MoRoSH11

New member
קאסל עונה 3- פרקים 5-6

האמת חיכיתי ל-
כדי לכתוב על פרק הרפנס להאנטומיה

ידעתי שיהיה פרק כזה, אבל רק כשהם התחילו להגיד סיירסלי
קלטתי שזה הפרק הזה
בהתחלה בכלל לא קישרתי.
וכמובן אח"כ עם המקדרימי והמקסטימי

הייתי צריכה לראות פעמיים את הסצנה שבה הם מבינים מה קרה שם בבית חולים ואיך האח הזה הצליח להבריח את חברה שלו מהכלא. ואגב , הסצנה שלהם בסוף עם המבורגר וההבטחה של בקט שהיא תשחרר את קאסל מהכלא אם הוא יהיה שם, הייתה מקסימה בעיני
, ממש רציתי שלזוג הזה- האח מהבית חולים והחברה שלו, יהיה טוב. אני רק לא זוכרת- הוא באמת הרוצח?

פרק 6-
פרק מ-ע-ו-ל-ה ! ומותח ואפילו מפחיד. אאל"ט עד עכשיו בכל הפרקים, או לפחות ברובם הגדול הרוצח היה מישהו שהנרצח הכיר איכשהו, אבל בפרק הזה הרוצח הוא אדם זר ,ויותר מכך, הוא רוצח סדרתי.
כל הפרק אשכרה ישבתי במתח ומכווצת
, ובואו נגיד שיהיה לי קשה בזמן הקרוב להכניס איזשהו טכנאי אליי הביתה, מזל שאני לא צריכה לעשות את זה

והסוף, לא ציפיתי לזה, למרות שכשהבנתי שנשאר עוד זמן עד לסוף הפרק, שגייטס הוא לא הרוצח האמיתי.

אה, והיה לי ברור אשלי הוא המעריץ המסתורי של אלקסיס.. למרות שבהתחלה חשבתי שזה קאסל עצמו בכלל. זה ממש מתאים לו :)

shoham95

New member
דוקטור הו

יונתן, ראית את הספיישל של הכלה הנמלטת? המשכת לעונה השלישית?

אורי, המשכת לצפות?

אפרת, זכור לי שגם את התחלת את הסדרה לא מזמן! איפה את כבר? מה את חושבת?

צופים חדשים? (
)

יאללה, תראו דוקטור הו. זה נהדר. ברמות שאני לא יכולה לתאר אפילו.

MoRoSH11

New member
תקראו נשים קטנות

מבחינתי זאת ממש בריחה מכל מה שקורה מסביבי ואיתי :)

תקנאו

אני הולך להופעה של דפש מוד!!! ונשמע שהולך להיות להם סטליסט מעולה. וגם הוזמנתי להיות גיטריסט בלהקת מלודת'. לא הסגנון האהוב עליי אבל אני מניח שזה מה ששולט במטאל הישראלי - מלודיות, גראולינג (אבל הזמר עדיין נשמע כמו בן אדם, גם כשהוא מנסה מאוד לא להיות) והרבה מוטיבים ים תיכוניים.

אורישקי

New member
מממ

הבלקברי שלי תקוע כבר מיום העצמאות בערך, אז בסוף אחחרי שניסינו לתקן בחוץ כדי לא לתקן אצלם שלחנו להם אותו לתיקון, היינו צריכים לאשר שאנחנו מסכימים לתיקון שיעלה עד 300 שקל, ובמידה והוא יעלה יותר יודיעו לנו.
חזרנו לקחת אותו שלשום ואמרו לנו שלא הצליחו לתקן אז החלייפו את הטלפון באותו טלפון חדש - אמא שלי שאלה כמה זה עלה ובנונשלנטיות ענו לה שכלום. הופתענו ואחרי שאמא שלי שאלה שוב אנחנו מגלים שזה עלה לה 490! הם לא התקשרו אלינו או הודיעו לנו ועכשיו זה שוב אצלהם.
מעצבנים.

MoRoSH11

New member
שבוע שעבר התקינו לנו בבית עוד ממיר ובערך מאז

ה-VOD והסטארט אובר בממיר בסלון הפסיקו לעבוד ואי אפשר כמובן לתפוס את הוט

בינתיים השארתי להם הודעה בפייסבוק ודווקא לשם הם חזרו אליי וביקשו ממני להשאיר מועד שנוח לביקור טכנאי, אז אני מקווה שזה יקרה בקרוב

השירות לקוחות שלהם זוועתי

אני גיליתי בדרך הקשה כשהתקלקל המודם בבית לפני חמש שנים בערך (ובדיוק כששודרה אחת העונות הכי מוצלחות של הישרדות). לדבר עם הנציגים שלהם היה כמו לדבר עם רובוט. אחרי כמה שבועות של תסכול, פשוט צלצלנו לבזק ותוך כדי כך גם שדרגנו את רוחב הפס ממגה בייט אחד לחמישה.

MoRoSH11

New member
טוב, הם חזרו אלינו..עכשיו רק נותר לתאם ביקור

טכנאי

shoham95

New member
יאיי, ואז תוכלי להמשיך אנטומיה!

אני כבר מחכה שתגיעי לפרק 13 בעונה 8

למעלה