כן, אני לא.. בכלל, פורומים זה למפגרים.
L LemonLimeLilach New member 26/3/12 #36 בטוח כל הCSI, NCIS וכאלה וצ'אק ניקיטה? ראיתי רק כמה פרקים אז אני לא יודעת אם זה נמשך לנצח. את חייבת סדרות עם מינימום 6 עונות של מתח לא ממומש?
בטוח כל הCSI, NCIS וכאלה וצ'אק ניקיטה? ראיתי רק כמה פרקים אז אני לא יודעת אם זה נמשך לנצח. את חייבת סדרות עם מינימום 6 עונות של מתח לא ממומש?
K Kill Bernard New member 27/3/12 #41 אוו! אולי ניקיטה באמת! זה לא משנה באמת שלא ממומש. זה פשוט בעיקרון עבודה על קומדיה רומנטית, אז.. שיהיה חפירות זוגיות נרחבות ניקיטה אולי טוב! יאי.
אוו! אולי ניקיטה באמת! זה לא משנה באמת שלא ממומש. זה פשוט בעיקרון עבודה על קומדיה רומנטית, אז.. שיהיה חפירות זוגיות נרחבות ניקיטה אולי טוב! יאי.
R RenanaD New member 26/3/12 #37 הדס! שאלה חשובה! את מתכוונת אי פעם להכנס ל-Draw something ולענות על מה ששלחתי לך, או שאני יכולה למחוק את המשחק? את כבר נצח בראש הרשימה שלי עם "1"!
הדס! שאלה חשובה! את מתכוונת אי פעם להכנס ל-Draw something ולענות על מה ששלחתי לך, או שאני יכולה למחוק את המשחק? את כבר נצח בראש הרשימה שלי עם "1"!
K Kill Bernard New member 27/3/12 #39 מה - מה - מה - לא ראיתי משהו ששלחת לי! למה לא ראיתי משהו ששלחת לי? יש לי רק משחק אחד, לא ראיתי שיש יותר. אני לא מבינה כלום. נא להסביר.
מה - מה - מה - לא ראיתי משהו ששלחת לי! למה לא ראיתי משהו ששלחת לי? יש לי רק משחק אחד, לא ראיתי שיש יותר. אני לא מבינה כלום. נא להסביר.