ayalam44

New member
אהה סופת החרבות חלק 2

אני לא מאמינה שקייטלין מתה
היא אחת מהדמויות האהובות עלי והיחידה שמכניסה קצת שכל לרוב והחבורה שלו.. והיא חושבת שכל הילדים שלהם מתו ואריה נמצאת שנייה ממנה! אויי

כן ורוב גם מת אבל זה היה צפוי ביותר.. כאילו עם כל החששות של מי יהיה מלך אחרי והמנוי של גון למלך אחריו (יאיי
) וגם סער (הזאב בלהות שלו..כי אין לי מושג איך קוראים לו באנגלית
) לא רצה להיכנס לתאומים אז ברור שהולך לקרות שם משו..
לא הבנתם שאם הזאב לא רוצה להיכנס אז לא נכנסים!?!!?
אוי ולורד ואלדר המטומטם הזה
איך לא ראיתי את זה בא?? ואדמור בכלל חיי? או שהרגו גם אותו?
סאמוול- טוב הפרקים שלו משתפרים וכבר לא משמימים כמו בחלק הראשון.. כנראה שגילי עושה לו רק טוב
והקע שהוא שר להם את השיר על 7 האלים היה ממש חמוד
(למה באמת לא שרים על הזר?
) ומעניין מי זה הרוכב שהציל אותם מהמתים המהלכים האלה..
ואם הוא אחד מהם כי הייתה לא יד מוזרה כזאת

גוני- הוא הגיע לחומה ונטש את ייגריט בגלל השבועה שלו
אבל נראלי שזה לא הסוף
אבל אוב לא הגיע לחומה.. זה לא סימן טוב..
דאני- נראלי שההיא היחידה שהמזל מאיר להפנים בספר הזה
(באמת שהספר הזה עושה גיהינום לשאר הדמויות עד שבספר השני היה נראה שהכל עומד להסתדר
) מסכן סר זורה היא כל הזמן דוחה אותו
(ולחשוב שהיא אמורה להיות איזה בת 15?? משו כזה לא? אויי
) רק עכשיו נפל לי האסימון שהוא אך של הדב ממשמר הלילה
איזה קליטה איטית יש לי

גיים אני ממש אוהבת אותו עכשיו מגלים צדדים אחרים אצלו וזה ממש יפה.. וזה שהוא חזר בשביל בריאן הראה את השינוי שהוא עובר
אבל עכשיו הוא בטח יחזור לסרסיי והכל יהרס.. אוופ

~~טוב הלכתי לי לקרוא פרק של טירון עידכונים בהמשך
~~

נ.ב- היייתה כתבה על הסדרה בשבע לילות, כאילו על הסדרת טלוויזיה אבל הם גם דברו על הספרים וזה ממש נחמד ממולץ

נ.ב.ב- מיכרתי משהו למשחקי הכס והוא כבר סיים את הראשון! חח הדר ממשיכים את השושלת

חג שני שמח לכולם

עדושית

New member

קודם כל - התגעגעתי!! כיף לראות אותך פה שוב

אוי החתונה האדומה..
אז למרות שידעתי את הספוילר הנוראי הזה מראש זה עדיין היה נורא.. אני זוכרת שישבתי ובהיתי בספר ולא האמנתי, הלכתי לקרוא שוב רק לוודא שהבנתי נכון. מרטין... @#$$%%^&&*

זה היה פשוט נוראי. מכל בחינה אפשרית. ממש ממש עצוב. עד שהתחלתי לחבב את קייט הרגו לי אותה. ורוב אוף זה היה ממש עצוב!
ילדי סטארק צריכים להקשיב לזאבים שלהם!

סאם - איזה כיף שאת מחבבת אותו עכשיו! אמרתי לך שהוא חמוד!
והוא באמת רק הולך ומשתפר.

ג'ון - האמת שממש ריחמתי עליו בספר הזה. הוא נורא קרוע בין 2 העולמות
ולא זה לא מפסיק בזמן הקרוב.

דאני ממש מעצבנת, אין לי משהו חיובי להגיד עליה בספר הזה. ילדה קטנה ומפגרת
מסכן ג'ורה (שהוא אגב לא האח של מורמנט מהחומה, אלא הבן שלו, שנשלח לגלות).

וג'יימי - בהתחלה ממש קיללתי את מרטין שהוא גורם לי לחבב את ג'יימי. אבל אין מה לעשות במסע הזה עם בריאן ואחרי שכרתו לו את היד הוא לגמרי משתנה ולומדים לאהוב אותו, רוצים או לא רוצים. ככה זה אצל מרטין הוא יכול לגרום לנו לאהוב את הדמויות שאנחנו הכי שונאים
.

וכן קראתי את הכתבה, מזל שאסור להם לפרסם ספוילרים, כי מחכות לך עוד הפתעות בהמשך, ממש ממש בקרוב
אז תבואי לעדכן כן?

ואיזה כיף שאני לא המסיונרית היחידה למרטין!

ayalam44

New member

מזה הספר הזה? הוא לא מבין שיש לו עוד 4 ספרים בסדרה.. ואם הוא יהרוג את כל הדמויות לא יישאר לא על מי לכתוב!?!
הפתעות

שנייה אחרי שהוא הרג את קייטלין הוא הרג לי גם את יגרייט! לאאא!!! אוופ זה היה כלכך עצוב.. באמת הייתם צריכים להישאר במערה וזהו

וזה שהיא נושקה על ידי הלהבה
לא היה אמור לתת לה חסינות או משו??
אבל איזה מלך גון יצא בקרב נגד הענקים!

ואחרי זה עם המלך
גופרי הוא מת!!

זה היה כלכך לא צפוי

אני כולי זה באמת קרה עכשיו!? הייתי בטוחה שהוא רק נחנק והוא מת בסוף? הסבתא הזאת ערמומית
כבר התחבבה עלי

אבל מסכנה הזאתי מרמות גנים עוד לא בת שש עשרה וכבר אלמנה פעמים..מי ירצה להתחתן אתה? כמו שהם אמרו חתונות היום יותר מסוכנות ממלחמות

ומה זה השטויות האלה שהם רוצים להשיא אותה לטומן?? ואת סנאנסה לבן של ליסה? זאת חתונה לא בייביסיטר אלק היא אומרת לה שתקרא לא ספרים על חיות.. ליסה הזאת מטורפת על כל הראש

אבל זה כלכך הגיע לגופרי איך שהוא השפיל את טירון כל החתונה כלכך ריחמתי עליו
כי הוא היה כזה תותח בספר השני ופה כל הזמן דורכים עליו.. ועכשיו גם מאשימים אותו במוות של גופרי
אבל אני סומכת עליו שהוא יצליח לצאת מזה

וגם הסתבר שהוא זה שניסה להתנקש בבארן הוא פשוט ילד אכזרי.. אין לי משו אחר להגיד

וכלכך רואים איך גיימי התקדם שרואים את השיחה שלו עם אביר הפרחים וואיך שהוא משכנע אותו על מה לעשות עם בריאן המסע שהוא עבר רק הוסיף לא חוכמת חיים
וכן שנאתי אותו בהתחלה אבל זה כל היופי

ויש לי עוד מלא מה להגיד על סאנסה ואצבעון (שהוא ממש מלך בספר הזה) וסאם ואריה אבל זה נשאיר למחר כי אני צריכה לצאת למימונה

עדושית

New member
אדיר לשיר בהודעות שמעלי.

כל ההודעות שלי ושל אילה ז"א.

כן הסוף של יגרטיי ממש עצוב

אבל באמת אילה, חסינות? אצל מרטין? אין חיה כזאת.
כולם בסכנת הדחה.אהה מוות ז"א.

כל הספרים שלו אני על קוצים שלא יהרוג לי דמויות

אבל ההפתעה האמתית היא ג'ופרי. אוי אני קיפצתי בבית מרוב אושר שקראתי את זה!
"הוא מת! הוא מת הוא מת הוא מת"
חשבו שאני מטורפת

קצת אושר בתוך כל הספר המדכא הזה, מגיע לנו!
הסבתא הזאת היא אחת המגניבות, צריך לראות ממנה יותר

ונו אני רוצה לשמוע את כל המלא הזה שיש לך להגיד

ואני רוצה שמישהו יסביר לי סופית, מימונה, זה לא רק של מרוקאים?!

shirush3

New member
סופת חרבות - תמיכה
עד עמ' 400

סאנסה לא באמת התחתנה עם טיריון, נכון? זה רק חלום רע, זה יעבור בבוקר

קראתי את הפרק מקודם ואני בהלם!!! היה קשה לי לדבר כשסיימתי אותו

זה דבר אחר שטווין משתגע ואומר שהם צריכים להתחתן וזה דבר שני לגמרי לקבל פרק של סאנסה ולקרוא שהיא מתארגנת ואז פתאום בום "את מתחתנת עכשיו עם טיריון"
המשכתי לקרוא וחשבתי שיקרה משהו, כי זה לא יכול להיות! לא יכול להיות שמרטין יתן לזה לקרות
, אבל זה מרטין והוא כן יכול לתת לזה לקרות ומה חשבתי לעצמי?
זה היה כמו במוות של נד, עד הרגע האחרון חשבתי שמישהו יעצור את זה אבל אף אחד לא עצר את זה

סאנסה פשוט מסכנה
, יחד עם זאת טיריון יצא

כ"כ שמחתי לדעת שהוא לא יפגע בה ושהוא לא מתכוון לגעת בה,
זה הדבר הכי טוב שיכול לצאת מהסיטואציה הזאת
הוא יותר גבר מכל הגברים שם

אע.

ג'ון - הוא מקסים! אפילו שייגריט הרסה אותו

אחרי שנרגעתי מהעובדה שהיא אנסה אותו הקטע שלהם במהרה שהוא אמר לה שהוא אוהב אותה היה ממש מתוק
הוא כ"כ תמים

jon snow you know nothing

אני ממש אוהבת שמרטין קורא לג'ינג'ים kissed with fire יש לזה גם צליל יפה
הו מרטין, למה אתה כותב כ"כ מעולה?

עדושית

New member
אוי הקטע הזה

הייתי ממש ככה
וואטפ.. מרטין מה נסגר?! קיבלת מכה בראש? מה עובר עלייך!?
מסכנה הילדה.. ממש מסכנה.. אבל גם טיריון. .כי הוא הכי ניסה לגרום לזה לעבוד והיא מסתכלת עליו כאילו הוא מפלצת..

דאמ יו מרטין.. לא ידעתי על מי לרחם קודם

בהתחלה גם ממש ריחמתי על ג'ון עם כל הקטע של ייגרטי, אבל הוא התרגל לזה, די מהר
אבל הוא עדיין מרגיש אשם בגלל החומה, מסכן.
אבל אהבתי את כל קו העלילה שלהם, הם ממש חמודים ביחד.
you know nothing jon snow

וכן הכתיבה של מרטין
|גאוןמרושע|

shirush3

New member
בגלל שיש למעלה מגה ספוילר בשבילי

זה גורם לי לרצות לסיים 700 עמודים היום

*ממשיכה לקרוא*

עדושית

New member
יש שם כמה מגהספוילרים בשבילך.

יאללה תסיימי כבר!
ויהיה לי גם עם מי לחפור על הסדרה

ayalam44

New member
כןכן הטוב עוד לפניך!

או הרע תלוי איך שמסתכלים על זה

shoham95

New member
דוקטור- הפרק החדש!!!!11

אני ממש אהבתי. ממש. וזה היה לגמרי שווה את הציפייה בעיניי

לדעתי הוא היה מגניב ומעניין ומקורי, וקלרה ממש מעולה (וכיף שהיא לא מתה! ממש חששתי מזה) ומגניבה.
אהבתי את כל הרעיון הזה של הטכנולוגיה-שולטת-בחיינו וכל מה שעשו עם זה. גם הווי-פיי (יאיי, נוסף עוד משהו לרשימת ה-דברים-שאני-מפחדת-מהם-בגלל-הדוקטור!) וגם השליטה באנשים. אמנם זה הזכיר לי קצת את מראה שחורה אבל לא נורא. זה נושא מעניין וטוב ואני אוהבת שמתעסקים בו, וזה היה מגניב ומטריד למדי.
מגניב ששוב ה- Great Intelligence אחראי על הכל (אם כי זה היה צפוי בערך מהרגע הראשון... אבל לא נורא). אני רק מקווה שכל הסיפור איתו לא יהיה משעמם. ושזה יהיה מגניב. (ואני סומכת על מופאט שזה יהיה
)
הקטע בסוף שהאישה שואלת איפה ההורים שלה ממש ממש הזכיר לי את אר יו מיי מאמי, ההתחלה עם ה-דונט קליק ממש הזכירה לי את דונט בלינק, והקטע של מאט על האופנוע ממש הזכיר לי את דיוויד על האופנוע. וכן, דיוויד היה הרבה יותר מגניב

זה לא מפתיע שהקטעים האלה הזכירו לי קטעים אחרים מהדוקטור, בהתחשב בעובדה שכל דבר בחיים האלה מזכיר לי קטעים מהדוקטור

לקלרה יש פוטנציאל להיות נהדרת- קודם כל, היא לא מאוהבת בדוקטור (אני מוכנה לסלוח לה על הנשיקה בכריסמס אם זה לא יחזור על עצמו
). דבר שני, היא כיפית ומגניבה. היא לא פלצנית ויבשה כמו מרת'ה. ובאופן כללי היא נראית כמו דמות מעניינת שיהיה טוב לראות עם הדוקטור. אני ממש מקווה שהסדרה חוזרת לכיוון של מלווה-שמטיילת-עם-הדוקטור-והם-עושים-חיים-ומצילים-את-העולם-ביחד, כמו בעונות הראשונות. אני ממש מתגעגעת לזה. כן, יש תעלומה של למה היא מתה כל הזמן- והם צריכים להתעסק גם בזה, כמובן, ולפתור את זה, אבל זה לא חייב להיות הדבר העיקרי. הדוקטור יכול פשוט לטייל איתה, כמו שהיה תמיד (+לפגוש את ריבר בדרך, והרבה!), וברקע תהיה התעלומה. אני מקווה שכשהוא יחזור אליה מחר (כאילו, מחר בסדרה. הלוואי מחר פרק
) היא לא תשכח אותו שוב או משהו כזה... אם נצטרך לעבור שוב את ה"מי אתה?" "אני הדוקטור!" "דוקטור הו?" ו"אני חייזר זאת חללית ומכונת זמן" והתפעלות מהטארדיס (הממש מכוערת והזויה יש לציין
) זה יהיה מעצבן. אז לא. שתחיה, שתטייל עם הדוקטור, ושבשלב מסוים נגלה מה קורה איתה ולמה היא מתה כל הזמן (געגועיי לרורי
).

ולגבי הדוקטור. אוקיי. אני חושבת שהספקתי לשכוח כמה הוא מפגר. באמת
פשוט גיחכתי עליו כל הפרק... וזה כיף, באמת. זה היה משעשע. ונהניתי לגחך עליו. ונהניתי ממנו באופן כללי. זה לא סותר את העובדה שאני רוצה שהוא יתחדש (זו ההזדמנות לשאול את שיר- כמה פעמים במהלך הפרק צעקת עליו שיתחדש?
) ושאם הוא אכן יתחדש בספיישל (
) אני אהיה מאושרת. אבל הוא בכל זאת משעשע

משעשע באופן קצת מביך, יש לציין. גאד הוא רקד
מאט, מה נסגר.

וההתחלה!
זה היה ממש מגניב. ממש הכל! שהטלפון בטארדיס צלצל, ושהוא דיבר עם קלרה, ושהיא אמרה את הסיסמא (ממש חיכיתי שהוא יגלה שזאת היא! ואז- RYCBAR
זה היה מעולה!) וההוא שהצטלב כשהדוקטור אמר שזאת אישה
והכל היה ממש מעולה ומשעשע. וכיפי

אבל הפתיח... מה... כלומר, הוא יפה. כן. אבל זה מוזר ממש! ממש! בשניות הראשונות בהיתי במסך בפרצוף WTF
והפתיח הזה פשוט מרגיש לא מתאים לסדרה. לא יודעת.
למה בערך בכל פרק יש פתיח שונה?
ולמה אי אפשר להחזיר את הפתיח של העונה הרביעית, או לפחות את של עונות 1-3?
ולמה אי אפשר להחזיר את דיוויד?

אז הפרק היה מעניין, מגניב וקריפי (וראיתי אותו בלילה! אני ממש גאה בעצמי שלא התחפרתי מתחת לשמיכה או סגרתי את הפרק באמצע או משהו. אני אצטרך להתרגל לזה כנראה כי אני לא רואה את עצמי מחכה כל שבוע ליום ראשון
). ונהניתי. וכיף לי. ודוקטורוז. ונובמבר. ואומייגאד.

עדושית

New member
טוב, אמרתי לך שאת תהני

אני לעומתך.. לא ממש אהבתי

וזה ממש מבאס. כי ממש רציתי להתלהב מהפרק הזה. כי קלרה מגניבה וממש רציתי שהיא תהיה המלווה של הדוקטור מפרק הדאלק.

אבל הפרק הזה..

איך אפשר להגיד שהוא מקורי? כאילו הוא הרבה דברים, מקורי, לא אחד מהם

זה היה העתק לא מאד מתוחכם של פרק הטלויזיות של דוקטורוז. והכל הכל הכל היה צפוי.
דונט בלינק אה..קליק
היה הזוי וממש היה כמעט אחד לאחד הקטע של הטלויזיות שהם נשאבים ועוברים למסך גדול יותר עם הפנים של כולם.
ואפילו אופנוע היה שם + בחורה יפה רק - דיוויד
.
אז כן ברור שזה לא מפתיע שזה מזכיר לנו קטעים אחרים מהדוקטור כי זה הרפרנסים ממש ברורים (אר יו מי מאמי Vs. איפה מאמי אנד דדי).

ושלא תביני אותי לא נכון, אני כן בעד רפרנסים לדוקטורים הקודמים, כי לזה כולנו אמרנו שאנחנו מתגעגעים כל הזמן. אבל רפרנסים קטנים, מגניבים. לא פרק שלם שמנסה להיות כמו פרק של דוקטורוז אבל ממש ממש לא מצליח

אז הסיפור בפרק הזה שיעמם אותי למוות. נתקע לי הפרק 4 דק' לסוף ואפילו לא היה איכפת לי, לקח לי כמה דק' ללכת לחפש קישור אחר זה עד כמה זה לא עניין אותי.

לקלרה. כי כמו שכבר אמרתי אני אוהבת אותה מהפרק הראשון של העונה. היא מגניבה, היא חכמה. וכרגע עושה רושם שהיא לא הולכת להיות שלולית לרגלי הדוקטור שזה מעולה. התעלומה שלה כן מעניינת ואני מקווה שמופאט גם יעשה את זה בצורה מעניינת ומותחת ולא ב-היי תראו יש סדק ענקי על הקיר!!!

מסכימה איתך לעניין המוות שלה - אם היא תמות כל פרק-שניים והוא יצטרך לחפש אותה כל הזמן ולשכנע אותה לבוא איתו, כולנו נשתגע.

מאט - צריך כבר להתחדש. כאילו הוא בסדר, באמת שהוא חמוד. וכשהוא רקד, גאד
, אפילו את זה למדתי לקבל בהבנה
אבל מיצנו. באמת. התפקיד היה קצת גדול עליו והוא מיצה. ואנחנו מיצנו. יאללה התחדשות
(ודווקא הפרק לא היה לו צ'אנס להתחדש
).

ההתחלה והסוף
- היה חמוד - ההתחלה באווירת ימי הביניים, הגלימה, הציור של מאט, הכומר שמצטלב למשמע אישה (כי זה יותר גרוע מאיוול ספיריט
) ואז היא אומרת ראן יו קלבר בוי!
הסוף גם היה ממש חמוד, כשהיא לא נפלה לרגליו ולא הסכימה לבוא בשניה שהוא ביקש ממנה

רק משהו קטן - הטארדיס והפתיח - ווטאפ?!?! למהההההה?

פוי. פיכסוש.
תוחזר הטראדיס של דיוויד לאלתר!! וגם הפתיח הזה עשה לי סחרחורת. והיה בו המון וורוד או שזאת רק אני?

שיבוא כבר נובמברררר ואיתו דיוויד ובילי ואולי אולי גם ההתחדשות של מאט

shoham95

New member

נובמבר
אני צריכה ללמד את עצמי לנשום עד אז.

וכן הטארדיס! יאק
והפתיח כזה מוזר

עדושית

New member
מישהו ראה את העונה -3 של משחקי הכס?

אני תוהה אם לראות את זה או לא..

shirush3