אורישקי

New member
בעקבות החדשות האחרונות יש לי תחשוה

שזה עוד ייקרה, ויש מצב שגם לפיד וגם בנט ייקחו מנדט-שניים מהליכוד

shoham95

New member
המדגם מאכזב

והזוי משהו. ממש לא ציפיתי לזה.
אני מקווה שהתוצאות עצמן יהיו קצת שונות

אה כן. ואורי אורבך הוא גיבור הילדות שלי.

shoham95

New member
ו

ממש שמחתי שקדימה ועוצמה לישראל קיבלו 0 מנדטים

הצחיק אותי שיונית אמרה "קדימה, המפלגה הגדולה בגודלה בכנסת הנוכחית לא הצליחה לעבור את אחוז החסימה". מצטערת, מופז, אבל זה מצחיק. באמת.

shoham95

New member
כאילו

שמחתי שקדימה ועוצמה לישראל לא עברו את אחוז החסימה. נו, אתם יודעים למה התכוונתי

אורישקי

New member
דווקא כאב לי על מופז

ביחס לכל החדשים שנכנסו - הבן אדם אידיוט פוליטית אבל עשה משהו, הרבה, בשביל המדינה. כן קיוויתי שיקבל 1-2.

יש בחירות עוד חצי שנה.

shoham95

New member
זה לא ממש אישי נגדו

כלומר, כן, אני לא בעד מופז,
אבל מה שהצחיק אותי זה הרעיון שהמפלגה הגדולה בכנסת בממשלה הקודמת לא נכנסה הפעם

אניוואי, אני שמחה שהוא לא קיבל הרבה מנדטים גם בלי קשר.

MoRoSH11

New member
כמו שכתבתי בפייסבוק- הדבר הכי טוב

הוא שעוצמה לישראל לא מצליחים לעבור את אחוז החסימה (לפחות לא בערוצים 2 ו-10
) ושגם שש"ס המפלגה הרביעית. אגב לאן עם שלם הגיעה?

הדבר הפחות טוב- יש עתיד עוברת את העבודה ומתייצבת במקום השני. הבעיה בעיקרה היא לא עם יש עתיד, אלא זה שקיוויתי שהעבודה תהיה המפלגה השניה בגודלה.

shoham95

New member
יש עתיד הפתעה גדולה ומאכזבת

מפריע לי שאדם בלי שום נסיון פוליטי קודם הוא ראש המפלגה השנייה בגודלה. חוץ מזה, אני מרגישה שלפיד מדבר הרבה אבל לא אומר כלום.

אורישקי

New member
לצערי אמסלם לא נכנס

וחבל מאד, כי סוף סוף יש איש אמיץ וים של שפיות בין כל החרדים.

אני מאשים את החוק שאאל"ט אקוניס הציע

כל קול שהולך למפלגות שלא עוברות את אחוז החסימה, הולך ישר למפלגה המובילה. בגלל זה כולם השתפנו, ובמקרה אחר ייתכן שאמסלם היה נכנס לאופוזיציה. אמנם בוודאי זה היה בא על חשבון כמה חברי כנסת מהעבודה, יאיר לפיד, ציפי לבני ומרצ, אבל מפלגות שמאל יש הרבה, חרדים מתונים שמוכנים להקריב מחופש הדת שלהם עבור החופש מדת של החילונים אין הרבה.

MoRoSH11

New member
|טו-וי| הגשר

זאת סדרת מתח שבדית (
)- דנית שעוסקת בעיקרון ברוצח סדרתי אבל גם בהרבה מעבר, והיא מציבה סוג של מראה לחברה שלנו (במובן הזה היא דומה לבלאק מירור), וזה לא משנה שהיא מתרחשת בשבדיה (אגב במאלמו, איפה שהולך להתקיים האירוויזיון השנה, ותודה למקורות שלי
).

אני באמצע הסדרה (יש 10 פרקים בעונה ה-1), ואני כבר יכולה להגיד שזאת באמת סדרה מעולה ומומלצת, למרות שהיא לא קלה בכלל. מצד אחד, אחרי שנגמר פרק אני רוצה להמשיך ולראות את הפרק הבא, ןמצד שני אני לא מסוגלת כי כל פרק שם הופך לי את הבטן ומשאיר אותי מאוד לא שקטה.

לכו תראו אותה !!

השורד

New member
נשמע דומה מאד ל-The Killing

כדאי לך לראות את הנ"ל, אני כרגע צופה בה.

מאלמו זו עיר שהולכת ומתאסלמת לפי מה ששמעתי.. נשמע כמו תפאורה אידיאלית לסידרה שמאלנית ("מראה לחברה"). ואם כן - מעניין אם היוצרים חיים במאלמו או בעיר אחרת, עם אחוז זניח עד אפס של מוסלמים (ההימור שלי - האופציה האחרונה).

מקווה שהסידרה אובייקטיבית.

MoRoSH11

New member
עד כמה שאני יודעת זה אותם יוצרים

הסדרה לא שמאלנית ולא ימנית ולא זה המהות שלה. אמנם יש בסדרה 2 דמויות משל מיעוטים אבל הן משניות ביותר.

shoham95

New member
אע, The Killing

כל כך אהבתי את הסדרה הזאת. ואז לא יצא לי לראות פרקים שלה במשך הרבה זמן. ואז היא נמחקה לי מהמקס. ואז החלטתי שיום אחד אני אסיים אותה (אני בתחילת העונה השנייה). אבל עד היום זה לא קרה.

מי רצח את רוזי לארסן?

(לא, אל תגלה, אני עדיין מתכננת לסיים אותה מתישהו
)

למעלה