שיא האירוניה זה

o0Invisible0o

New member
שיא האירוניה זה

שאחרי הדיון שלנו על סטאר-טרק קיבלתי זוג כרטיסים מתנה..
אני מניחה שהדס לא ממש רוצה ללכת לראות אותו..אז..אם מישהי מכן רוצה - דברו איתי, אז עד סוף יולי (אבל בטח הסרט ירד לפני, לא?)
בקיצור, נתאם אחרי טרפת פסטיבל......

limors2

Well-known member
הוא בטח ישאר מלא, זה סטארטרק!

אם יסתדר אני אשמח להצטרף!

o0Invisible0o

New member
טוב, עוד קצת מטרפת הפסטיבל

אני לא מספרת הכל פה כי אני כמובן לא רוצה לפרסם באינטרנט דברים שהאנשים האלה לא רוצים שיופצו אבל..הדבר הבא הוא ממש סבבה.
התסריטאי של דקסטר נמצא בפסטיבל..כאילו, השואוראנר הראשון (שכבר לא שואוראנר) אבל..האדם מאחורי העונה הראשונה, זה שכתב את הפיילוט שקראתי לפני איזה שנתיים ונדהמתי..ו..פגשתי אותו ביום חמישי, בקטנה כזה ונורא התלהבתי.
היום הוא הצטרף לערב שארגנו, לכל מי שרצה לבוא ולשבת לדבר עם ג'ייסון וסטיוארט והוא ישב איתי (ועם עוד אנשים כמובן..) יותר משעה!!! ודיברנו על מ-ל-א דברים.
פחות יצירה, אבל כן הקושי של רצון של משפחה לעומת הרצון שלך ליצור ולחלום, השפעות תרבותיות מערביות, שירות צבאי, בגרות מנטלית ולא מספרית (הוא חושב שאנחנו צעירים אך בוגרים לגילנו) והכנסתי לשם גם קצת סופרנוס (כן, הוא גם כתב שם!!)
אה ולימדתי אותו לאיית את השם שלי. והוא תיקן לי טעויות באנגלית.

בקיצור, השבוע הזה הוא קצת חלום שאני עוד שנייה אתעורר ממנו.

עם ג'ייסון וסטיוארט אגב דיברתי יותר על יצירה ברשת והשאיפות שלי, על מה אעבוד בקיץ וכאלה.

אה והשיחה של ג'ייסון וסטיוארט היום הייתה מדהימה, כיתת האומן שלהם...פשוט מדהימה. הם פשוט סיפרו על הרגעים הכי קשים שלהם, הכי רגעי "זהו, הקריירה שלי נגמרה" ואיך הם המשיכו משם. הכי מעודד ומנחם שיש.

טוב, די זהו. לילה טוב!

LemonLimeLilach

New member
אבל דיברת איתו גם על דקסטר?????

כאילו בקטע של, אז מה, איך אתה חושב שהסדרה בלעדיך? וכאלה... כאילו דעות שלו על איך שהסדרה התפתחה מהעונה הראשונה ובדמויות האלה. זה נורא מעניין!!!!! חבל שלא באתי

o0Invisible0o

New member
עכשיו חפרתי והכל נמחק!!!

אני שונאת את תפוז, למה כשאני לוחצת backspace אתה עושה BACK????
הייתי בחלון טקסט!!

אוף. כנראה שזה לא נועד לפרסום כל מה שרציתי לפרסם.

אז, היה טוב ורע, מר ומתוק. למדתי ממש המון, אני צריכה לעבוד על כישורי החברתיים והלוואי והייתי מדברת יותר עם ג'ייסון וסטיוארט אבל קצת הרחקתי את עצמי ולא לקחתי מספיק קרדיט ותפסתי את המקום שמגיע לי על העבודה שעשיתי (וזו האמת וזאת לא רק אשמתי, אבל הרבה מזה כן אשמתי).

לפגוש אנשים מהתעשייה, באמת..זה סוריאליסטי, השמות שנזרקו לחלל האוויר בהקשרים שלא הייתן מצפות החל בעבודה וכלה בחיים ממש ממש פרטיים (נניח..אממ..מערכות יחסים).
לילך, יש לי רכילות שאולי תאהבי. התאפקתי לא לזרוק את שמו של ג'ונתן גרוף לשיחה.

גם ג'ימי (ההוא מדקסטר) וג'ייסון עובדים עכשיו על פרויקט ביחד והם דיברו על ליהוק וכל מיני דברים ו..כאילו..הייתי פשוט בשוק, זה הזוי.
גם להכיר אותם ולהבין כל אחד מי הוא זה..מוזר.

הדברים הטובים היה כמויות הזמן שזכיתי לבלות איתם וללמוד מהם.
האנשים האחרים שזכיתי להכיר והמקום שקצת כן יצרתי לעצמי כמפיקת הכנס.
הדברים שלמדתי (יש אנשים שלא אעבוד איתם לעולם שוב..לפחות לא מבחירה, יש אנשים שממש אפשר לסמוך עליהם, יש אנשים שאני יכולה רק לקוות שירצו לעבוד איתי שוב כי ממש אשמח...)

בחיים שלי לא יצאתי כ"כ הרבה בכ"כ מעט זמן. אכלתי במסעדות, לרוב דרך תווים של הפסטיבל, אז בחינם, לפעמים על חשבוני. ג'ייסון גם ממש פירגן והזמין אותנו הרבה פעמים אבל עדיין הוצאתי מ-ל-א כסף כי הייתי כל יום בחוץ..כל היום (כאילו, עד 3 לפנות בוקר כל יום...)
היום נחתי ומחר נראה לי אני אוכל בעיקר סלט.
אני לא יכולה יותר עם אוכל בחוץ.

זהו, לא יודעת. תפוז מחק לי כשניסיתי לפרט יותר..דברי איתי פנים מול פנים ואספר לך שגעונות, הזיות ודברים מוזרים אצל האנשים האלה, כי זו ההפתעה הכי גדולה - לגלות שהם אנשים.

limors2

Well-known member
וואו, איזה אדיר!!!

אולי אחרי ההרצאה היום (
) הוא יציע לך עבודה

limors2

Well-known member
יאי לנפלאות השרשור.

רציתי להגיב את זה למעלה, ופה להגיב שזו נשמעת כמו חוויה ממש כיפית, ואני שמחה שהכל יצא טוב אחרי הסיבוכים והתסכולים בהתחלה!
ושאני ארצה חפירות המשך.

RenanaD

New member

כולנו רוצות לשמוע הכל בפרוטרוט... בהזדמנות הקרובה

(הפקה זה כה מגניב
)

LemonLimeLilach

New member
התייעצות חשובההההה!!!!

טוב, הגיעה אליי החבילה מאסוס. הזמנתי שמלה אחת וחולצה אחת בשביל לבדוק את המידות, השמלה במידה מושלמת, החולצה בתכל'ס בול במידה שלי רק ממש ארוכה, סוג של שמלת מיני קצרה שלא הייתי יוצאת איתה מהבית ברגיל אבל הייתי הולכת איתה לים או בנופש. אז עכשיו אני לא יודעת מה לעשות, אם להזמין מהפטיט שיש שם (שהם אומרים שזה פרופורציונלי לגובה 1.60 ומטה (אני 1.62))(ואין שום דבר במחיר נורמלי!!!!) או פשוט להזמין מלא שמלות
השמלות שאני הכי רוצה עולות 216 ש"ח כל אחת, שזה בתכל'ס יקר יחסית למה שאני קונה בדר"כ כלל (השמלה שקניתי עלתה 100 וככה גם 3 השמלות האחרונות שקניתי בקסטרו) א-ב-ל הן יותר אלגנטיות שכאלה ואני מחפשת בגדים למבוגרים (
) שאני אוכל ללכת איתן לעבודה שתהיה לי מתישהו
קיצר תגידו לי אם לקנות או לא ואז אני אוכל להאשים אתכן. גו.

LemonLimeLilach

New member
טוב בסוף קניתי שמלה אחת

תודה לכולם על העזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LemonLimeLilach

New member
היי לי יש כרטיסים לסופרמן

מי באה?
אין לי שמץ של מושג אם זה מוגבל לעיר/בית קולנוע אבל ברגע שזה יגיע אליי אני אודיע

Rachel47

New member
זה לא מאכזב

אני מאוד נהניתי
הסרט לא חף מבעיות ויש דברים שעצבנו אותי אבל אול אין אול נהניתי מאוד והליהוק של סופרמן מעולה ואני מאוד ביקורתית לגבי ליהוקים בסרטים האלה

למעלה