malonayay36

New member
החדווה שבלפתוח אוף...

קדימה שאלות מוזרות וחודרניות!!!

דיברתן מתוח שינה?
היו לכן סיוטים?
סיפור מביך שקרה לכן שקשור בשינה

כן. אני עייפה.

shaharory

New member
לאלא. אני זרקתי אותם מבניין.

והבנתי את הרפרנס בלי הקליפ, טנקיו ורי מאץ'!

mich223

New member
איזה כיף להיכנס להודעה ולראות את השם שלי!

וגם אני חלמתי שאני נלחמת בזומבים, אני גם מגניבה.

Ayelet 363

New member
|ישנוני|

דיברתן מתוח שינה? לא שידוע לי. אבל פעם חלמתי ששאלו אותי איך קוראים לי, אמרתי איילת\ ואז התעוררתי בפתאומיות ואמרתי את שם המשפחה שלי.
היו לכן סיוטים? על הכל. כל דבר קטן יכול לעשות לי סיוטים. אפילו דברים שאני אוהבת.
סיפור מביך שקרה לכן שקשור בשינה: אין ממש. אבל קרה קורה הרבה שאני בוכה כי אני בקושי ישנה (לפעמים מתעוררת פתאום ול אמצליחה לחזור לישון...), ומביך אותי שרואים אותי בוכה.

AccioMoon

New member
יש לי סיפור מביך!

לפני כמה שנים כשהייתי ממש קטנה ביסודי או משהו (טובאמהאמתשהייתיבחטיבהאבלששש) הלכתי לישון שנצ ואז קמתי בשמונה בערב והסתכלתי בשעון וכאילו המוח הטיפש שלי ראה את זה כשמונה בבוקר... והייתי בטוחה שאני מאחרת לבצפר והייתי ממש מממש היסטרית והתחלתי להתלבש ולצחצח שיניים ולארגן את התיק וממש כאילו כמו איזה ילדה מפגרת ואז ירדתי למטה ואמרתי לאבא שלי שיסיע אותי לבצפר כי אני מאחרת והוא כולו לא הבין מה אני רוצה ואז כולם צחקו עליי

ולא דיברתי מתוך שינה אבל ברור שהיו לי סיוטים. היה לי גם חלומות צלולים. ובדרך כלל החלומות שלי ממש ארוכים ומפורטים ואני מתה עליהם
.

shaharory

New member
עם כותרת כזאת כולם יכנסו לקרוא את זה

ויא מה עשית בחלומות הצלולים?

AccioMoon

New member
זו הייתה המטרה ;)

אמממ וואו אני לא זוכרת. היו לי שניים ממש מזמן.

sivan3004

New member
אומיגאד זה קרה לי גם חחחחחחחחחח

אבל טיפה אחרת, קמתי באמצע הלילה, ופשוט לא הסתכלתי בשעון פשוט החלטתי שהגיע הזמן לקום. וממש התחלתי להתארגן עד שקלטתי שחושך בחוץ...

Ayelet 363

New member
כמה שאלות על חלומות צלולים

כשאת מגלה שאת חולמת, את ישר רוצה להתעורר או שאת מנסה לעשות דברים? או שאת נותנת לחלום "לזרום"?

את בדרך כלל מצליחה לשלוט בהם?

AccioMoon

New member
זה היה ממש לפני שנים, כשניסיתי.

היו לי איזה שניים ואני זוכרת אבל ממש בטשטוש (כתוב לי איפשהו.)

neurotica

New member
כי אני מנסה לסירוגין בערך מכיתה י"א

וזה לא מצליח לי. וכמובן שזה לא בא לי באופן טבעי.

Ayelet 363

New member
טוב, אם זה מעודד אותך אני מקנאת בך קצת

רוב החלומות הצלולים שלי מתחילים מסיוטים- או לכל הפחות חלומות קצת רעים- ורוב השליטה שיש לי היא לעוף ולדעת שזה חלום. זה הכל. רוב הזמן הסיוט נשאר סיוט במקרה שלי, ואמנם אני יודעת שזה רק חלום, אבל אני חושבת שסיוט צלול גרוע יותר מסיוט רגיל למרות הידיעה הזו.
מצחיק, אנשים רוצים דברים שאין להם ואלה שיש להם (זה בא לי באופן טבעי פעם בכמה זמן) לא רוצים את זה.

למעלה