יומני הערפד והאנטומיה (אם במקרה וזה,
)
האנטומיה - אני ממש אוהבת את הסדרה הזאת ! אני כרגע בעונה 6 (פרק אחרון שראיתי היה פרק 7, ומי שרוצה אני כותבת על כל פרק בפורום *המעולה* של הסדרה פה בתפוז).
אז כמה דברים
לקסי ומארק
- גם כל אחד מהם לבד,(אני מתה על שניהם) ועוד יותר ביחד.
דרק- בעונה הזאת בינתיים הוא אנמי למדי (פרט לפרק 7, שבו הוא מנתח כנגד כל הסיכויים את אייזק, שהיה לו גידול בחוט השדרה, ומצליח להוציא את כל הגידול מבלי לשתק אותו
, באחד הפרקים הטובים של העונה עד כה, ובכלל פרק ממש טוב. וחוזר להיות אותו ד"ר שפרד הוא נוירו גאד).
אריזונה
על זה שהיא עמדה גם מול אבא של קאלי וגם מול ריצ'רד, וממש הפתיעה אותי לטובה.
אלכס
כואב לי הלב עליו מאז שאיזי עזבה.
איזי
- אני מתגעגעת
, היה לי קשה שפיטרו אותה |(ארורה את שונדה שנתת לקתרין הייגל לעזוב את הסדרה, ולא אכפת לי מהסרטים שלה וכל היתר, היא צריכה להיות בסדרה).
מרדית'- מאלה שרואים, ואני יודעת שיש פה הרבה- מה חשבתם על זה שהיא תרמה לתאצ'ר חלק מהכבד שלה?
אגב, מה שאהבתי בהקשר הזה היה הסיבה שלה לתרומה- לא בגלל תאצ'ר עצמו , אלא למען לקסי, ובזכות זה שזה כיף שיש אחות (כדבריה).
אגב 2, השחקנית הייתה בהריון בתקופת העונה ה-6.
קאלי- היא ההוכחה הכי טובה שאפשר להראות מדהימה וסקסית והכל גם אם את לא מידה 0 נגיד.
ריצ'רד - נוראי בינתיים. בא לי ממש להרביץ לו
יומני הערפד- בהתחלה התכוונתי לכתוב שאליינה בתור ערפדית מעצבנת אותי מאוד, אבל אז הגיע הפרק של היום (אני רואה בהוט) והיא הייתה מלאת טירוף בו, ועכשיו אני חושבת שממש מתאים לה להיות ערפדית
. וברצינות, אני לוקחת את דברי בחזרה, היא לא מעצבנת דווקא, כלומר נכון לפרק זה.
דיימון |מזיע
אני אוהבת את הסדרה הזאת
נגמרה החפירה.