וואו סיימת את ריקוד?!יאיי!
סוף סוף אני יכולה להוציא את זה -
אני כל כך מקווה שג'ון לא מת!! כל כך כל כך מקווה שמרטין לא הולך להרוג את אחת מהדמויות הכי אהובות עליי בספר! פליז מרטין פלייייז
אז אחרי שהוצאתי את זה, כן אני מסכימה איתך כל עוד לא רואים גופה שלא זזה יותר (זומביקייט
) לא מתחילים לבכות.
אז אני עוד לא בטוחה אם הוא מת או לא. ויש עוד תקווה.
הסצנה הזאת בהחלט מזכירה את גורלו העגום של יוליוס קיסר
אני רק מקווה שבניגוד אליו הוא לא ימות. כי אם כן אני פשוט לא אסלח למרטין בחיים.
לגבי איגון - לא יודעת מה להגיד על זה, מצד אחד הדמות דווקא מגניבה. מצד שני, מאיפה הוא נחת עלינו פתאום? לא מתאים. ממש לא מתאים למרטין לעשות כאלה דברים. בדר"כ יש רמזים או משהו שמצביע על דברים כאלה שאתה יכול לראות בדיעבד. פה הוא פשוט הנחית עלינו עוד נסיך טוען לכתר משומקום, הוא אמור להלחיף את ג'ון בתיאוריות של הדרקון עם שלושת הראשים?
אין לי מושג על מה מרטין חשב כשהוא כתב את זה. ואני עוד לא סגורה על מה אני חושבת על איגון. אבל בינתיים הוא בסדר.
כמובן שהקטעים הכי טובים שלו היו עם טיריון
ונחמד לראות איך הוא הצליח לעלות על הסיפור ולהשפיע על הנסיך הצעיר גם במעט זמן.
לגבי טיריון ודאני - מבאס אותי שהם היו כל כך קרובים ולא יצא מזה כלום. מבאס אותי גם שאחרי 2 ספרים סופר ארוכים מרגישים כאילו העלילה לא זזה בשיט.
אבל,
הקטע שטיריון נמכר לעבד הייתה כלכך מצחיקה שאשכרה צחקתי בקול. וג'ורה היה מעולה גם ואהבתי את זה שמרטין הפגיש ביניהם
והקטע של דאני ודרוגון היה שווה הכל! את כל העצבים שהיא הביאה לי בספרים הקודמים
היא נשארה יותר מדי זמן בערי העבדים לטעמי, העלילה לא זזה לשומקום. ואני מאד מקווה שהספר השישי יהיה עם קצב סוחף יותר
אני לא חושב שהעלילה של אריה התקדמה מהר מדי.. היא פשוט התקדמה, בניגוד לשאר
אריה מלכת עולם ואני ממש מחכה לראות מה יהיה איתה בהמשך.
ת'יאון.. הוא היה כל כך נבלה ועכשיו בתור רייק אני לא יכולה שלא לרחם עליו.. זה כזה מרטין
לגרום לך לשנוא מישהו ואז לרחם עליו
אם אתה רואה את הסדרה של משחקי הכס - שם הכניסו את כל הקטעים שאין בספרים - מהרגע שהוא נתפס ע"י הממזר של בולטון ואת כל העינויים הקשיים שהוא עובר. כן הוא נבלה, כן בגללו ווינטרפל נפלה. אבל אני לא חושבת שלמישהו מגיע כזה יחס..
וסרסיי הוו סרסיי - טעימה מהרעל שהיא אוהבת לחלק לאנשים אחרים. אבאוט דאמ טיים.