Ayelet 363

New member
sigh (התמרמרות רנדומלית)

היום גיליתי שכנראה שאיבדו בדיקות דם שעשיתי. אחרי שממש כאב לי (כמו ילדה קטנה) והחובשת הייתה מגעילה ("את הולכת לבכות?!" ועוד כל מיני משפטים שהיא אמרה... ודווקא לשלב של בכי אפילו שאני דווקא לא הגעתי). ועכשיו אני חוששת שיחשבו שלא באתי או שאיבדתי את ההפנייה, ועל פי מה שאמרו לי (לא הפעם, בעבר) עולים למשפט על דברים כאלה... הם שלחו מייל לע.ד רמ"ד שלי (עוזרת של המפקדת. הם אפילו התאמצו!
).
ובלי קשר, אני שונאת להגיע למרפאה. לא משנה שאני חוזרת הביתה קצת יותר מוקדם אחרי זה...

וכדיי להפוך את ההתמרמרות הזו לבעלת תכלית מסויימת, יש לי שאלה קטנה על פאנפיקים. בAU, כשיש דמויות שמוזכרות ממש מעט, מה עדיף- להכניס דמות מהסדרה לתפקיד הדמות הזו או OC? כי חשבתי על רעיון לפאנפיק (רוב הסיכויים שלא אכתוב אותו. בעיקר כי הוא מאוד מסובך) ויש דמות מהסדרה שמתאימה לתפקיד הזה, אבל מכיוון שזה פאנפיק AUוהיא לא מאוד חשובה, אני לא בטוחה אם להכניס דמות מהסדרה בתור הדמות הזו, לא משנה כמה היא מתאימה, מוסיף או אולי אפילו גורע. מה דעתכם?
מתנצלת על הניסוח הגרוע של השאלה...

Rawsome

New member
ביטצ'ז!

שונאת בדיקות דם.
מקווה בשבילך שימצאו את זה...

ולשאלה השניה, לא שהבנתי חצי ממה שכתבת (חוסר ידע, זה אני, לא את) אז.

Ayelet 363

New member
תודה

השאלה- חשבתי על רעיון לפאנפיק שמתרחש בעולם שהוא לא העולם של הסדרה. יש שם דמו ת שולית שאני תהה לגביה. יש דמות מהסדרה שמתאימה, אבל מכיוון שהתפקיד ממש קטן אני תוהה מה עדיף, לקחת דמות מהסדרה או להמציא דמות משלי.

Ayelet 363

New member
ודרך אגב

אם לא הבנת את השאלה זה לא את... הייתי צריכה להסביר את זה בלי המושגים, וגם ניסחתי את השאלה באופן לא ברור.

Divine Rose

New member
גם אני

לא לגמרי הבנתי מה התכוונת ב- AU.
כאילו דמות חשובה לעלילה ואת מתלבטת אם לקחת דמות שולית מהקאנון או לכתוב OC מההתחלה? אם לזה התכוונת אז עדיף לקחת דמויות קיימת אבל הכל תלוי בפאנדום כמובן ובתפקיד שלה

מבינה אותך עם הבדיקות האלה. במקום חוסם ורידים קשרו לי צינור כשלקחו ממני דם. מיותר לציין שזה נפתח להם פעמיים באמצע

טוב, עוד שנה את תצחקי מזה כמו שאני צוחקת עכשיו

Ayelet 363

New member
התכוונתי בAU

לזה שזה מתרחש בעולם אחר (עולם של סדרה אחרת, אבל זה לא ממש רלוונטי לשאלה).

הייתה גם פעם שבה בטעות עשו לי בדיקה אחרת אז היו צריכים לקחת שוב... חוסם ורידים וצינור? זה כבר נשמע הרבה יותר רציני.
תודה רבה על העידוד. :-מקווה לצחוק...

shaharory

New member
זה ממש מעצבן אותי שמתוך ה-12,600 פאנפיקים

של משחקי הרעב פאנפיקשן.נט אין אפילו פאנפיק אחד שהוא היימיטץ'/סנקה!!! הם נועדו להיות יחד! שמישהו יכתוב את זה!

shaharory

New member
סנקה קריין, הקברניט משחק.

AKA ההוא מהסרט עם הזקן המגניב.

לסרט ולספר

השיפ נוצר במוח שלי בעקבות הסצנה של שניהם בסרט. אני לגמרי רואה את היימיטץ' שוכב עם סנקה בשביל הטבות לקטניס. רק שלא קרו לה הרבה דברים טובים אז זה מתנגש קצת עם הקאנון.

N o R i K o

New member
... פאנגירלז O_O

ואני חשבתי שאחרי ג'והאנה\פרים יש לכן גבולות!

*חור*

shaharory

New member
זה קרה? חחחח

כאילו בחיים לא קראתי פאנפיק של משחקי הרעב.
אבל אם יהיה סנקה/קריין אני ראשונה לקרוא!

יאי! פתחת אוף בשביל התמרמרות!

מתאים לי.
אז בקיצור, זוכרות את סיפור הריקוד המגניב?
הבנות הרסו אותו לגמרי... הן החליטו שבאמצע ההופעה, שהן מופיעות הן צריכות לדבר. סיריוסלי?!
ולא היה לנו מקום כי לפני שכולם התיישבו בשולחן התחיל לרדת גשם, אז דחסו שיכבה של 200 ילדים בערך למסדרון לא כל כך גדול, וכולם היו עצבניים על כל הסיפור הזה, ואנחנו היינו בלחץ של לפני הופעה.
בקיצור, יצא ממש ממש ממש ממש ממש גרוע, עקום, מכוער, והכי כיף, כולם צחקו...

המורה שלי כל כך לא הולכת להיות מרוצה ממה שעשינו מהמצוינות מחול...

OMG

בשניה היום הזה נעשה מוצלח!
מצאתי מוזיקה שחיפשתי מלא זמן! וסתם לחצתי, ואז אני כזה "זה מוכר לי... יואו! חיפשתי את זה!!" נשארתי בהלם, ואני עדיין

5ifi

New member
חח מה?

ותנחומיי על הריקוד.
את יכולה רק בשביל הכיף, לרקוד אותו עם עוד חברה, ותצלמו את עצמכן ואז תתלהבו ביחד בלי שסתומות ידברו באמצע.

shaharory

New member
החיים הקשים של פאנגירל בהתנזרות מטמבלר.

נכנסתי עכשיו רק לתגיות של קונאן ושל ג'וש האטצ'רסון כי ג'וש היה אצל קונאן היום בבוקר אבל הפאנדום הזה כנראה לא מתקדם כמו שלנו והם לא מעלים את הראיון לאינטנט 5 דקות אחרי שהוא מסתיים. אז אני צריכה לחכות 3 שעות בערך עד שזה יעלה לאתר של קונאן.

וחוץ מזה, אני ממש מתפתה להיכנס לתגובות שלכם על הפרומו אבל אני בינתיים מחזיקה את עצמי.

אבל אני לא יודעת מה אני אעשה עכשיו שבועיים?

ספיקינג אוף וויץ', מכירים את זה שאתם קוראים ספר ואז כזה עוצמים עיניים ושמים לב רק אחרי איזה דקה כי זה ממשיך בראש שלכם? אז קראתי קודם מוקינג ג'יי והראש שלי אמר "זה בסך הכל שבועיים" ממש חזק וברור וזה מה ש"העיר" אותי והקטע הוא לא חשבתי על גלי בכלל! אני חושבת שהייתה לי התגלות כלשהי ><"

אני אשמח אם תתנו לי הצעות לדברים לעשות כדי להעביר את הזמן ולהסיח את דעתי. יש לי בינתיים, חוץ מסדרות להשלים:
1. לסיים סופסוף לכתוב על הקיר את הציטוט של כריס ואת הציטוט של קונאן שנטשתי.
2. להמשיך ציור של גראנט שהתחלתי.
3. ש"ב והתכוננות למתכונת במתמטיקה וכאלה.

Rawsome

New member
איזה ציטוטים?

ותמשיכי את הציור של גראנט! ותעלי לכאן!

shaharory

New member
נראה לגבי זה...

והציטוטים:

i've tried being other people but myself suits me the best

ושל קונאן אני עוד לא כתבתי ואני לא בטוחה איך לנסח את זה כי במקור זה

if you work hard and you're kind- amazing things will happen

אבל עם הזמן זה התקבע כ-