עכשיו חפרתי והכל נמחק!!!
אני שונאת את תפוז, למה כשאני לוחצת backspace אתה עושה BACK????
הייתי בחלון טקסט!!
אוף. כנראה שזה לא נועד לפרסום כל מה שרציתי לפרסם.
אז, היה טוב ורע, מר ומתוק. למדתי ממש המון, אני צריכה לעבוד על כישורי החברתיים והלוואי והייתי מדברת יותר עם ג'ייסון וסטיוארט אבל קצת הרחקתי את עצמי ולא לקחתי מספיק קרדיט ותפסתי את המקום שמגיע לי על העבודה שעשיתי (וזו האמת וזאת לא רק אשמתי, אבל הרבה מזה כן אשמתי).
לפגוש אנשים מהתעשייה, באמת..זה סוריאליסטי, השמות שנזרקו לחלל האוויר בהקשרים שלא הייתן מצפות החל בעבודה וכלה בחיים ממש ממש פרטיים (נניח..אממ..מערכות יחסים).
לילך, יש לי רכילות שאולי תאהבי. התאפקתי לא לזרוק את שמו של ג'ונתן גרוף לשיחה.
גם ג'ימי (ההוא מדקסטר) וג'ייסון עובדים עכשיו על פרויקט ביחד והם דיברו על ליהוק וכל מיני דברים ו..כאילו..הייתי פשוט בשוק, זה הזוי.
גם להכיר אותם ולהבין כל אחד מי הוא זה..מוזר.
הדברים הטובים היה כמויות הזמן שזכיתי לבלות איתם וללמוד מהם.
האנשים האחרים שזכיתי להכיר והמקום שקצת כן יצרתי לעצמי כמפיקת הכנס.
הדברים שלמדתי (יש אנשים שלא אעבוד איתם לעולם שוב..לפחות לא מבחירה, יש אנשים שממש אפשר לסמוך עליהם, יש אנשים שאני יכולה רק לקוות שירצו לעבוד איתי שוב כי ממש אשמח...)
בחיים שלי לא יצאתי כ"כ הרבה בכ"כ מעט זמן. אכלתי במסעדות, לרוב דרך תווים של הפסטיבל, אז בחינם, לפעמים על חשבוני. ג'ייסון גם ממש פירגן והזמין אותנו הרבה פעמים אבל עדיין הוצאתי מ-ל-א כסף כי הייתי כל יום בחוץ..כל היום (כאילו, עד 3 לפנות בוקר כל יום...)
היום נחתי ומחר נראה לי אני אוכל בעיקר סלט.
אני לא יכולה יותר עם אוכל בחוץ.
זהו, לא יודעת. תפוז מחק לי כשניסיתי לפרט יותר..דברי איתי פנים מול פנים ואספר לך שגעונות, הזיות ודברים מוזרים אצל האנשים האלה, כי זו ההפתעה הכי גדולה - לגלות שהם אנשים.