Music Man XD

New member
אריק זאבי הובס כרגע בפחות מדקה

פחות מדקה אחרי שהתחיל את המשחקים האולימפיים, הוא סיים אותם בהפסד מפתיע ולא צפוי.

ממש לא ראיתי את זה מגיע
מישהו ראה?

ערן1987

New member
לא ראיתי אבל איזו אכזבה עצומה!!

כנראה שהגיל עושה את שלו.. אני מחכה לראיון הגדול שבו הוא יספר כמה הוא מאוכזב ועצוב ולפחות יש לו את הארד מהאולימפיאדה ההיא וכו' וכו' חחח

אני מקווה שלישראלים האחרים היום יילך טוב יותר (במיוחד אחרי היום הנפלא שהיה להם אתמול!)

Music Man XD

New member
גם אני מקווה.

זה כל כך מבאס. בן אדם עובד ומשקיע כל כך הרבה זמן, ובקושי מקבל הזדמנות להראות את הכישורים שלו. אי אפשר להגיד שזה היה קרב בכלל. ממש ממש חבל. זו האולימפיאדה האחרונה שלו וחבל שככה זה נגמר.

הייתי מאוד רוצה לראות את אלכס שטילוב עם מדליה. הוא ספורטאי מצוין והביצועים שלו במשחקים היו טובים מאוד. הוא עקבי והוא עושה עבודה מעולה.
גם ללי מגיעה מדליה! עד כה מצבה טוב, אני חושב. ומי יודע, אולי תומרקין יגיע להישג הזה. מאוד מקווה גם בשבילו.

ערן1987

New member
זה לא שהוא "בקושי מקבל הזדמנות"

מכיוון שזו ההזדמנות, אין מה לעשות - הוא נפל, נפל קשה, ולצערו זה היה כבר בתחילת הטורניר עוד לפני שהוא יכול היה להראות לכולם מה הוא שווה באמת. אין מה לעשות, הוא נפל על יום רע.

אבל אסור לשכוח שהוא אחד הספורטאים הגדולים ביותר שהיו בישראל ולא מעט מהביקורות עליו היום מאוד זלזלו בו כאילו הוא לא עשה כלום בקריירה שלו.

בעיקרון שטילוב נחשב מועמד מוביל למדליה - בגמר שהוא היה בו אתמול, הקרב-רב, הוא היה במקום הראשון בתחום הקרקע שבו הוא יתחרה בראשון ככה שבעיקרון אם הגמר היה נערך אתמול הוא היה זוכה בזהב! רק שישחזר את התוצאה אתמול בראשון ויש לו מדליה מנצנצת!

Music Man XD

New member
כן, אני יודע :)

ולגבי אריק - כן, זו הזדמנות, אבל הוא לא הספיק להראות את כישוריו ובאמת לעשות משהו. כל כך חבל.
לאנשים יש זיכרון קצר, מהר מאוד הם שוכחים את העבר. הוא אחד הספורטאים הישראליים הכי בולטים ומובילים ש"יצאו" מכאן.

ערן1987

New member
ראית את המשחק? הם היו קרובים להשוות

ואז לעבור למשחקון שלישי אבל בסוף הפסידו, זה היה כזה מעצבן!

אבל היי, הם הפסידו לזוג הכי טוב בעולם! בערוץ ה-1 הגדירו את הזוג הזה כזוג הכי טוב בכל הזמנים - והם כמעט ניצחו אותם! נכון שזה מבאס אבל הם הגיעו יחסית רחוק מאוד ולא הפסידו תוך שנייה אלא בצורה מאוד מכובדת.

למעלה