שרשור Off

LeRanch

New member
דיס-המלצה על הסרט "בוסית בקטנה"

חברים, אל תתנו לטריילר להטעות אתכם - הסרט החדש "בוסית בקטנה" הוא אחד הסרטים הגרועים ביותר שיצא לי לצפות בהם.

ראיתי את הטריילר בקולנוע לפני כמה שבועות ולא הפסקתי לצחוק תוך כדי כך שהיה לי ברור שאלך לראות את הסרט כשייצא, ואתמול עשיתי זה. וכמה שאני מתחרט!

הקאסט אמנם כולל כשרונות קומיים כמו איסה ריי, רג'ינה הול ומרסי מרטין, אבל הקומדיה נעדרת לחלוטין מהתסריט. למעט מספר מצומצם של גיחוכים שאפשר למנות על יד אחד, אלה היו שעה ו-40 דקות כל כך מיותרות שאפילו הצלחתי לחטוף תנומה קלה במהלכן. גם העלילה עצמה (מבלי להיכנס ל
ים) כל כך מבולגנת, הסרט הזה לא יודע מה הוא רוצה להיות בכלל, ובתכלס זה חיקוי גרוע לסרט הרבה יותר מוצלח באותו סגנון - "פתאום 30".

בשורה התחתונה - אם תכננתם לצפות בסרט - אל!!!

einat162

New member
זה הגרסה ה"אורבנית" (שחורה) לרעיון לעוס ...

והטריילר ממש לא עשה לי חשק לראות אותו.

snier 1991

New member
הז'אנר הכי נחות כיום בקולנוע זה הטייק השחור לסרטים

לא ממש ישנים (כמעט תמיד קומדיות.
&nbsp
יש מיליון כאלה, הרומן של אתמול בלילה שחור, מגנוליות מפלדה שחור, פתאום 30 שחור, אנני שחור, סינדרלה שחור וכל הקריירה של קווין לטיפה.
&nbsp
אני באמת לא מבין על מי זה עובד, למה מישהו צריך את אותו סרט בדיוק עם עוד שתי בדיחות גזע ושחקנים שחורים. אין פה איזה ויז'ן שחור שרלוונטים לסרטים הללו או משהו, פשוט לקחת את אותו סרט ולשים אותו עם שחקנים שחורים
&nbsp
אם יש לך סיי גזעי על ז'אנר תפדאל תעשה סרט (סטייל תברח ואור הירח), זה גם חרוש רצח והאמירה לא מאד מעניינת אבל שיהיה לבריאות. אבל תהרגו ואתי אני לא מבין מה בדיוק הסיי בלקחת סרטים רגילים להפליא ולהחליף את הלבנים בשחורים

טריילר חדש לעיבוד לייב אקשן של מלך האריות

כן, זה כנראה פריים לפריים אותו דבר כמו הסרט המצויר, ותכלס זה גם סרט מצויר, הוא רק נראה אמיתי.
אבל עדיין אני נעשה קצת נלהב לראות את זה.

limors2

Well-known member
היה לי קצת קשה עם זה.

הרעמה של סקאר לא שחורה, וטימון ופומבה..... מכוערים נורא

זה הצד השלילי של "אמיתי"

חיות יותר מכוערות במציאות. אבל הן גם הרבה פעמים חמודות יותר.
&nbsp
ואני לא בטוח, אבל ייתכן שפשוט גילו שאין דבר כזה אריה עם רעמה שחורה.
&nbsp
אבל מעניין עד כמה ישארו עם ה"מציאותיות" כי למשל יש קטע שבו סימבה מתנדנד על ענפים כמו טרזן. האם זה ישאר?

einat162

New member
האמת שיש אריות עם רעמה שחורה ברובה

https://www.shared.com/rare-black-maned-ethiopian-lion-spotted-on-camera/

אבל כן, הסרט חטף ביקורות שליליות על סקאר- גם על המראה שלו ("הבן דוד של מופאסה על קראק" היה התיאור האהוב עליי), וגם על איכות ליהוק (שמחה שג'יימס ארל ג'ונס חזר לגלם את מופאסה, ג'ון אוליבר הוא תחליף נאה לרואן אטקינסון. לגבי האחרים- יכול להיות הצלחה ויכול להיות כישלון...).

didalf

Well-known member
דייי כבר תעצרו את זה!!!

זה כל כך מיותרררררררררר זה סרט מושלם!!!!!!!!
מצד שני כמובן שהתרגשתי למוות רק מלשמוע את המוזיקה המוכרת לעזאזל היא מושלמת
ואני מודה שזה מסקרן.
אני נקרעת בין רצון להחרים את זה לזה שאם אחותי תראה בקולנוע בלעדי אני אקנא
(היא גם נקרעת בין קדושת המקור לסקרנות).
&nbsp
וחוצמזה מסכימה עם ליאורה
פומבה ממש מכוער מה זה? כאילו אני יודעת שככה נראה חזיר בר אבל זה בדיוק הפואנטה בסרט המצוייר להפוך חיות מכוערות לחמודות!!! מי צריך אותן באמיתי?!
וסקאר נראה סתמי לא זיהיתי אותו בהתחלה.

LeRanch

New member
אני כל כך מחכה לסרט הזה

"מלך האריות" זה הסרט המצויר האהוב עליי ביותר, הייתי צופה בו בלי הפסקה כשהייתי קטן והיו לי המון צעצועים ומשחקים שקשורים לסרט. אני באמת צפיתי בטריילר הזה עם צמרמורת מהתרגשות!

Lion_Heart

Well-known member
מאוד מתלהב מכל סרט דיסני!

חוץ מדמבו...דמבו מדכא מדי

אהבתי את דמבו

ושלא כמו חלק מהעיבודים, זה מקרה שבו הלייב אקשן שונה לחלוטין מהמקור.

ראיתי את שאזאם ואהבתי

זה נחמד לראות סרט של DC שהוא כיפי כמו סרט של מארוול.
יש אקשן מגניב, כמה טוויסטים טובים, הומור די טוב, וגם די מרגש בנקודות מסויימות.
&nbsp
91% ברוטן טומאטוס מרגיש לי די מוגזם, הסרט הוא לא יצירת פאר, גם לא ביחס לסרטי קומיקס. אבל הוא בהחלט טוב.

didalf

Well-known member
סיפור לפני השינה מאת הנוקמים

הנוקמים מקריאים לנו את עלילת איניפיטי וור כספר ילדים. (
לאיניפיטי וור, אין ספוילר לאנדגיימ)
הם כאלה חמודים

אוף יש מלאאא סרטונים עכשיו ואני נמנעת מרובם כי הם מכילים קטעים מהסרט או שמדברים על דברים בטריילר ואני ממש מנסה לדעת כמה שפחות. אבל שמרתי שיהיה לי לאחרי הסרט.

didalf

Well-known member
אוקי הטאמבנייל של הסרטון הוא ספוילר לאיניפיטי וור

אם מישהו בטעות לא ראה אותו.

limors2

Well-known member
זה נחמד

הרבה יותר נחמד מהסרט, שבדיוק סיימתי לצפות בו

למעלה