5ifi

New member
woot woot!

(אף פעם לא היה לי תירוץ לשים את הגיף הה, גם עכשיו אין לי, אבל זה נראה לי מצב אופטימלי, באופן יחסי כמובן.)

Ayelet 363

New member
שאלות שטותיות על טמבלר

איזה פאנדומים יש לכם הכי הרבה בדאש (לאו דווקא כאלה שאתם מזהים)?
עוקבים גם אחרי טמבלרים אישיים, ללא קשר לפאנדומים?
מה דעתכם על לתת טמבלרים לחברים?
חברה שלי חשבה שלא נכון לתת לי את הטמבלר שלה כי אני מכירה אותה...
בתכ'לס אני מבינה את זה, אבל מבחינתי אני מוכנה לתת את הטמבלר שלי לכל מי שאני באמת אוהבת, והגבול מגיע לזה שאני לא רוצה שההורים שלי או אנשים שאני סתם מכירה אותי יראו אותו.
ואולי גם אחותי. שהיא בכלל יוצאת דופן- דווקא כי היא החברה הכי טובה שלי יש סודות שאני מעדיפה לא לספר לה. הרבה מעבר לטמבלר שלי...
ו... אם כבר- מה הטמבלרים שלכם?
למקרה שאני לא עוקבת כבר...
אשמח גם לקבל במסר.

ובנוגע לשאר השאלות-
טמבלרים אישיים- לא נתקלתי בהרבה כאלה. יש אחד של חברה שלי שנראה לי מוגדר כך, ואני עוקבת...
פאנדומים- גלי ואוונג'רס, שהיא מכירה. חוץ מזה גם הארי פוטר, קצת משחקי הרעב ואיך פגשתי את אמא מדיי פעם, קצת על טבעי (אבל למרות אהבתי לסדרה, זה במקרה), טמבלרים של ווידוניסטים (מה שמוסיף באפי, אנג'ל, ד"ר הוריבל, דולהאוס, פיירפלי-שאני עוד לא מכירה ועוד אוונג'רס).

Ayelet 363

New member
שכחתי לענות על חלק מהשאלה של עצמי ><

פאנדומים שיש לי בדאש ואני לא מכירה- נראה לי שדיי הרבה שרלוק. וד"ר הו. אסופה של דברים שאני לא מזהה...
ופיירפליי. פוסטים שמספלרים לי ועושים לי ייסורי מצפון בו זמנית. אבל זה אני אני מקווה להתחיל השבוע...

Ivy Mae

New member
להלהלה היי!

אני חושבת שהצטרפתי לפה כבר בערך שלוש פעמים ואיכשהו זה לא החזיק מעמד
אז היי D: אני ספיר, בת כמעט 20 (לא)
אני שונאת גלי אבל זה בסדר אני חושבת שאני בחברה טובה
אני רואה דוקטור הו והתחלתי שרלוק אז אני לגמרי בעד פורום סדרות BBC
מה עוד. אה כן אני אוהבת את קליין, כריס ודארן (...ואוהבת זאת הדרך שלי להגיד שבגללם הקדשתי את חיי בשנה האחרונה ללהישאר ערה עד אמצע הלילה, לקום בשביל לראות פרק, לקרוא פיקים, להכין גיפים או סתם לרפרש את טמבלר.)
וזהו
אני מכירה את חלקכן
ואחת וחצי בלילה נראה לי כמו זמן טוב להצטרף

Ayelet 363

New member
ברוכה הבאה!!

מזהה אותך כמובן.

כל זמן זה זמן להצטרף!

ברוכה הבאה!

ו, דרך אגב, אם כבר מדברים על שנאת גלי- נכון מצחיק איך גלי זו הסדרה היחידה שמי שרואה אותה שונא אותה וממש שונא את היוצרים שלה?
אני מתפלאת מזה כל פעם מחדש.

neurotica

New member
את זאתי עם הפוטוסטים היפים?

כי אם כן, אני קצת שונאת אותך.

ברוכה הבאה

למעלה