עדושית

New member
דוקטור הו

נו מוריה התאוששת מאנד אוף טיים? התרגלת כבר למאט?
ספרי ספרי.

לי עוד לא היה זמן/חשק לראות את הפרק החדש.. אז מי ראה? איך היה?

shoham95

New member
היה פרק חמוד

בשבוע הבא הפרק של גיימן ואז הפינאלה
לא רוצה שיגמר

עדושית

New member
אני דווקא מחכה לזה

אני ממש מקווה שהפרק של גיימן יהיה מעולה כמו הקודם שלו

ונראה לי שאני כבר אראה ברצף את שני הפרקים אם לא את כל השלושה האחרונים..

עוד לא התרגלתי אליו

זה יקרה .. אולי.. מתישהו...
טוב ראיתי רק שני פרקים של עונה חמש אז ...

בסדר, עדיין לא מלהיבים

מאט באמת בסדר אחרי שמבינים אותו.. הוא בסדר הוא לא אשם שהוא לא דיוויד

איימי היא מכה

shoham95

New member

אני כל עונה חמש השוויתי כל דבר שמאט עשה לדיוויד וכל הזמן חשבתי איך דיוויד וכמה שזה היה הרבה יותר טוב אם זה היה דיוויד היה עושה את זה ולכן היה לי כל כך קשה לקבל את מאט. אבל מתרגלים בסוף. והוא משתפר, הוא באמת משתפר.

ואני דווקא אוהבת את איימי

(והחתימה שלך!
)

עדושית

New member
סתם מעניין אותי לדעת..

יש משהו שאת *לא* אוהבת?!

בדוקטור ובכללי.

את אוהבת הכל! זה פשוט מדהים

shoham95

New member
זה כן!

איזה מצחיק שהם התחתנו בסוף אבל
שני הנעליים האלה

עדושית

New member
שיר של אש וקרח

ניר, איך הולך עם משחקי הכס? זורם לך כבר? יש דמויות שאתה כבר מחבב או שונא שנאה תהומית?

שהם - המשכת לסופת חרבות? ומה עם החפירה שהבטחת על עימות?

מוריה? שיר? איפה אתן כבר?

מרטין זה ה-דבר!

shoham95

New member
חפירת סיום עימות המלכים

יאללה, בזמן ההמתנה לסופה אני צריכה לחפור קצת

או-קיייי
אז.
נעשה את זה לפי דמויות!

טיריון- מלך. מלךמלךמלךמלךמלך. מלך. לא, אין דברים כאלה! ממש שמחתי בתחילת הספר שהוא הולך להיות הימין כי ידעתי שזה יהיה אדיר, אבל לא ידעתי עד כמה! הוא בדיוק האדם המתאים לתפקיד! ומה עכשיו הוא פצוע! וכבר לא הימין! אם כי אני ממש ממש סקרנית לגבי הדמות של טיווין. הוא נשמע מעניין. אבל טיריון! הוא בתור הימין זה בערך הדבר הכי טוב שקרה למעלה מלך. הוא עושה את זה כל כך נהדר! התחמנות שלו, ויחד עם זאת הרצון לצדק, החכמה שלו וחוסר הפחד שלו מכלום בערך. וה"אחותי המתוקה" על סרסיי והירידות עליה
וכל מה שהוא אומר ועושה, הכל! לא, עזבו את שאי, אני אתחתן איתו בסוף. אין דברים כמוהו, הוא מלך הספר מבחינתי

אוי, וטיריון בקרב!
ישבתי פעורת פה ובקושי נשמתי וזה היה פשוט מדהים ואין לי מילים. באמת.
וחוץ מזה שאני אוהבת אותו, אני אוהבת גם את כל הדמויות שקשורות אליו. שאי המגניבה, ברון המעולה וכל המופרעים שלו ההורסים מצחוק

והוא מלך. הוא פשוט מלך. כבר אמרתי שהוא מלך?

ורגע, אני חייבת לצטט קטע ממש יפה מאחד הפרקים שלו (אני קוראת עכשיו פרקים נבחרים מהספר וקראתי שוב את הפרק האדיר הזה ואני חייבת חייבת לצטט
):
קדחת הקרב. הוא מעולם לא חשב שיחוש בה, אף על פי שג'יים סיפר לו עליה לעיתים קרובות. איך נדמה שהזמן מיטשטש ומאט, ואפילו קופא, כיצד נעלמים העבר והעתיד עד שלא נותר דבר אלא הרגע, כיצד הפחד נס, והמחשבה נסה, ואפילו הגוף שלך. "אז אתה לא מרגיש את הפצעים, ולא את הכאב בגבך ממשקל השריון, או את הזיעה החודרת לעיניך. אתה מפסיק להרגיש, מפסיק לחשוב, מפסיק להיות אתה, כל מה שיש הוא הקרב, היריב, האיש הזה ואז זה שאחריו וזה שאחריו וזה שאחריו, ואתה יודע שהם עייפים ומבוהלים אבל אתה לא, אתה חי, והמוות מקיף אותך מכל עבר אבל החרבות שלהם איטיות מדי, ואתה יכול לחולל דרכם בפה מלא צחוק". קדחת הקרב. אני חצי אדם ושיכור מטבח. שינסו להרוג אותי אם הם יכולים!
וואו.
ובכלל, כל הפרק הזה פשוט מעולה

אריה- לא, אין דברים כמוה. היא מלכת עולם והיא מלכת הספר (טיריון הוא המלך-גבר, היא המלכה-נקבה
). היא אמיצה כל כך, אין בה פחד, היא תמיד תעשה מה שהיא רוצה ומה שנכון. היא המשיכה עם משמר הלילה בתור ילד, שזה ממש ממש לא קל, ולא הפסיקה לרגע להיות אמיצה ומגניבה. אחר כך היא ברחה עם ג'נדרי, פשטידה ולומי החמודי (שהייתי ממש עצובה כשהוא מת
) והייתה פשוט אדירה
גם כשהיא הייתה משרתת (?) היא הייתה מעולה. ההאזנות לשיחות של אחרים והלחישות בכל הלילה וז'אנקן הנפלא שממש אהבתי, וזה היה פשוט נהדר. ואז היא עזרה להם לכבוש את ההארנהל! מה זה! הילדה הקטנה הזאת, בקושי בת 10, וכבר עוזרת לכבוש את הטירה. והיא זאת שיזמה את זה. הכל בזכותה. ואז היא ברחה משם! היא רצתה לברוח אז היא יזמה בריחה ובאמת עשתה את זה! עם ג'נדרי שממש חיבבתי בהתחלה ועכשיו הוא התגלה כנמושה
ועם פשטידה (
) החמוד. לא, מה זה, מאיפה האומץ הזה? היא מושלמת. אני רוצה לאמץ אותה.

ג'ון- אז בספר הזה הוא קיבל פחות תשומת לב, שזה חבל, כי אני מתה עליו. הוא מקסים (*מנסה להוציא מהראש את ג'ון של הסדרה
*) והוא אמיץ והוא הבן של ליאנה וראיגר.
והסוף של הפרק האחרון שלו. אמגאמגאמג. הוא הרג את החצי-יד! אע! ישבתי ככה:
בקטע הזה. אמג. גם הוא ממש ממש אמיץ (רואים שהוא בן דוד של אריה
) והוא יעשה מה שצריך ומה שנכון, לטובת משמר הלילה והממלכה בכלל. ולטובת כל האנשים שסביבו.
אני כבר מחכה לראות מה יהיה איתו בספר הבא עם מאנס ריידר. ואוף בטח כולם ישנאו אותו עכשיו כי הם יחשבו שהוא בוגד
הוא לא בוגד! אבלאבל. וואו. הוא נהדר.

בראן- בראניייי
אוף, מה שמרטין עשה, שסיפר לנו שהוא וריקון מתים ואז אמר "חהחה הם לא!" היה ממש אכזרי. אבל ממש.
אבל. אבל. אבל!!! העין השלישית? וואו! בגלל החלומות חשבתי שהוא יהיה איש זאב וחשבתי שזה יהיה מעפן כי אנשי זאב זה מעפן, אבל הוא לא באמת איש זאב כמו שחשבתי שהוא יהיה, זה... שונה! הקטע עם העין השלישית שנפתחת והוא זאב ואז כשהיא נסגרת הוא חוזר וכל זה... סופר קול! אני אוהבת! אז אני שמחה שחששותיי התבדו, ונראה מה יהיה עם זה בהמשך.
חוץ מזה, אני מתה על ג'וג'ן ומירה המתוקים, ועל הודור כמובן
וגם אושה מגניבה.
החלומות של בראן ומעולים. ואם כבר חלומות, החלומות הירוקים של ג'וג'ן. הוא חלם שהים מגיע. תיאון מגיע. תיאון, פייק, אנשי הברזל, ים. מה זה הדבר האדיר הזה. וואו.
אוי, ו- ווינטרפל נשרפה
והמלומד לואין. הוא היה המלומד האהוב עליי, אוף

סאנסה- סאנסה ממש השתפרה הספר. כן, יש לה עדיין קטעים של "הספטה אמרה שצריך לשמור על נימוסים" ומה נסגר אתך ילדה, אבל רוב הזמן היא בסדר, והיא מבינה מה הולך וכבר לא נעל כמו במשחקי הכס. והיא נגד ג'ופרי. זה הופך אותה באופן טבעי לאהובה יותר. אבל עדיין... אני לא באמת אוהבת אותה. בעיקר מרחמת עליה. והיא בסדר. והיא עדיין טיפשה כשהיא חושבת שסרסיי בעדה.
הקטע שלה עם הלא-אביר-ששכחתי-את-שמו ממש מגניב! כאילו, הורג אותי שגם את זה היא מצליחה איכשהו להפוך לאגדה והו פלורנטין (אני לא באמת זוכרת איך קוראים להוא מהשיר אז שיהיה פלורנטין) האביר שלי על הסוס הלבן... כאילו סאנסה... תתבגרי
אבל בסדר. העיקר שהיא רוצה לעוף משם ומבינה שהיא לא צריכה להיות שם. ושזה לא טוב. ושג'ופרי אידיוט.

דאני- אז רוב הספר לא ממש סבלתי אותה, אבל יש לה מדי פעם קטעים נחמדים. ומורמונט ג'וניור חמוד. והפרק שלה עם המיליון דלתות היה ממש אדיר! והיא בסדר בסה"כ. לפעמים. לפעמים פחות.

תיאון- אני שונאתשונאתשונאת אותו. שונאת. ולחשוב שבתחילת הספר אהבתי אותו. מה חשבתי לעצמי
טוב, זו לא אשמתי, במשחקי הכס הוא היה חמוד, הוא היה נחמד לסטארקים וחבר טוב שלהם (מה שהופך את הבגידה שלו לאפילו יותר נוראית), והוא תמיד היה מחייך. ויש לו את השם הכי מגניב בעולם! גרייג'וי! אני מתה על השם הזה. גרייג'וי. הוא מגניב.
ועכשיו, לבגידה- אני שונאת אותו על זה כל כך. לבוא למקום בו גדלת (ואז מה, אז מה אם זה לא באמת הבית שלך שבו נולדת) מחצית מחייך, ולכבוש אותו באכזריות כזאת? הוא גדל עם האנשים האלה, הם לימדו אותו הכל, הוא בילה איתם חצי מחייו. הוא מכיר אותם טוב יותר מאת המשפחה שלו. הם היו המשפחה שלו. ועכשיו הוא בוגד בהם בצורה כזאת? חזרו כמה פעמים בספר על כך שנד לא הצליח להוציא ממנו את האופי של אנשי הברזל, ומסתבר שזה ממש נכון. עוד בדרך הביתה, רגע וחצי אחרי שהוא עזב את ווינטרפל, הבחור חשב על כמה מגניב יהיה כשהוא יהיה מלך ותכנן תכניות. שום חיבה למקום בו גדלת? לאנשים איתם גדלת? מיד הוא הולך לבגידה. וזה היה נוראי. שלא לדבר על זה שבמשך מספר עמודים חשבתי שהוא הרג את בראן וריקון... אז בכלל כעסתי עליו. אבל גם לפני, וגם אחרי שגיליתי שהוא לא באמת הרג אותם- הוא היה ממש אכזרי אליהם, לסטארקים, ולכל אנשי ווינטרפל. בפרקים שלו כל הזמן חוזרים על זה שהנה, עם זה הוא שיחק וזה לימד אותו, והוא מתמסכן ולא מבין למה הם שונאים אותו... כן, הוא יאהבו אותך אחרי שבגדת בהם ככה. שכל, תיאון, יש לך כזה, תשתמש בו!

דאבוס- אני מחבבת את הבחור. אני לא יודעת עליו הרבה, אבל ממה שאני כן יודעת, הוא אדם טוב ואמין. וזהו בערך.

shoham95

New member
המשך

קייטלין- טוב, די, היא מעצבנת אותי. היא פלצנית כזאת, ומעצבנת, ויש בה משהו שחוסם אותי מלאהוב אותה או לחוש כלפיה איזשהי חיבה ברמה כלשהי. אני פשוט לא. היא סתם מעצבנת אותי, והיא האמא של אריה הקולית מה שאמור להפוך אותה אוטומטית לשווה, אבל היא לא! רוב הפרקים שלה הם הו כמה אני מסכנה וכמה רוב גדל וכמה אני רוצה להיות לצדו וכמה אני רוצה את טובת הילדים שלי וכמה החיים שלי נדפקו וכמה הייתי רוצה שהם יהיו טובים. וסבבה. את רוצה שהחיים שלך יהיו טובים. מובן. יפה. אבל תעשי את זה בשקט!

רוב- אני גאה בו! הילד בן 14 (15 כבר?) והוא פשוט לוחם. בכל פעם שאומרים שהוא עבר איזשהו קרב בהצלחה (ובעיקר כשהוא תפס את ג'יימי!) אני מתרגשת בשבילו. זה לא ברור מאליו בכלל. הוא כל כך הבן של אבא שלו
אבא שלו
נד.

מעבר לזה, אני לא יודעת מה אני חושבת עליו, כי אני באמת לא יודעת עליו הרבה. אבל אין ספק שהוא אמיץ. (סטארק
בטוח שסאנסה לא מאומצת?
)

רנלי- אוף, כמה הייתי עצובה כשהוא מת
וזה היה כל כך הזוי. וואט דה פאק הצל שמליסנדרה ילדה
זה ממש מטריד. ואז באחד הפרקים האחרונים של סאנסה אמרו שרנלי חי! ושהוא וטיווין ניצחו את סטאניס. והתגובה הראשונה שלי הייתה "וואט?!" אבל השנייה הייתה "יאיי הוא חי!" כי הכל יכול לקרות, באמת. כאילו, מליסנדרה ילדה צל. אני לא אתפלא אם יתגלה שרנלי יכול לקום לתחייה או משהו כזה

... האם הוא חי? ברור שלא! מרטין קיפס מסינג וויז מיי הד. תודה.

בסוף זה היה לורד טיירל, הלורד החדש של רמות גנים. שהבת שלו עומדת להפוך לאישה האומללה בעולם ולהתחתן עם ג'ופרי. אני תוהה במה היא חטאה.

סטאניס ומליסנדרה- אני כותבת עליהם ביחד כי הם צמד-חמד. סטאניס לגמרי איבד את זה. לא שאני יודעת איך הוא היה קודם, אבל יש לי תחושה שהוא לא היה כזה דפוק לפני מליסנדרה. מה הקטע של לשנות את הסמל ולשרוף יערות ולהרוג אנשים עם צל וכל השטויות האלה? אבל הוא מסקרן אותי, זה כן. לא קיבלנו הרבה מידע עליו חוץ מזה שהוא משום מה אוהב אישה מוזרה שיולדת צל בזמנה הפנוי.

סרסיי- וול, אז לגביה אני ממש אמביוולנטית. יש קטעים בהם היא יוצאת חכמה ויש קטעים שלא. בגדול, היא ערמומית, ויש לה שכל. אבל ליד טיריון... וול... ליד טיריון היא לא ממש יוצאת חכמה
טוב, זו לא חכמה, זה טיריון
אניוואי, יש לה שכל. והיא מסקרנת. והיא מרשעת, ודוחה (מה את שוכבת עם אח שלך?) והיא אויבת של הסטארקים אז באופן טבעי היא גם אויבת שלי
אבל בתור דמות, עדיין לא החלטתי מה אני חושבת עליה. היא כן מסקרנת, אבל עוד לא החלטתי אם היא חכמה ומגניבה או נעל-שמדי-פעם-יש-לה-יציאות-חכמות. אני נוטה יותר לכיוון האופציה הראשונה, אבל נראה מה יהיה איתה בהמשך.

אצבעון- אני אוהבת את הבחור! חבל שהוא לא הופיע יותר בספר. אני ממש אוהבת את הערמומיות שלו! והוא שנון באופן כיפי. השיחות שלו ושל טיריון זה תענוג
מהחלקים הכי טובים בספר. אני מקווה שיהיה ממנו יותר בסופה (ממש ממש לא אתנגד לפרקים שלו. ממש ממש לא
).
גם ואריז אדיר. והוא כנראה הדמות היחידה בספר שאני ממש ממש לא מבינה לאיזה צד היא שייכת. הוא בצד של כולם ובצד של אף אחד, הוא עושה מה שמתחשק לו, וכל זה בתחמנות אדירה ובלי שיש למישהו מושג מה הוא רוצה. לא לדמויות בספר ולא לנו, הקוראים. הוא ממש ממש מסקרן אותי. אני לא מבינה אותו בכלל וזה מסקרן.

ג'ופרי- בואו נסכם את זה באייקון אחד:

אפשר עוד אחד?

ואחד אחרון?

זהו.

*פינה לזכר נד
*

זה הכל, אני חושבת.
ממש ממש ממש ממש אהבתי את הספר. וטיריון מלך. ואריה גם. וג'ון.

עדושית

New member
ווהו חפירתשהם!
לעימות.

אני כבר אגיב על הכל ביחד

לא שיש הרבה מה להוסיף. את מעולה
.
אני ממש מסכימה עם הכל.
וממש כיף שאת נהנת מהספר!

טיריון
הוא לחלוטין עושה את הספר הזה למעולה. כל פרק ופרק שלו בספר הזה פשוט מדהים. באמת. כל יציאה שלו על סרסיי וכל ניסיון שלו לחנך את ג'ופרי ולהגן על סאנסה

אני מאד אהבתי אותו בתור יד ימינו של המלך וחבל שלא הקשיבו לו יותר שם, בהחלט לא נותנים לו מספיק קרדיט וחבל. ועכשיו כשהוא פצוע ואבא שלו מגיע... העלילה הולכת להסתבך

אני מאד אוהבת את ברון, הוא נורא מצחיק אותי
שאי לעומת זאת..

אריה
כי מילים לא יכולות לתאר כמה שאני אוהבת את הילדה הקטנה גדולה הזאת.

ג'ון מקבל הרבה יותר פוקוס בספר השלישי והוא אפילו *יותר* נהדר שם, כן, זה אפשרי.

בראן - אני לא מבינה איך הצלחת לא לדפדף באטרף עד לסוף של הספר כדי לגלות שהם לא מתים. כי זה מה שאני עשיתי. לא האמנתי לשנייה שהם מתים ושמרטין כזה אכזרי (וגם בעיקר כי הוא צריך את בראן עוד לעלילה וזה לא מתאים לו
). היכולת של בראן כווארג זה אחד הדברים המגניבים בספר וזה מתפתח עוד בהמשך. אני שמחה שהם הצליחו לברוח עם ג'וגן(שאגב השחקן שלו בסדרה שיחק את הילד בפמלי אוף בלאד), מירה, אשה והודור

ממש עצוב לי על ווינטרפל וכל האנשים הטובים שהיו שם שמתו לחינם
ת'יאון

סאנסה עדיין מפגרת. כן, היא השתפרה. לא, זה לא מספיק. היא יותר מבוגרת מאריה ובראן והיא מתנהגת כמו ילדה מפגרת, לעומתם ובכלל. הייתי חושבת שלראות את הראש של אבא שלך נערף ע"י הגועל נפש שהיית אמורה להינשא לו יהיה וויקאפ קול חזק מספיק. מסתבר שהטמטם של סאנסה חזק מזה
אני כן מרחמת עליה כי היא סוג של נסיכה קטנה של אמאבא שמעולם לא הייתה צריכה להזיז אצבע או לדאוג למשהו ועכשיו היא בתוך כל הסערה הפולטית הזאת שהיא באמת לא חכמה מספיק כדי להתמודד איתה. אז אני ממש מקווה שהיא תתבגר עוד

קייט - אני לעולם לא אצליח לחבב אותה באמת. אבל היא די מסכנה. ואני כן מרחמת עליה. אבל אני ממש לא אוהבת אותה ממש מההתחלה עם היחס שלה לג'ון

רוב לעומתה ממש מגניב ובגיל כזה צעיר להיות המלך של הצפון ולסחוף אחרייך אנשים למלחמה זה לא פשוט בכלל
הוא הכי הילד של אבא שלו (נראה לי שרק סאנסה יצא כמו האמא - לא העיפרון הכי חד בקלמר
).

דאני - יש לי איתה יחסי אהבה/שנאה
יש פרקים שבא לי לחנוק אותה - כשהיא מתנהגת כמו ילדה קטנה ומפגרת למשל. ויש פרקים שאני ממש ממש אוהבת אותה. אז אני לגמרי יכולה להבין את מה שאת אומרת. יש פרקים שהיא מלכת עולם ויש פרקים שוול, היא ממש ממש לא
וג'ורה
היא צריכה להקשיב לו יותר

סטניס-מליסנדרה-דאבוס זה פשוט השילוש הכי הזוי בממלכה

דאבוס הוא האיש הכי פשוט שתפגשי בספר. נאמן למלך סטאניס בצורה יוצאת דופן אחרי שהוא העניש אותו על גניבה וכרת לו כמה אצבעות (יאק), דאבוס נהפך לאחד מה"אבירים" הכי לא אבירים שיש. אין לו השכלה, אין לו חלקה ואין לו כסף. אבל יש לו שכל ישר ויש לו נאמנות ואומץ. ואולי הפרקים שלו לא הכי מעניינים תמיד, אבל הם מוסיפים הרבה ונותנים נקודת מבט חדשה ומרעננת על כל מה שהולך שם מהעיינים של איש פשוט ולא איזה נסיך/מלך חי בסרט/ או וונאבי כל שהוא (ויש המון מאלה).

אני בעיקר אוהבת את התגובות של דאבוס לשיגעון של סטאניס ואשתו לרג'אר אל האש
. מליסנדרה הזאת חולה על כל הראש. הפרק שהיא ילדה צל היה הפרק הכי הזוי בספר האנדסדאון. סייקו לגמרי. לצערנו יש ממנה עוד הרבה

בקטע שהם הרגו ככה את רנלי (עם הצל) ממש לא הבנתי מה קרה בהתחלה. כאילו וואט?! איך הוא מת? מה נסגר? הייתי צריכה עוד קריאה של הקטע בשביל להבין את זה..
מרטין הזה.. חולה נפש בחיי.. מה זה ההמצאות האלה?!

אבל אני חייבת להודות שלא היה לי כ-זה עצוב כשרנלי מת. כאילו כן, הוא היה חמוד בדרכו הקלילה. אבל מעבר לזה לא היה בו כלום. הוא היה צעיר, חתיך ו.. זזהו בעצם. לא הייתה לו שום סיבה לדרוש את הכתר. לא חושבת שהגיע לו למות, בטח שלא ככה, אבל לא יכולה להגיד שהיה לי עצוב.

הקטע שההמון אמר שרנלי בא והציל אותם היה כזה מטופש
כאילו ברור שהוא לא
אבל זה הקטע של הספר הזה - עם כל מה שטיריון עושה, הוא לעולם לא מקבל את הקרדיט.

ואל תדאגי למרג'רי. היא יודעת לדאוג לעצמה

את אצבעון אני לא אוהבת
אני לא אסלח לו על נד לעולם. אב הוא לחלוטין מסובב שם את כולם על האצבע הקטנה (סטגדיש).

ו-ואריז באמת אדיר. וכמו שהוא אוהב להגיד - הוא בצד של הממלכה. מה זה אומר בדיוק? גו פיגר. אבל אני אוהבת את זה שאי אפשר אפעם לדעת מה הוא הולך לעשות.

ויאללה לסופה! הספר הכי טוב של מרטין

את תהני מכל שניה שלו. באחריות

shoham95

New member

מליסנדרה פשוט דפוקה, אבל היא ממש מצחיקה אותי
אני לא מצליחה להתנתק ממליסנדרה של סקול אוף ט'רונס
אז בכלל

אבל היא באמת מפגרת, כשהיא ילדה צל הייתי בהלם ו- WTF מה קרה הרגע

אני ממש חיבבתי את רנלי מהמעט שהראו לנו ממנו (שזה באמת היה מעט, וחבל) ומאוד הסתקרנתי מהדמות שלו וקיוויתי שנקבל ממנה יותר, לכן היה לי ממש חבל ועצוב כשהוא מת.

לגבי אצבעון, ברור שמה שהוא עשה לנד בלתי נסלח, אבל זה לא העניין. הוא פשוט דמות אדירה ומגניבה ומעניינת והוא שנון וחכם וממש כיפי. אז אני אוהבת אותו. זה כמו המאסטר או מוריאטי- דמויות שאני ממש מתעבת את ההתנהגות שלהן ואת מה שהן עושות, אבל אני בכל זאת ממש ממש ממש אוהבת אותן כי הן מעולות וגאוניות.

למעלה