בגריל או בתנור חנוט בשקית מה עדיף?
פ פיתה פיצה ובירה New member 5/4/13 #2 זה כמו שתשאל מה עדיף חביתה עם נקניק או מקושקשת עם בצל זה תלוי מה בא לך, אלה שני טעמים שונים, על הגריל ובשקית
זה כמו שתשאל מה עדיף חביתה עם נקניק או מקושקשת עם בצל זה תלוי מה בא לך, אלה שני טעמים שונים, על הגריל ובשקית
S shayCn New member 5/4/13 #4 אני מעדיף בתנור מעורבב עם כל התבלינים בשקית. יוצא גם יותר קריספי בשכבה העליונה.
פ פיתה פיצה ובירה New member 5/4/13 #5 ולשאלתך אני אישית חולה על עוף על הגריל בטח בגלל שאני לא אוכל הרבה מזה רק במנגלים ביום העצמאות ביום האם ביום האהבה ובים וגם בפארק מישהו פה קודח קיר לידי ואני על סף התמוטטות די!!! דיייי!!!!!
ולשאלתך אני אישית חולה על עוף על הגריל בטח בגלל שאני לא אוכל הרבה מזה רק במנגלים ביום העצמאות ביום האם ביום האהבה ובים וגם בפארק מישהו פה קודח קיר לידי ואני על סף התמוטטות די!!! דיייי!!!!!
א אשת השמש האדומה New member 5/4/13 #7 שאלה הכי מטופשת בה נתקלת בשבוע האחרון. אזהרה! מה הכוונה בגריל?
פ פיתה פיצה ובירה New member 5/4/13 #8 את על סמים או משהו? מה עובר עליך? https://www.google.co.il/search?q=ג...w&biw=1024&bih=626&sei=obZeUeDrBsbV4gTMkYHgBw
את על סמים או משהו? מה עובר עליך? https://www.google.co.il/search?q=ג...w&biw=1024&bih=626&sei=obZeUeDrBsbV4gTMkYHgBw
א אשת השמש האדומה New member 5/4/13 #9 אכן היה מטופש מצידי לשכוח את האפשרות לגגל (מתדיין, התגעגעתי אלייך מנובל)
פ פיתה פיצה ובירה New member 5/4/13 #10 את יוצאת בלונדינית מרגע לדודלי . לגגל "גריל" ? חיית על הירח עד עכשיו?
א אשת השמש האדומה New member 5/4/13 #16 לא הביישן למד יש אופציה ״גריל״ בתנור. נכון? מה ההבדל בטכניקה? הרי יש על חשמל, גז ופחמים. מה המשותף לכל הגרילים מבחינת טכניקת ה״בישול״?
לא הביישן למד יש אופציה ״גריל״ בתנור. נכון? מה ההבדל בטכניקה? הרי יש על חשמל, גז ופחמים. מה המשותף לכל הגרילים מבחינת טכניקת ה״בישול״?
פ פיתה פיצה ובירה New member 5/4/13 #18 מה את רוצה מחיי מה?!?~ גריל זה מתקן צלייה תגגלי ותפסיקי לשאול שאלות של ילדה מאותגרת שכלית
פ פיתה פיצה ובירה New member 5/4/13 #22 רגע, לא עניתי לך הרגע? שמש, את אשכרה סתומה וזה נאמר מתוך חיבה
א אשת השמש האדומה New member 5/4/13 #25 נראה איך את היית יוצא אם במשך 20 שנה הדבר היחיד שהיו מגישים לשולחן השישי המשפחתי מרק תימני, אורז לבן, סלט, חילבה ובצל ירוק. אני מבקשת להתחשב בנקודת הפתיחה שלי
נראה איך את היית יוצא אם במשך 20 שנה הדבר היחיד שהיו מגישים לשולחן השישי המשפחתי מרק תימני, אורז לבן, סלט, חילבה ובצל ירוק. אני מבקשת להתחשב בנקודת הפתיחה שלי