HassiD

New member
suburgatory

באמת מצויינת (לדעתי...), אבל איכשהו יוצא שאני כמעט ולא רואה קומדיות, אולי מהסיבה שציינת, שהם כבר לא כאלה מצחיקות... ויש באופן מפתיע אפילו כמה סדרות ישראליות שיכולות אפילו להצחיק יותר (מהסיבה היחידה, שאנחנו יכולים להזדהות עם המקרים האלו טוב יותר...)

אני יודע שאני מאוס נהניתי מפאזל (שהיא קצת ישנה, ועם רק 16 פרקים, אבל עדיין די משעשעת, וגם די מזכירה את הסגנון של סיינפלד), אפשר לראות את כל הסדרה בוואלה VOD...

hollypop girl

New member
בדיוק! אני מוצאת את עצמי

מתעניינת פחות ופחות בסדרות קומיות...

על מה זה? אף פעם לא שמעתי על זה...

HassiD

New member
התכוונת על מה פאזל?

זאת סדרה עם יואב צפיר (שיצר אח"כ וד הרבה סדרות כמו שמש הפיג'מות...) שת'כלס מספרת על 4 חברים (בחורה אחת ו-3 גברים) הבחורה ואחד הגברים שותפים, ו-3 הגברים חברי ילדות. הרטע הנחמד פה זה בעיקר הניתוחים המשעשעים שהם עושים לסיטואציות יום-יומיות (לדוג' מישהו פעם החליט להחליף את הצורות של הבורקסים, שבורקס גבינה כבר לא יהיה משולש וכדו', ואחד מהם מתעמט איתו לאורך הפרק).

בקיצור, כפי שניתן לראות מהתקציר, זה די סיינפלדי, רק ישראלי... אני התחברתי ממש, וכשהתחלתי לראות כל האחים שלי התחילו אחריי, את יכולה לנסות פרק אחד ולבדוק... (ובכלל, כל הסדרה כולה 16 פרקים...)

הסיבה שזה לא מוכר כ"כ כי זה יצא לפני הרבה זמן (שנת 2000 בערך) אז לא הרבה זוכרים...

yaeli175

New member
אני אוסיף רק

קוגר טאון שבאמת, התאהבתי בכל אחת מהדמויות שלה

HIMYM חוץ מהעונה האחרונה וחלק מהקודמת זאת תכנית ממש טובה
ושני גברים וחצי מצליחים להצחיק אותי כל הזמן.. כנ"ל לגבי משפחה מודרנית

תנסי new girl דיי נטשתי את זה בעונה הראשונה אבל העונה החדשה דיי מצחיקה

hollypop girl

New member
קוגר טאון ממש חמודה, אבל

זה מתחיל לאט לאט לשעמם...זה עדיין מעניין אבל כבר הרבה פחות מבעונה הראשונה...

גם אני ניסיתי את ניו גירל ונטשתי בפרק 3...

תודה

זהו, התחלתי לעבוד

הדבר הכי מוזר הוא שעכשיו אני מעדיפה להשאר בבית אז ככה שיש לי זמן להיות על המחשב בלילה.

מה שכן, המוח שלי נדפק קשות מהיום הזה, גם לימודים וגם עבודה

יהיה טוב!

מזל טוב על העבודה

אני אומנם בצבא אבל בחודשים האחרונים אני לומדת ועובדת בו זמנית על אותו דבר בדיוק

למעלה