שמעתי פודקאסט מצחיק מאוד על הספר

" אז בעיקרון, דאינריז נאנסת על ידי הר אדם כל לילה מחדש, ומה הפתרון שלה לבעיה הזאת? - 'אני הולכת לזיין אותו כמו שהוא לא זויין מעולם'!"

hollypop girl

New member
אם כבר מדברים על זה, אתם חושבים שזה

יהיה ספר טוב לבוק ריפורט?
אני לא ממש יכולה להרשות לעצמי לקרוא עוד ספר במקביל ונשארו לי רק מאתיים עמודים מהספר הראשון (תאריך
ההגשה עוד שבועיים) .
כמובן, אני תמיד יכולה לקחת ספר שקראתי ממזמן (חבל שה"פ לא עובד בשיעורי ספרות
) השאלה אם זה מסוג הספרים
שאפשר לנתח לעומק אבל בלי להיכנס ליותר מדי פרטים לא קשורים? כלומר, יש המון דמויות (וקצת קשה להתרכז
ספציפית באחת מהם בהסתמך *רק* על הספר הראשון...) והמון איזכורים של דברים שקרו בעבר שקשורות לדמויות שמוזכרות מעט (ובעבודה אי אפשר להזכיר יותר מדי דמויות כי זה מסבך את ההסבר-במיוחד אם מישהו לא קרא את הספר...) העלילה לא מתקדמת מהר כלכך (במיוחד כשכל פרק
מנקודת מבט של דמות אחרת...לפחות שלושה פרקים עד שנגיע ל"חלק" הבא בעלילה)
אני לא בטוחה שאני אצליח לנתח אותו כמו שצריך...

HassiD

New member
אני חושב שזה יהיה קשה מידי

זה די ספר היסטוריה, ככה שהניתוח שלו (לדעתי) ישמע יותר היסטורי מאשר ספרותי... אבל כך או גך, אני חושב שזה יהיה די קשה...

hollypop girl

New member
איזה שאלות בדרך כלל שואלים? לתאר

בעיה שהדמויות נתקלות בה? לאפיין דמות מסוימת (זה עוד איכשהו אפשרי...טיריון, סאנסה ואדארד מאוד מפורטים מבחינת
מאפייני אישיות)
לתאר בעיה כלשהי באמת יהיה קשה...אין משהו ספציפי שאפשר לתאר על סמך הספר הראשון בלבד...

HassiD

New member
אפשר בגדול

אבל זה יותר מידי. הספר ממש ארוך, וזה חפירה לעומק, ככה שלא הייתי ממליץ...

hollypop girl

New member
מחפשת המלצה לסדרות קומיות

ניסיתי כמה סדרות בזמן האחרון (שני גברים וחצי, איך פגשתי את אמא...)
ושום דבר לא מצליח להצחיק! אולי משהו לא בסדר איתי?

למישהו יש המלצות?

OKDeSign

New member
כי שני גברים וחצי זה לא מצחיק

..
אבל איך פגשתי את אמא כן :O

בכל מקרה,
the big bang theory, community, partners, modern family, 2 broke girls, raising hope, happy endings, suburgatory , 30 rock

וזה רק דברים שמשודרים כרגע

hollypop girl

New member
משפחה מודרנית היה די טוב, אבל

כנראה בגלל שראיתי עונה וחצי בשבוע קצת נמאס לי...נראה אם אני מצליחה לחזור לזה

2 broke girls גם טובה...raising hope
-לגמרי שכחתי מהסדרה הזאת...
איף פגשתי את אמא-אולי זאת רק העונה הראשונה אבל עד עכשיו זה די לא תואם להתלהבות שיש סביב הסדרה...
חוץ מניל פטריק האריס שרק בשבילו שווה להמשיך לראות את זה

חח הזכרת לי הרבה סדרות שהתכוונתי להתחיל לראות ואיכשהו שכחתי מהן...(30 רוק, suburgatory ,the big bang theory וקומיוניטי...)
על מה happy endings ו-partners?

המפץ הגדול מזעזעת בעיניי

ברוב סדרות הקומדיה הכותבים שמים אנשים בחדר ונותנים להם לדבר אחד עם השני כמו בני אדם נורמליים (אולי קצת משוגעים) שעוברים מצבים הזויים. במפץ הגדול הכותבים יושבים וחושבים "איזה בדיחות קרש אפשר להמציא?", מושיבים חבורת אנשים שרואים שתקעו להם תסריט בפה בחדר אחד ונותנים להם לספר את הבדיחות שעולות לכותבים לראש. מילא אם אלה היו בדיחות טובות..

אני דווקא ממש אוהבת!

הבדיחות שלהם מאוד מצחיקות אותי, זה גם מאוד עוזר שיש לי כמה חברים שמזכירים שם את הדמויות בצורה מלחיצה משהו אז יוצא שאני רואה אותם וחושבת על החברים שלי.

בקיצור, זה סוג של הומור שלא מתאים לכולם לדעתי-אחת הסדרות!

OKDeSign

New member
הו פרטרנס זה חדש וגאוני

כאילו, יש רק 4 פרקים בנתיים, אבל זה מהיוצרים של וויל וגרייס (
)
וזה על שני חברי ילדות שהם ארכיטקטים, אחד הומו (מבטי המכוערת) עם חבר שהוא אח (השחקן של סופרמן) והשני סטרייט (השחקן ממספרים, זה הגאון חח) שבדיוק התארס לחברה שלו (ברוק ממגרש בייתי)
ועל החיים שלהם :D

האפי אנדינגס, זה על 6 חברים, שהסדרה מתחילה בדיוק אחרי שאחת (אלכס) נטשה את ארוסה (דייב) בחופה ועכשיו כל החבורה בדילמה של מה עושים ואיך מתנהגים..
שאר החבורה של האחות הגדולה(?!) של אלכס ובעלה, חבר הומו שלהם והחברה הכי טובה שלו שהיא לבד ומחפשת כל הזמן אהבה.

יעני סטייל חברים/איך פגשתי את אמא וכו' זה ממש נחמד ובדיוק התחילה העונה השלישית.

(שחכתי מקוגר טאון באמת, זה כיף! ואישית אני לא ממליצה על ניו גירל אבל עובדה שזה מצליח :p)

hollypop girl

New member

"זה על 6 חברים, שהסדרה מתחילה בדיוק אחרי שאחת (אלכס) נטשה את ארוסה (דייב) בחופה ועכשיו כל החבורה בדילמה של מה עושים ואיך מתנהגים.."-חברים?

התחלתי ניו גירל ולא אהבתי...מצד שני ראיתי רק שלושה פרקים אז אולי מוקדם מדי לשפוט...
קוגר טאון באמת כיפית! עם הזמן מצחיקה פחות ופחות אבל עדיין מעניינת...

OKDeSign

New member
חח כן הם מנסים

רק ש..זה פחות מצחיק. משעשע עדיין ומהנה אבל זה ממש לא חברים.

למעלה