aesu

New member
אז, השירים לפרק הבא.

באמת, אל תקראו אם אתן לא רוצות ספוילרים!!!

-
-
-
-

אז קיקי.
אולי הדבר הכי נורא ששמעתי, ושמעתי את הקאבר לגאנגאם סטייל.
ג'יזס. אני לא יכולה לשמוע את זה שוב. אני לא יודעת איפה להתחיל. המוזיקת מועדונים שברקע? המאשאפ? הצינזור?
אולסו, Whistle נשמע ממש ממש טוב יחסית לשיר הדבילי שהוא.

Rawsome

New member
אז

למה את אומרת לי לשמוע?! -.-

אבל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כאילו. מה. אתה חושב שגלי לא יכול להיות any gayer ואז הם מתחילים לשיר את הטורקי לורקי טיים.
אניוואי, הופעה עכשיו רצון אני.

aesu

New member
כדי

שלא תחטפי שוק בזמן הפרק. עכשיו את באה מוכנה!
אני באמת מקווה שההופעה מחפה על זה.

Rawsome

New member
יהיה לך

כריס קולפר מתנועע (ככה כותבים?), רע זה לא יכול להיות.

sivan3004

New member

טוב שמעתי את קיקי ולא הפסקתי לצחוק זה היה קורע חחחחחחחחח
וברגע שמעתי את mother במקום motherfucker עוד יותר לא יכלתי להפסיק לצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי זה גדול

aesu

New member
זה כמו

שהוסיפו לאיטס נוט רייט מוזיקת מועדונים? רק שהפעם אני בוכה במקום לצחוק.

shaharory

New member
בואו נתערב
שיר

שיחתכו את הכמה שורות של קורט בבית השני!!! :(
זה החלק היחיד שאהבתי.

shaharory

New member
אני עכשיו שומעת בפעם השנייה את

gangnam style בחצי המהירות (אז זה לא נקרא ששמעתי נכון?). קחו את התיאור של טמבלר לזה:

it sounds like demons at a strip bar and you walk in because demons took you capture and they need to take u too their boss but the boss is at a strip bar and you walk in and everythings in slow mo and theres hot demons pole dancing and you look around and theres gross demons shouting and throwing money and off to the side with a cigar is a big demon guy with a suit whispering something to a waitress and you look at them and they glare at you and then at your handcuffs

רואות?

זה למה לא מקשיבים לשירים לפני הפרק!
הם תמיד יותר טובים כשיש גם ויז'ואל.

aesu

New member
לי דווקא זכור שנהניתי

מאוד מקאף סירופ בלי הויז'ואל של ההתאבדות של קארופסקי.

לכל כלל יש יוצא מהכלל.

למרות שאני לא יודעת אם הנאה היא המילה הנכונה, אבל אני הרבה יותר "מרגישה" את קאף סירופ יחד עם הסצנה.

aesu

New member
לפי דעתי זה לא רק יוצא מן הכלל.

בדרך כלל הם סתם שרים, אז אין הופעה שמשפרת את השיר יותר מידי, או מאירה אותו באור אחר.
אז אני מעדיפה לשמוע את השיר המלא, בלי החתיכות המעצבנות שלהם, מה שגם הם תמיד חותכים את כריס.
וממש לא בא לי להרגיש את הסצנה הזאת בכל פעם שאני שומעת את השיר, ואני יודעת שזה מה שהיה קורה אם לא הייתי שומעת אותו קודם.

אני מסכימה לחלוטין לגבי החיתוכים

אבל מצד שני, שיר שלא אהבתי בפרק אני כנראה לא אטרח לבדוק את הגרסה המלאה שלו, מה שכבר גרם לי לגלות כמה שירים בדיליי ממש רציני. אני אוהבת ששירים מקושרים אצלי לדברים, וגם ככה אחרי מספיק פעמים שאני שומעת אותם בנגן הם מאבדים את הקשר המקורי שלהם.
אני מבינה מה שאת אומרת, זה סתם לא עובד ככה אצלי. באט יו מייק סנס, אובייסלי.

shaharory

New member
אבל אם זה שיר של קווין הויז'ואל גורם לי

לרצות להרביץ למסך.
יש כמה בודדים שהיא שרה בהם שאני אוהבת, אבל אני לא רוצה לראות את הפרצוף שלה.

האמת שבאופן מפתיע זה לא קורה לי

דמויות שאני אוהבת משפרות שירים ודמויות שאני שונאת לא הורסות אותם (אלא אם זה פין, אבל זה בעיקר בגלל שאני גם לא חושבת שקורי זמר מוצלח במיוחד).

זה גם לא בהכרח מחייב, סתם שמתי לב שזה קורה אצלי. ככה יצא לי שהתאהבתי בגרייטסט סטאר ומצד שני הדחקתי לחלוטין את איי ריממבר כי הסצנה שלו הביאה לי עצבים.

shaharory

New member
אבל אז גילית את אייל ריממבר ואהבת אותו נכון?

ואהבתי שזה נהפך לדיון לגיטימי בזכותך חחח סתם רציתי להוציא עלייה קצת עצבים.

ומה לגבי נוט דה בוי נקסט דור? אני מאודדדד סבלתי מהדחייה של קורט אבל השיר כל כך טוב שאי אפשר לא לאהוב אותו- הוא האהוב עליי של קורט.

טוב, הגיע הזמן שאני אודה בזה

~מגה אנפופולר אופיניין~

אני לא אוהבת את נוט דה בוי נקסט דור. לדעתי יש לקורט שירים שהוא נשמע בהם הרבה יותר טוב, אני לא מתה על הקול שלו שם (לא שהוא נשמע רע, אני פשוט פחות את אוהבת את הקול שלו כשהוא נשמע ככה) ולא יודעת, לא מתה עליו.

וכן, הוא הגיע בשאפל והיה ממש טוב ובהתחלה בכלל חשבתי שזה שיר שנחתך מפרק כלשהו, עד כדי כך הדחקתי אותו.

shaharory

New member
GASP

אני הכי אוהבת אותו מהסולואים של קורט בעיקר בגלל השיר עצמו, כי רוב האחרים שהוא שר הם איטיים או תיאטרליים מדי ולא זורמים לי כל כך לשמיעה קז'ואלית כמו זה. אין לי ממש איפשהו שהוא לא נשמע טוב לדעתי, אולי אולי בקנדלס אבל אני עדיין לא בטוחה את מי אני מאשימה שזה לא משהו. בעצם... אני כן נוטה יותר לשירים שהקול שלו בהם לא גבוה כל כך אבל אני אוהבת את שני סוגי השירים.

למעלה