o0Invisible0o

New member
אממ..

אז אני חוזרת עוד פחות מחודש.
לא יודעת איך להתמודד עם זה, יאיי.
רק שתדעו שזה ממש ממש מפחיד לחזור..כשחזרתי מארה"ב היה ממש חרא, הפעם אני יותר מודעת אז בתקווה יהיה יותר טוב אבל עדיין..אמאל'ה.
הפעם יותר קשה מפעם קודמת מהבחינה שגם צריך להתרכז ולסיים את הסמסטר - פרזנטציות, עבודות ומבחנים, ותוך כדי גם לתכנן את הטיול שאחרי, את מסיבות הפרידה וכו'... לא משנה. סתם קשה והרגשתי צורך לחלוק.

בכל מקרה, אולי נתכנן מפגש? זה ישמח אותי ממש!!
אני חוזרת ב18.06...מבחינתי מה19 אפשר להפגש.

LemonLimeLilach

New member
אפשר שבוע אחרי זה

אחרי שאני אעבור את המבחן הראשון והזוועתי של החופשת מבחנים

או ממש ב-19 עצמו! אחרי זה אני נכנסת ל lockdown חרישה.

dans girl

New member
ה-19 לא טוב לי... אני לומדת עד הערב אולי ה-18 אפשרי.
וברור שיהיה לך קשה לחזור, אבל תשתדלי להוריד את עצמך לקרקע לאט לאט, אל תתני לכל הבלגן כאן לבאס אותך. חווית חוויה מדהימה, וזה הכי חשוב.
ובכל מקרה, כמו שאמרתי ללילך. ההורים שלי טסים לחו"ל ב-9.7. יש לי מבחן ב-10. ב-11 אתן באות אליי למרתון של משהו
.

limors2

Well-known member
מפגש צפיה ב"הנוקמים"!!

ויא, אולי ניפגש בנמל תעופה

limors2

Well-known member
עוד לא קבעתי.

או טיסה מבירמינגהאם ב6 וחצי בבוקר ואז אני אגיע לארץ בסביבות 16:40, או שאני אסע ללונדון ואסתובב בה עוד יום (או חצי יום) ואחזור בטיסה ב22:30 שתביא אותי לארץ רק ב19 ב5 בבוקר.

ומצאתי בנתיים מקום (לא הכי זול אבל גם לא יותר מדי יקר בשבילי) בלונדון, במרחק הליכה מוויקד!! אני מחכה לתשובה מהבעלים של החדר, ואם היא תהיה חיובית אני אטוס ב14 ואראה וויקד לפני הכנס

ואם לא אני אצטרך להמשיך לחפש. מצאתי מקום אחר, זול יותר וממש ממש קרוב, אבל בעלת החדר אמרה שהיא מעדיפה לא לארח אנשים שאלרגים לחתולים כי אז הם מלכלכים עליה באתר למרות שהם ידעו שיש חתול מראש

o0Invisible0o

New member
חח..לא נעים.

מרחק הליכה מוויקד!!

יואו.
נמנ מצד אחד מגניב לחזור ללונדון ולהסתובב בה עוד אבל בשביל החצי יום הזה אני לא יודעת כמה זה יהיה שווה את זה..:S
אבל איזה הכרעות משמחות עליך לעשות, איזה כיף!
ואני לא מאמינה שטרם ראיתם הנוקמים!! יאללה, מפגש צפייה.

אה ודפי, לא באמת חייבים ב19..זה יום אחרי שאני נוחתת.
זה סתם היה התאריך שממנו אני לא עושה כלום בערך..יאיי.

limors2

Well-known member
כן, נראה לי שאני אוותר.

הרכבות עולות הון ביום הזה, יותר משתלם לי לחזור לארץ וזהו.
נו, שיאשרו לי כבר את הכרטיס לכנס כדי שאני אוכל להתחיל להזמין את שאר הדברים

אה, ובסוף החלטתי שאני מעדיפה להישאר במלון של הכנס וזהו
מצאתי 3 מלונות לא נורא יקרים בשדה תעופה אבל הביקורות שם הפחידו אותי. היו כמה בסדר אבל גם די הרבה שדיברו על חדרים קלסטרופוביים ומקלחות גרועות ולכלוך ורעש.
מישהי כתבה בפורום שהיא מחפשת שותפה לחדר, שלחתי לה הודעה ואני מקווה שזה עדיין עדכני. אם לא, ראיתי שיש חדרים לבד במחיר... די יקר אבל לא שערורייתי
אבל זה ממש שם, אני לא אצטרך שום נסיעות והליכות ולהסתבך בדרך, רק למצוא סופר קרוב כדי לקנות אוכל.

מפגש!

אבל אני עם דפי, בשבוע שאחרי ה18 זה מצוין!.
ואיילת, אני לא יודעת מה היה אחרי שחזרת מארה"ב, אבל עכשיו את במסגרת. אמנם תהיי בחופש ארוך עד תחילת שנת הלימודים, אבל עדיין- יש לך מסגרת, את יודעת מה את עושה. אני מקווה שיהיה לך יותר קל

Kill Bernard

New member
אני לא מבינה איך אתם כבר מתכננים כ"כ קדימה.

זה עוד מלא זמן!

איילת, אני נורא מתרגשת שאת מדברת על דברים של לחזור (אני רוצה להיות עצובה בשבילך וכאלה, אבל אני אנוכית מידי בשביל זה. את קיבלת את שלך מספיק. יאללה די
) -
אבל Dude, יש לך עוד המון שם. לגבי חרדת-באסה, צריך לקבל גם רגעי חזרה-למציאות-עגומה כאלה. הלוואי ואפשר היה להמלט מהם. אבל אני עם שרי - את לא חוזרת לכלום. הכלום היחסי, או העליבות היחסית, זה סוג של המציאות שבאה ביחד עם עצם המשמעות של רגעי שיא כאלה (מתנצלת על הפילוסופיה. זה יצא לבד).

בקיצור, אין לי מושג מה הולך לקרות עוד שבוע, אז המספרים של חודש יוני עוד לא מדברים אלי. נחכה ונראה, אבל כמובן ש - "כנכנכן-מפגש!!" תיאורטי - יש

o0Invisible0o

New member
קיצר, את לא מתגעגעת?

אני מבינה למה המספרים של יוני נראים לך רחוקים אבל הו. הם כ"כ קרובים!
העוד מלא זמן יחסית זה נכון כי יש איזה שלושה שבועות פשוט עוד שבוע אני עוזבת את ונציה, אז זה מוזר.
וכן, סתם מפחיד אותי לחזור לארץ כי החזרה למסגרת תהיה רק עוד ארבעה חודשים ולפני כן אני אצטרך להתמודד עם דברים כמו למצוא עבודה, לעבור דירה וכאלה..חיים. ><
יהיה בסדר, סתם היה לי מיני משבר.

וסבבה, מסתמן שהמפגש יהיה בשבוע שאחרי החזרה.
והדס, אנחנו חייבות להפגש לפני.

כאילו, ממש כשאני חוזרת וכאלה.

אמ.
זהו.

Kill Bernard

New member
פשוט תגידי,

את רוצה שאני אחכה לך בשדה תעופה עם זר פרחים

ברור. אני כבר בניהיליזם די טוטאלי, לא אכפת לי מכלום. אני פנויה בשבילך מתי שתגידי, רק בואי כבר

o0Invisible0o

New member
חהחה. עלית עלי..

כ"כ הרבה אהבה אם את אומרת שאת פנויה מתי שאני אגיד. יאיי!

בטח נפגש ב19. יום אחרי שאנחת!
אחרי ערב אחד עם המשפחה שלי..זה כל מה שצריך.

limors2

Well-known member
אני לא מבינה מה הולך פה

מאז שהחלטתי לטוס הייתי הרבה באתר של אלעל, משווה מחירים ושעות, והמחיר של הטיסה הספציפית שרציתי תמיד הייתה 760 דולר, כולל מיסים. הלכתי עכשיו להזמין את הכרטיס ופתאום בדף אחד כתוב 760 דולר אבל ברגע שאני עוברת לדף של בחירת השעות המחיר קופץ ב100 דולר!! וזה אף פעם לא קרה!! מה זה?

o0Invisible0o

New member
כן, האתר שלהם די מעצבן והמחירים

כל הזמן משתנים. כאילו, אולי זה הוסיף מיסים או משהו כזה כשעברת עמוד?
גם לי זה קרה כשניסיתי למצוא טיסה לי ולהדס ללונדון...ובטיסות הזולות בתוך אירופה כל עמוד בהזמנה שאת מתקדמת זה מוסיף לך מיסים. ><
אבל אולי שווה לך להתקשר מחר לכמה סוכנויות נסיעות ולראות איזה מחירים הם מציעים..יכול להיות שיש להם מקומות לטיסה של אל על במחיר יותר זול..דברים מוזרים כאלה קורים! ואולי חברת תעופה אחרת?

limors2

Well-known member
אין מחר, זה עוד יומיים!

ואני מתכננת הכל לפי שעות, אם לא תהיה לי מקום בטיסה הזו אני אצטרך לוותר על וויקד. וכל שאר הטיסות שראיתי באתרים אחרים מגיעות ללונדון רק בערב. אני מפחדת להסתכן

במיוחד כי עכשיו נכנסתי שוב והמיסים נעלמו

o0Invisible0o

New member
אז תזמיני עכשיו!!

[ופעם הבאה תזמיני מוקדם יותר.
]
הטיסה עוד יומיים??

limors2

Well-known member
הזמנתי!!!!

גם את המלון ואחת מהרכבות. נשארה עוד רכבת, לילה בלונדון וכרטיס לוויקד מהאשראי של ההורים.
ולקבל אישור הזמנה על הכרטיס לכנס

התכוונתי שרק עוד יומיים אני אוכל להתקשר לסוכני נסיעות. אבל אני שמחה שלא חיכיתי, כי כשבחרתי מושב ראיתי שנשארו רק עוד כמה מושבים בודדים

למעלה