MoRoSH11

New member

שבוע שעבר האוף היה ממש טוב, ואני לגמרי בעד לשחזר אותו גם השבוע

MoRoSH11

New member
אז אני אגיב פה על כמה סדרות שאני רואה

אגיב פה על מה שאני רואה

קאסל- פשוט סדרה כיפית ואדירה , אני מתה על קאסל ובקט. ואני גם ממש אוהבת את אלקסיס
(אין, הילדה הזאת גאונה ברמות)ואת אמא של קאסל (איך קוראים לה בכלל?). אני חושבת שצריך לתת להן ספין אוף כן|

הארט אוף דיקסי- (אני מכחישה את השם בעברית)- רק משהו אחד- קוראים לה למון ! (למעצבנת הזאת, כמובן), אני לא יכולה עם זה .
אה, ורייצ'ל ביליסון מדהימה

הגשר- נשארו לי עוד 3 פרקים, ואין לי כוחןת כרגע להמשיך...

מגרש ביתי- סתם, היה לי נחמד לראות חלק מהפרק. ממש ביגרו את היילי, ואני פחות אוהבת אותה ככה (אגב, עונה 5 משודרת בימי חמישי בהוט). ניית'ן
וביחד הם אחד הזוגות האהובים עליי.

שקרניות קטנות- הסדרה הזאת יותר ויותר הזויה (במובן החיובי) מפרק לפרק. הרבה פעמים אני יכולה לנחש דברים, ופה אין לי מושג מה יקרה, ואני מתה על זה.

נאשוויל- אני רק אגיד שקוני ברייטון, שמשחקת את הדמות הראשית- ריינה ג'ימס, מדהימה ברמות, ורק בשבילה חייבים לראות את הסדרה הזאת.

תיכף עוד כמה סדרות

shoham95

New member
לאמא של קאסל קוראים מרת'ה

יאללה להמשיך!

ותראי כבר את הדוקטור

MoRoSH11

New member
טוב לדעת

הנה, עכשיו ראיתי את פרק 5 (או שזה 4, עם הגופה הקפואה באתר בנייה)...

לא יקרה בקרוב !

MoRoSH11

New member
זה באמת לא

יש לי כ"כ הרבה סדרות לראות ופחות מדי זמן, אז הדוקטור ייאלץ לחכות

shoham95

New member
הדוקטור לא מחכה

הדוקטור פשוט מגיע

זה צריך לעקוף את כל הסדרות שלך! תתחילי אחרי קאסל

MoRoSH11

New member
שיגיע מתי שבא לו, בעיה שלו

אני אחשוב על זה, אבל ייקח לי זמן לסיים את קאסל
(אני לא רוצה לראות מהר מדי)

MoRoSH11

New member
יומני הערפד והאנטומיה (אם במקרה וזה,
)

האנטומיה - אני ממש אוהבת את הסדרה הזאת ! אני כרגע בעונה 6 (פרק אחרון שראיתי היה פרק 7, ומי שרוצה אני כותבת על כל פרק בפורום *המעולה* של הסדרה פה בתפוז).
אז כמה דברים
לקסי ומארק
- גם כל אחד מהם לבד,(אני מתה על שניהם) ועוד יותר ביחד.
דרק- בעונה הזאת בינתיים הוא אנמי למדי (פרט לפרק 7, שבו הוא מנתח כנגד כל הסיכויים את אייזק, שהיה לו גידול בחוט השדרה, ומצליח להוציא את כל הגידול מבלי לשתק אותו
, באחד הפרקים הטובים של העונה עד כה, ובכלל פרק ממש טוב. וחוזר להיות אותו ד"ר שפרד הוא נוירו גאד).

אריזונה
על זה שהיא עמדה גם מול אבא של קאלי וגם מול ריצ'רד, וממש הפתיעה אותי לטובה.

אלכס
כואב לי הלב עליו מאז שאיזי עזבה.

איזי
- אני מתגעגעת
, היה לי קשה שפיטרו אותה |(ארורה את שונדה שנתת לקתרין הייגל לעזוב את הסדרה, ולא אכפת לי מהסרטים שלה וכל היתר, היא צריכה להיות בסדרה).

מרדית'- מאלה שרואים, ואני יודעת שיש פה הרבה- מה חשבתם על זה שהיא תרמה לתאצ'ר חלק מהכבד שלה?
אגב, מה שאהבתי בהקשר הזה היה הסיבה שלה לתרומה- לא בגלל תאצ'ר עצמו , אלא למען לקסי, ובזכות זה שזה כיף שיש אחות (כדבריה).
אגב 2, השחקנית הייתה בהריון בתקופת העונה ה-6.

קאלי- היא ההוכחה הכי טובה שאפשר להראות מדהימה וסקסית והכל גם אם את לא מידה 0 נגיד.

ריצ'רד - נוראי בינתיים. בא לי ממש להרביץ לו

יומני הערפד- בהתחלה התכוונתי לכתוב שאליינה בתור ערפדית מעצבנת אותי מאוד, אבל אז הגיע הפרק של היום (אני רואה בהוט) והיא הייתה מלאת טירוף בו, ועכשיו אני חושבת שממש מתאים לה להיות ערפדית
. וברצינות, אני לוקחת את דברי בחזרה, היא לא מעצבנת דווקא, כלומר נכון לפרק זה.
דיימון |מזיע

אני אוהבת את הסדרה הזאת

נגמרה החפירה.

tamiamir

New member
כל מה שאת מספרת היה כלכך מזמן

שלקח זמן להיזכר על מי ועל מה את מדברת...

איזי
- היא שחקנית מעולה מבאס שהיא נעלמה לה..
מרדית- היא היתה בהריון?!?!?! לא רואים את זה.. כנראה היא היתה ממש בהתחלה שלו. מה דעתי על התרומה של הכבד? גם ככה זה לא ישנה משהו אז לא מזיז לי. זה חלק מהתוכנית אז ראיתי את זה. מה חשבתי אז? אם זכור לי לגמרי הבנתי אותה.. אם הייתי עושה אותו דבר? יש לי אבא מדהים אז למזלי אין לי שום סיבה לחשוב על זה

MoRoSH11

New member
העיקר שנזכרת בסוף

איזי-

כן, מסתבר (לפי פורום האנטומיה פה).
בעניין הכבד- מה זאת אומרת הבנת אותה? היא הרי לא רצתה בהתחלה (ובמידת מה בצדק) לתרום לו.

MoRoSH11

New member
שהם ! כנסי שנייה

יש לך ניחוש על מה אני הולכת לדבר איתך?

טוב, אז אני לא אשאיר אותך הרבה במתח

ותקראי הארי פוטר

MoRoSH11

New member
יקרה ועוד איך יקרה

אוף נו

מה אכפת לי אני, ההפסד כולו שלך !!!

MoRoSH11