o0Invisible0o

New member
אה, אוקיי.

איך זה הולך עם אישור ההזמנה לכנס? את מקבלת במייל או בדואר? כי שלי היה בדואר ולקח לזה זמן להגיע...אבל מקסימום לפני הכנס הוא שלח מספר הזמנה ומייל שאפשר להדפיס כגיבוי למקרה שהכרטיס בדואר לא הגיע..

limors2

Well-known member
בדואר.

אבל אמרו לי שכל עוד אני רואה בפירוט כרטיס אשראי שלי שחוייבתי אין בעיה, ואני באמת יכולה להיכנס לכנס עם הדברים האלה. אבל נלחצתי כי לא ראיתי עדיין חיוב ולא היו לי את כל הפרטים על הכרטיס אשראי שרצו.
אבל כשהזמנתי כרטיס לרכבת היה את אותו סיפור עם הפרטים שלא היו לי, אז אני יותר רגועה.

RenanaD

New member
יאאאאאאאאאאאי!

(עוד לא הגבתי על זה כי לא היה לי זמן, אז אגיב כאן ועכשיו
)

הוריי! איזה כיף לך!! תהני מלא!!!

איזה יופי שכולכן אשכרה טסות לכל הכנסים האלה שאתן אוהבות

dans girl

New member
סליחה שנעלמתי לשבוע
היה שבוע מטורף ברמה. יצאתי כל יום מהבית מוקדם בבוקר וחזרתי בלילה. עשיתי משהו מגניב כל ערב (יום הסטודנט, על האש, דאבל פיצ'ר סינמטקי עם שרי ובבט, כנס אומנות בחיפה והופעה של שממל
), זה היה מרענן וכיפי. אבל הוזנחתן אז עמכן הסליחה.
לצערי זו עדיין לא החזרה שלי ממש, מחר אחותי מתחתנת, סוף סוף, אז הטירוף עדיין לא מאחוריי.
אני אשוב מחרתיים, אני מקווה, אחרי "בקרוב אצלך" מבערך 250 איש. הצילו.
וסוף סוף נראה את הסרט. אם זה לא מביך מדי בשבילי והם יעלו ליוטיוב אז אשים לכן לינק. ותמונות אעלה בהזדמנות, שתראו את כל האנסמבל עם הנעליים שעדיין לא זכיתן לראות
.

dans girl

New member
סרט החתונה של אחותי. את האמת, יצא אדיר ממש. חבל שזה היה כרוך בכל כך הרבה מרמור, אבל לפחות זה השתלם
. הם קיבלו עליו, ובכלל על כל החתונה מלא מלא מחמאות, זה נחמדי.
http://www.youtube.com/watch?v=2xYM6bus8o8

אדיר

נראה שכולם ממש נהנו! והעריכה ממש מוצלחת, ככה כולם יוצאים טוב
ואיזה חמודים ההורים והסבתות!

Rachel47

New member
מה?מה מה מה?

איזה קטע! הם עשו צילומים בסט של דה וויס
מה?! איזה קטע!
איזה מגניב!

מה?!
יונית לוי!
וואט!
טוב את צריכה להסביר מה קורה כאן, איך הם מקושרים לערוץ 22?

יואו זה הורס מצחוק!
הקטע עם וועדת ההמחאות

הקטע של הריקוד של כולם היה נהדר
וערוך מעולה!!

יצא באמת להיט!!!

LemonLimeLilach

New member
די איזה גדול!!

איזה חלום שאביב גפן יופיע לי בקליפ לחתונה

דפי בקושי רואים אותך! לא הסכמת לשים תחפושות מוזרות?

o0Invisible0o

New member
נהדר!

חייבת להגיד שכל התחלת דה-וויס והחדשות לא עניינה אותי במיוחד אבל הריקודים המגוחכים היו נפלאים.

RenanaD

New member
אומג! זה ענק!

מצטרפת לשאלות של רייץ', מאיפה כל ההתחלה?!

יואו, זה נהדר. לגמרי שווה את הסבל שלך בצילומים!

dans girl

New member
תודה לכן
לגבי הקשר לערוץ 2
- נראה לי שאמרתי לכן, יוצר הסרט, בן הזוג של אח של גיסי, עובד ברשת. הוא פרקטיקלי עשה את דה וויס, ומקושר שם למלא אנשים. אז הם הביאו את אחותי וגיסי בהפסקת הפרסומות. מסתבר שהיו עוד מלא סלבס שאיחלו וירדו בעריכה (כמו בר רפאלי
).

ולילך - לגמרי התחפשתי! לא רואים, אבל זה סטרפלס לבבות וחצאית מיני פסיכודלית שנראית כאילו הוציאו אותה מהסבנטיז. וצעיף מנומר. אני לא יודעת מה איתך אבל אני לא מתלבשת ככה ביומיום
.
אחותי לבשה מכנסיים מתרחבים שהיו של אמא שלי והיא לבשה לבר מצווה של דוד שלי כשהיא הייתה בת איזה 15 (כשאמא שלי הייתה בת 15 כן?
). מתרחבים איז אן אנדרסטייטמנט. מדובר בסוג של אוהל משפחתי. אני יכולה להכניס את זוג הרגליים שלי פעמיים לכל רגל, ולהישאר עם עודפים. כי זו הייתה המודה אז. וכמובן שהם נסגרים מעל גובה המותן. וכתומים. הם היו מבדרים למדי
.

RenanaD

New member
שווה

תראי גם את הסרטון המלא הלא ערוך! מעניין מי עוד איחל להם...

Rachel47

New member
רננע ושרי!

זוכרות את האלבומים שהכנתן?
איפה זה היה בדיוק?
ואיך זה עובד?
וכמה עלה?
אני רוצה להכין לאמא שלי מהטיול באיטליה

RenanaD

New member
ודאי!

לופה

את מורידה את התוכנה, מעצבת את האלבום מהתמונות הדיגיטליות ששמורות לך במחשב, וכשהוא מוכן את משלמת באשראי ושולחת אותו להדפסה. הוא מגיע בדואר תוך שבוע בערך, אלא אם כן את בוחרת משלוח עם שליח (תוספת של עוד סכום שהוא, לא זוכרת כמה בדיוק).
יש מחירון מדויק באתר, זה תלוי איזה אלבום את רוצה, איזו כריכה, כמה עמודים יוצא לך... יש שם טבלה ממש מסודרת, תסתכלי

זה באמת ממש פשוט!

אני לא יודעת בדיוק כמה תמונות יש לך, אבל כדאי לך בכל מקרה להגיע למספיק עמודים כדי שהספר יהיה עם כריכה קשה (ולא ספירלה). רננה ואני בחרנו את הגודל הקלאסי. אני מרוצה

Rachel47

New member
הגודל הקלאסי נראה כמו האפשרות היחידה

תכלס כל השאר זה נראה להרבה פחות תמונות
וגם כאילו לא מתאים למה שאני רוצה לעשות
זה אלבום יום הולדת 50 של אמא
הטיול עצמו היה החגיגת יומולדת והיא תמיד נורא רצתה אלבום כזה אז החלטתי לשבת על זה ברצינות

חשבתי שזה קשה או ספירלה
אני רוצה קשה!!
כמה עמודים זה מיניטמום לקשה?

אני כרגע ממיינת תמונות
מבחינת אנשים הכל נראה די ברור ואני מורידה תמונת רק אם הן לא מפוקסות או דאמ באט אגלי
אבל מה עושים עם תמונות אחרות
טוב נוף יש מדהימות, אני אמצא מה לעשות איתן
אבל נניח בניינים ומבנים שנראו לי נורא חשובים באותו רגע
איך משלבים את זה?

אתן עשיתן גם כאלה או רק אנשים?
וכמה תמונות עם אותו רקע נחשב כבר יותר מידי?
נניח לי או לאחותי יש מקומות שצילמנו אחת את השניה איזה 6-7 תמונות ברצף..

כרגע אחרי סינון ממצלמה אחת יש 200 תמונות שמחולקות בתיקיות של ימים
עכשיו אני מסננת את המצלמה שלי (שזה הברוך הגדול)

וגם, אתן כתבתן באלבומים?
אם כן, מה כתבתן?

אז ככה-

32 עמודים זה המינימום לכריכה קשה, יכול להיות שתצטרכי עוד יותר מזה אם יש לך הרבה תמונות...
אני שילבתי תמונות של נופים ובניינים בתור הרקע לעמודים עצמם או כתמונה רגילה באלבום. וגם הוספתי טקסט, בחלקו כתבתי יום ותאריך, או את שם המקום, או איזו שורה נחמדה (נניח Mad as a hatter בעמוד שאנחנו מודדות המון כובעים). חברה שלי לקחה מילים של שיר שהיא אוהבת ושיבצה את המילים שלו בין העמודים של האלבום...זה גם נחמד אם מוצאים את השיר הנכון.

Rachel47

New member
יאאאאאאאאאאאא

אני כבר מתכננת את הספר הבא שיהיה מהטיול שנסענו לדיסני עם דנה!
אבל לפני שאני חולמת על ספרים אחרים אני צריכה לצלוח ולצאת חיה מהספר הזה
אני כל כך מוצפת בסימני שאלה אין לי מושג איך וממה להתחיל

אהה ואני ההפך מיצירתית
ברצינות

למעלה