעלילה? ומי סתם רוצה לחפור על מרטין בגרסא ההרבה יותר טובה שלו

shoham95

New member
קיבלתי היום את סופת החרבות!
|יאיי|

ואני ממש מתרגשת! (אתחיל אותו כשאסיים את חדר הסודות)

היום הלכתי לקרוא הארי. ואני יושבת. פותחת את הספר. קוראת בערך משפט... ואז מתחילה לפזול לכיוון הספר(ים
). ולא הצלחתי להתרכז בכלל
אז לקחתי את החלק הראשון ופתחתי אותו, התענגתי קצת על הספר והסתכלתי מי הפרק הראשון אחרי הפרולוג. אוקיי. מניחים את הספר בצד וממשיכים לקרוא הארי!
...לקחתי את הספר שוב ובדקתי מי הפרק השני. לא הצלחתי להתאפק.
אחרי זה אמרתי שזהו, עכשיו אני מפסיקה לבדוק פרקים

אז הנחתי את הספר על המיטה ופשוט בהיתי בו. ככה.

אחרי זמן-הפולחן הנחתי את הספרים בצד והתיישבתי בשביל לקרוא...
והמשכתי לפזול לכיוונם.
פשוט לא הצלחתי להפסיק להסתכל עליהם!
אז בסוף כיסיתי אותם וסוף סוף קראתי הארי

אעעע אני כל כך מתרגשת שזה אצלי

עדושית

New member

תתחדשי על הספר!
סופת חרבות

הוא נפלא באמת!
(כאילו הוא גם נורא, כי בכל זאת מרטין, אבל נפלא).

טוב סיימי כבר עם חדר הסודות ותעברי לסופה

נראה לי שאני אחזור לסופה החג הזה קצת.. אני צריכה לקרוא משהו שישכיח ממני את הפינאלה של קאסל.

shoham95

New member
התחלתי את סופה!

וכיף לי מאוד

קייטלין מעצבנת, כהרגלה. עד שהיא עשתה משהו שהיא חשבה עליו, משהו בכוחות עצמה, לא משהו שאמרו לה לעשות (אמנם מעשה טיפשי, אבל זאת קייטלין, אני לא מצפה ממנה להרבה
וזה לא העניין), היא לא מפסיקה עם ההווו למה עשיתי את זה עכשיו כולם ישנאו אותי הוווו פשעתי הוווו אני אומללה הוווו תסתמי כבר!

אריה מלכת עולם
וטיווין מעצבן אותי, היחס שלו לטיריון נוראי
וזה ממש עצוב שהוא מאשים אותו במוות של אמא שלו. והוא נוראי. ואוף. אבל טיריון!
וברון

והפרולוג

עדושית

New member
יאיי!

קייט
|מכות!|
אבל המהלך הזה שלה מוביל להרבה מאד השתלשלויות מעניינות

היחס שטיריון מקבל אחרי שהוא די ניהל את המלחמה שם במעלה המלך, ממש נוראי ועצוב. בכלל טיווין די נבלה וכל הילדים שלו יצאו פצועים ממנו

את הולכת כל כך להינות בספר הזה! אני רוצה דיווחים שוטפים!

shoham95

New member
ברור,

ג'יים כבר לא כלוא ועכשיו יש בלאגן
קייטלין, את נעל.

טיריון מסכן
גם כי הוא לא מקבל את הקרדיט שמגיע לו וגם כי אבא שלו מאשים אותו במוות של אמא שלו. בוז

המסכה3

New member
לכל שיר של אש וקרח

אז באיחור אופנתי, הנה הרשמים שלי מכל הסדרה ובעיקר feast ומ- Dance שסיימת לפני איזה שבועיים.

ואו. ואו. ואו. ואו. ואו. ואו. ואו. ואו.

איגון חי?! הולי שיט, זה היה משהו לא צפוי, ומערכת היחסים שלו ושל טריון בזמן השייט. ואחר כך שטיריון נמכר לעבדות בתור גמד קרקס זה פשוט הצחיק אותי לראות את זה.
ודאני עם דרוגון היה נחמד, אבל חבל לי שמרטין לא סיים את קו העלילה שלה במרין/מריין (איך שלא מבטאים את השם של המקום הזה), זה מרגיש לי קצת נגרר אחרי ספר שלם.
ואני ממש מקווה שג'ון חי, אבל כבר למדתי אצל מרטין-כל עוד לא קוראים על גופה (ולפעמים גם אם כן, ראו מקרה קאטלין) כדאי להישאר ספקנים. אבל כל ההחלטות של ג'ון נראו לי ממש תמוהות, קאנוניות, אבל תמוהות כיאלו הוא לא למד כלום. אבל הרצח שלו כל כך הזכיר לי את את הרצח של יוליוס קיסר שזה מפחיד ואני מקווה שאני לא היחיד שעשה את ההקבלה הזאת.

אריה ממש מגניבה! כל הסיפור שלה היה ממש מעניין, אבל קצת מהיר מידי לטעמי, מרטין קידם אותו מהר מידי.
הנסיך מדרון היה פשוט דרך להניע את העלילה ולא באמת היה לי איכפת שהוא מת.

אני עדין לא בטוח אם אני מרחם על תיאון או לא. מצד אחד הוא ממש מטורף כרייק, מצד שאני הוא חתיכת יצור בוגדני ומעצבן.
כל כך שמחתי לראות את סרסיי סוף סוף מרגישה את ההשפעה של המעשים שלה, נכון שזו דרך ממש מגעילה אבל היי.
ולסיום-Bran is a tree now. Trees are cool

עדושית

New member
וואו סיימת את ריקוד?!יאיי!

סוף סוף אני יכולה להוציא את זה -
אני כל כך מקווה שג'ון לא מת!! כל כך כל כך מקווה שמרטין לא הולך להרוג את אחת מהדמויות הכי אהובות עליי בספר! פליז מרטין פלייייז

אז אחרי שהוצאתי את זה, כן אני מסכימה איתך כל עוד לא רואים גופה שלא זזה יותר (זומביקייט
) לא מתחילים לבכות.
אז אני עוד לא בטוחה אם הוא מת או לא. ויש עוד תקווה.
הסצנה הזאת בהחלט מזכירה את גורלו העגום של יוליוס קיסר
אני רק מקווה שבניגוד אליו הוא לא ימות. כי אם כן אני פשוט לא אסלח למרטין בחיים.

לגבי איגון - לא יודעת מה להגיד על זה, מצד אחד הדמות דווקא מגניבה. מצד שני, מאיפה הוא נחת עלינו פתאום? לא מתאים. ממש לא מתאים למרטין לעשות כאלה דברים. בדר"כ יש רמזים או משהו שמצביע על דברים כאלה שאתה יכול לראות בדיעבד. פה הוא פשוט הנחית עלינו עוד נסיך טוען לכתר משומקום, הוא אמור להלחיף את ג'ון בתיאוריות של הדרקון עם שלושת הראשים?
אין לי מושג על מה מרטין חשב כשהוא כתב את זה. ואני עוד לא סגורה על מה אני חושבת על איגון. אבל בינתיים הוא בסדר.
כמובן שהקטעים הכי טובים שלו היו עם טיריון
ונחמד לראות איך הוא הצליח לעלות על הסיפור ולהשפיע על הנסיך הצעיר גם במעט זמן.

לגבי טיריון ודאני - מבאס אותי שהם היו כל כך קרובים ולא יצא מזה כלום. מבאס אותי גם שאחרי 2 ספרים סופר ארוכים מרגישים כאילו העלילה לא זזה בשיט.
אבל,
הקטע שטיריון נמכר לעבד הייתה כלכך מצחיקה שאשכרה צחקתי בקול. וג'ורה היה מעולה גם ואהבתי את זה שמרטין הפגיש ביניהם

והקטע של דאני ודרוגון היה שווה הכל! את כל העצבים שהיא הביאה לי בספרים הקודמים
היא נשארה יותר מדי זמן בערי העבדים לטעמי, העלילה לא זזה לשומקום. ואני מאד מקווה שהספר השישי יהיה עם קצב סוחף יותר

אני לא חושב שהעלילה של אריה התקדמה מהר מדי.. היא פשוט התקדמה, בניגוד לשאר

אריה מלכת עולם ואני ממש מחכה לראות מה יהיה איתה בהמשך.

ת'יאון.. הוא היה כל כך נבלה ועכשיו בתור רייק אני לא יכולה שלא לרחם עליו.. זה כזה מרטין
לגרום לך לשנוא מישהו ואז לרחם עליו

אם אתה רואה את הסדרה של משחקי הכס - שם הכניסו את כל הקטעים שאין בספרים - מהרגע שהוא נתפס ע"י הממזר של בולטון ואת כל העינויים הקשיים שהוא עובר. כן הוא נבלה, כן בגללו ווינטרפל נפלה. אבל אני לא חושבת שלמישהו מגיע כזה יחס..

וסרסיי הוו סרסיי - טעימה מהרעל שהיא אוהבת לחלק לאנשים אחרים. אבאוט דאמ טיים.

למעלה