דוקטור- הפרק החדש!!!!11
אני ממש אהבתי. ממש. וזה היה לגמרי שווה את הציפייה בעיניי
לדעתי הוא היה מגניב ומעניין ומקורי, וקלרה ממש מעולה (וכיף שהיא לא מתה! ממש חששתי מזה) ומגניבה.
אהבתי את כל הרעיון הזה של הטכנולוגיה-שולטת-בחיינו וכל מה שעשו עם זה. גם הווי-פיי (יאיי, נוסף עוד משהו לרשימת ה-דברים-שאני-מפחדת-מהם-בגלל-הדוקטור!) וגם השליטה באנשים. אמנם זה הזכיר לי קצת את מראה שחורה אבל לא נורא. זה נושא מעניין וטוב ואני אוהבת שמתעסקים בו, וזה היה מגניב ומטריד למדי.
מגניב ששוב ה- Great Intelligence אחראי על הכל (אם כי זה היה צפוי בערך מהרגע הראשון... אבל לא נורא). אני רק מקווה שכל הסיפור איתו לא יהיה משעמם. ושזה יהיה מגניב. (ואני סומכת על מופאט שזה יהיה
)
הקטע בסוף שהאישה שואלת איפה ההורים שלה ממש ממש הזכיר לי את אר יו מיי מאמי, ההתחלה עם ה-דונט קליק ממש הזכירה לי את דונט בלינק, והקטע של מאט על האופנוע ממש הזכיר לי את דיוויד על האופנוע. וכן, דיוויד היה הרבה יותר מגניב
זה לא מפתיע שהקטעים האלה הזכירו לי קטעים אחרים מהדוקטור, בהתחשב בעובדה שכל דבר בחיים האלה מזכיר לי קטעים מהדוקטור
לקלרה יש פוטנציאל להיות נהדרת- קודם כל, היא לא מאוהבת בדוקטור (אני מוכנה לסלוח לה על הנשיקה בכריסמס אם זה לא יחזור על עצמו
). דבר שני, היא כיפית ומגניבה. היא לא פלצנית ויבשה כמו מרת'ה. ובאופן כללי היא נראית כמו דמות מעניינת שיהיה טוב לראות עם הדוקטור. אני ממש מקווה שהסדרה חוזרת לכיוון של מלווה-שמטיילת-עם-הדוקטור-והם-עושים-חיים-ומצילים-את-העולם-ביחד, כמו בעונות הראשונות. אני ממש מתגעגעת לזה. כן, יש תעלומה של למה היא מתה כל הזמן- והם צריכים להתעסק גם בזה, כמובן, ולפתור את זה, אבל זה לא חייב להיות הדבר העיקרי. הדוקטור יכול פשוט לטייל איתה, כמו שהיה תמיד (+לפגוש את ריבר בדרך, והרבה!), וברקע תהיה התעלומה. אני מקווה שכשהוא יחזור אליה מחר (כאילו, מחר בסדרה. הלוואי מחר פרק
) היא לא תשכח אותו שוב או משהו כזה... אם נצטרך לעבור שוב את ה"מי אתה?" "אני הדוקטור!" "דוקטור הו?" ו"אני חייזר זאת חללית ומכונת זמן" והתפעלות מהטארדיס (הממש מכוערת והזויה יש לציין
) זה יהיה מעצבן. אז לא. שתחיה, שתטייל עם הדוקטור, ושבשלב מסוים נגלה מה קורה איתה ולמה היא מתה כל הזמן (געגועיי לרורי
).
ולגבי הדוקטור. אוקיי. אני חושבת שהספקתי לשכוח כמה הוא מפגר. באמת
פשוט גיחכתי עליו כל הפרק... וזה כיף, באמת. זה היה משעשע. ונהניתי לגחך עליו. ונהניתי ממנו באופן כללי. זה לא סותר את העובדה שאני רוצה שהוא יתחדש (זו ההזדמנות לשאול את שיר- כמה פעמים במהלך הפרק צעקת עליו שיתחדש?
) ושאם הוא אכן יתחדש בספיישל (
) אני אהיה מאושרת. אבל הוא בכל זאת משעשע
משעשע באופן קצת מביך, יש לציין. גאד הוא רקד
מאט, מה נסגר.
וההתחלה!
זה היה ממש מגניב. ממש הכל! שהטלפון בטארדיס צלצל, ושהוא דיבר עם קלרה, ושהיא אמרה את הסיסמא (ממש חיכיתי שהוא יגלה שזאת היא! ואז- RYCBAR
זה היה מעולה!) וההוא שהצטלב כשהדוקטור אמר שזאת אישה
והכל היה ממש מעולה ומשעשע. וכיפי
אבל הפתיח... מה... כלומר, הוא יפה. כן. אבל זה מוזר ממש! ממש! בשניות הראשונות בהיתי במסך בפרצוף WTF
והפתיח הזה פשוט מרגיש לא מתאים לסדרה. לא יודעת.
למה בערך בכל פרק יש פתיח שונה?
ולמה אי אפשר להחזיר את הפתיח של העונה הרביעית, או לפחות את של עונות 1-3?
ולמה אי אפשר להחזיר את דיוויד?
אז הפרק היה מעניין, מגניב וקריפי (וראיתי אותו בלילה! אני ממש גאה בעצמי שלא התחפרתי מתחת לשמיכה או סגרתי את הפרק באמצע או משהו. אני אצטרך להתרגל לזה כנראה כי אני לא רואה את עצמי מחכה כל שבוע ליום ראשון
). ונהניתי. וכיף לי. ודוקטורוז. ונובמבר. ואומייגאד.