MoRoSH11

New member
מראה שחורה 2

זה מעולה

מבחינתי, 3 הפרקים האלה (למעשה 6 אם מחשיבים את העונה ה-1, שמי שעדיין לא ראה אותה- שיעשה זאת במהרה !) גורמים למבט אחר לגמרי על העולם הטכנולוגי שאנחנו חיים בו.
נכון שהסדרה מציגה עולם שהוא סוג של דמיוני (אני לא יודעת כמה ממכם ראו, אז אני לא אספלייר כי אני ממש רוצה שתראו ) אבל אני חושבת שלא רחוק היום שהעולם שמוצג בסדרה יהיה המציאות שלנו, גם אם לא אחד לאחד.ולמען האמת, יש בזה משהו מפחיד קצת.

andre93

New member
נשמע מעניין!

אני אוהב דברים שקשורים לעתיד. אראה את זה בהזדמנות

MoRoSH11

New member
זה מעולה ! תראה

אבל אני כבר מזהירה שהפרק הראשון של העונה ה-1 לא קל לצפייה בכלל.

אני רוצה לשמוע חוויות אח"כ :)

andre93

New member
כשנגיע לנהר נחצה אותו

אבל באפי חזק אצלי על הכוונת כי ראיתי שהרבה מתים על זה.

MoRoSH11

New member
זה היה מיועד לנטע, סורי :)

אבל אתה גם מוזמן כמובן לראות !

MoRoSH11

New member
וגם ורוניקה מארס

את חייבת לראות את זה, זה רק 3 עונות ואני חושבת שממש תאהבי

MoRoSH11

New member
קאסל- הכפול של עונה 2

אני לא אחפור פה על הפרק אבל אני כן אגיד שאלה שני פרקים אדירים ומעולים

שלא הפסקתי להיות בהם במתח, ולשם שינוי העניין בהם היה (מלבד כמובן כל מערכת היחסים בין בקט לקאסל) מקרי הרצח.
הלוחות החכמים של הבולשת כל כך מגניבים.. בחיי, אני רוצה גם כאלה בבית או משהו
אגב, כשהתחלתי את הפרק הראשון מתוך השניים בכלל לא ידעתי שהוא חלק מהפרק הכפול, ורק שהגעתי לסוף הפרק הבנתי שזה הכפול, וכמובן שלא הצלחתי להתאפק, והייתי חייבת לראות את ההתחלה של הפרק השני (למרות שברור מאליו שבקט לא תפגע). מזל שלא הייתי צריכה לחכות בין פרק לפרק

אה, רק שאלה קטנה- איך לעזאזל גורדון שו מצליחה לרוץ ולתפוס פשעים על העקבים האלה

והיום אמא שלי ראתה איתי את פרק 21, ואמרה שזאת סדרה נחמדה

Just Neta1

New member
אוף, נגמרו לי הסדרות:(

בשקרניות קטנות יש עוד פרק אחד לסיום העונה, משחק השקרים כנראה התבטל, נקמה וזואי הארט נעלמו לאנשהו, יומני הערפד נהיה זוועה, האנטומיה של גריי חביב ולא יותר.. קאסל אני עדיין רואה (ודווקא העונה ה-4 בינתיים התחילה טוב!) אבל אני לא יכולה לראות רק קאסל, אני צריכה לגוון פרקים של זה עם משהו אחר, אחרת שוב יימאס לי.

אולי אני אתחיל עם האישה הטובה או עם 24, שעל שתיהן המליצו לי, למרות שאני מעדיפה למצוא משהו קליל יותר..

MoRoSH11

New member
יאא את רואה הארט אוף דיקסי (כלומר זואי הארט)

מה שאגב מזכיר לי שאני צריכה לחזור לראות אותה ולהשלים פרקים

לגבי שקרניות קטנות- בגלל שאני רואה בקצבשל הוט נשארו לי עוד 3-4 פרקים, אבל ממש לא רוצה שהעונה תגמר.

יומני הערפד- אני די מסכימה איתך
, אבל את כנראה בפרקים יותר מתקדמים ממני בהרבה, כי אצלי זה עוד לא ממש זוועה, רק סתם די משעמם ודי נמאס. ואלנה מעצבנת אותי נורא

האנטומיה- חביב ולא יותר? מה קרה להתלהבות שלך מהסדרה? מישהי אמרה שזאת הסדרה הכי טובה, למיטב זכרוני
. מתי הפסקת לאהוב אותה?

תראי נאשוויל, אני חושבת שתאהבי. וכמובן תמשיכי עם קאסל.

MoRoSH11

New member
אה,בעצם אני חושבת שאני יודעת למה את כבר

פחות אוהבת את האנטומיה וזה קשור למארק
נכון? (וכן, אני יודעת לצערי מה קורה לו בתחילת עונה 9 וגם מה קורה ללקסי, ולמרות שזה ממש מבאס אותי זה לא הורס לי את הצפייה בסדרה- התחלתי עכשיו עונה 7- לדעת מה קורה בהמשך, באופן מפתיע משהו).

Just Neta1

New member
ראיתי פרקים בודדים מכל מיני עונות

אז אני לא יכולה עכשיו להתחיל לראות והאמת שזה גם נראה לי קצת קיטשי מדי בשבילי (בסגנון 90210) עם יותר מדי חילופי עונות, אבל אולי אני טועה.

אי אר אני אנסה מתישהו אם אני אמצא איפה לראות, האוס לא בא לי.

לגבי האנטומיה- הפסקתי לאהוב עוד לפני עונה 8, מעונה 7 זה התחיל להתדרדר ועכשיו אני רואה מתוך הרגל.
לגבי יומני הערפד- אין סיבה ספציפית, זה פשוט כבד, הדמויות מעצבנות והזויות ונמאס לי, אבל אני עדיין רואה מתוך הרגל, כמו שאמרתי פעם- אני צריכה באמת לשנוא סדרה בשביל להפסיק לראות אותה באמצע.

MoRoSH11

New member
90210 זה גרוע, מגרש ביתי, בעיקר העונות

הראשונות (למרות שעכשיו אני רואה את עונה 6 ונהנית) זה ממש טוב. פעם אחרונה שאת משווה ביניהם

את חייבת לנסות ER, אני גם מחפשת ובינתיים אני מוצאת רק בלי תרגום ואני לא רוצה בלי תרגום, אז אם את מוצאת עם תרגום- תגידי לי בבקשה :]
חבל לגבי האוס.

כן, הרבה אומרים שעונה 7 יש בה הדרדרות. אני כרגע בתחילת עונה 7 וזה עוד סבבה, אבל בואי נגיד שאני כבר מכינה את עצמי.
לגמרי מסכימה ! דווקא לי אין בעיה לנטוש סדרות באמצע (נגיד את המעגל הסודי שמישהי המליצה לי עליו, אבל אני לא אזכיר שמות כי חבל
, הפסקתי באמצע)

למעלה