CantBeTamed

New member
את האמת? עדיף להיות טראשי

מאשר להיות מאלה שמשחקים אותה איכותיים, עושים את זה בכח, ובכלל לא נהנים, כי זה הכל הצגה.
אמיתי>איכותי.

אני אוהב טראש, ואני מודה בזה.

אני יותר טראשי ממך.

הפסקה הזאת נכתבה בשבילי?

הצהרתי פה קבל ועם ועדה שאני אוהב את פיקסי לוט.

יותר מזה?

ערן1987

New member
אבל אם מישהו אוהב דברים איכותיים בכל הלב

אז זה הופך אותו ל"לא אמיתי"?

DAN1EL

New member
זה מתקשר למה שרציתי להגיד -

*נאום חוצב להבות לפניכם*

כל אחד יכול לאהוב מה שבא לו ולא להתנצל על כך בשום אופן (אני בחיים לא אתנצל על אהבתי לליידי גהגה, שנחשבת לטראש), אבל יחד עם זאת להיות עם ראש פתוח להכל - ולשים בצד את התוויות של "טראש" ושל "איכות".
זה במילא רק בון-טון ריקני שמתחלף עם השנים ועם האופנה.

היצ'קוק פעם נחשב לטראש, עד שהמבקרים הצרפתים של הסיקסטיז החליטו שהוא "אוטר".
מדונה בכל אלבום מקבלת וייב אחר מהמבקרים. פעם היא נחשבה לטראש, אחר כך לאיכות, אחר כך שוב טראש וחוזר חלילה.
צביקה פיק פעם נחשב למגניב, אחר כך להזוי וטראשי ואחר כך שוב למגניב.
סרטי "גריינדהאוס" וסרטי בלאקספלויטיישן נחשב לאמאמאמאמא של הטראש, עד שגילו שטרנטינו אוהב אותם.

בקיצור - שכל אחד יאהב מה שבא לו, אבל שיכיר את הכל, שיעמיק בהכל ושיהיה פתוח עם הכל. מג'סטין ביבר, דרך ביורק ועד מוצארט. אל תפסלו ואל תתייגו, תכירו ותשמעו קודם.

CantBeTamed

New member
ממש לא.

אבל יש אנשים שנניח יאזינו לאמנים שדניאל ורוני כל הזמן מדברים עליהם, שהם איכותיים ומתוחכמים וכל זה, אבל מתוך רצון להוכיח משהו, להיות מגניבים, ולא ממקום טבעי שהם באמת אוהבים את זה, ורואים את זה עליהם, ועל זה אני מדבר.

ערן1987

New member
על זה אני מסכים איתך

ואני מכיר בנאדם או שניים כאלה, לצערי.

ערן1987

New member
זה סרט נוראי, פשוא רע

משחק גרוע, תסריט אבוד מראש ומפוספס ובימוי סתמי וחסר כיוון.. לפחות האפקטים סבבה

CantBeTamed

New member
ערן, אתה פשדוט לא רואה דברים כמוני.

למי איכפת איך השחקן משחק כשהוא פאקינג חתיך הורס???

וברצינות, אני חושב שקריסטן שחקנית מעולה ושיש לה יכולות שלא באות לידי ביטוי בסרטי נוער.

ערן1987

New member
אם אתה רוצה לראות "חתיך הורס" תראה פורנו

למה לשלם 40 ש"ח על כרטיס ובטח עוד לא מעט כסף על שתייה ואוכל? ברצינות אני שואל, למה זה טוב?

וקירסטן גרועה, פשוט גרועה. אני צריך לראות את into the wild שהיא משתתפת בו ששמעתי שהיא דווקא טובה בו, אבל אני רוצה לראות אותו בלי קשר אליה.

DAN1EL

New member
יש לה תפקיד קטנטן ב-Into The Wild

והיא יפהפייה שם, אבל לא הייתי מייעד לה איזשהו עתיד ע"פ ההופעה השולית הזאת בלבד.

היא שיחקה לא רע גם ב-"החדר" של דייויד פינצ'ר, היא הייתה ממש ילדה אז.

מה שכן - אתה צריך לראות את Into The Wild בלי כל קשר.

הבנתי שהיא תשחק ב"בדרכים", ובתור מי שקרא את הספר אני לא מבין איזה תפקיד הולכים לייעד לה שם, כי בפירוש אין בספר הזה תפקיד נשי ראשי, ואפילו לא קרוב לזה. די מעצבן אותי שעושים לזה סרט, אי אפשר להעביר את הפולחניות הזועמת והאנרגטית של הספר הזה לסרט. פשוט אי אפשר. ספר חובה.

ערן1987

New member
היא לא "תשחק" ב"בדרכים", היא כבר "משחקת"

הסרט הוקרן בפסטיבל קאן האחרון וזכה לביקורות מאוד מתנדנדות חח.. אומרים אבל שהיא טובה שם

CantBeTamed

New member
כי רציתי לראות אותו, אני אוהב את קריסטן

כשחקנית.
הבחור החתיך הוא רק משהו נלווה שתמיד כיף שיש בסרטים, וואללה, לא תמיד איכפת לי מאיך הוא משחק.

למעלה