פייסבוק וצרות אחרות.

o0Invisible0o

New member
חה! רק שתדעי שאני בכלל לא הולכת בסוף!!

בעיקר כי אני מרגישה חרא אבל גם כי לא מצאתי אף אחד ומסתבר שאני לא היחידה! מלללאאא אנשים מהלימודים שלי פרסמו היום בפייסבוק אחד משני סטטוסים: יש לי כרטיס להיצ'קוק מחר/ יש לי זוג כרטיסים להיצ'קוק מחר..אם מישהו רוצה.
נראה לי תהיה הקרנה די ריקה והלוואי וזה יגרום להם לרדת מהימי שישי התקועים האלו!!! די!!!

הדס, אני מתקלקלת...זה זוג הכרטיסים חינם השני שאני זורקת לפח! ><

limors2

Well-known member
במקרה יש לי חופש, אבל לי זה דווקא מאוחר

האוטובוסים האחרונים שלי הם ב14:30

dans girl

New member
מרמור [למי שהיא לא איילת או ליאורה
] אני לא מאמינה שהשעה עכשיו 1 בלילה, ושרפתי משהו כמו 4 שעות על להמשיך (כבר שרפתי על זה בערך את אותו זמן גם בשבת) להכין הרצאה של 10 דקות על צמחי תועלת טרופיים.
מה זה צמחי תועלת טרופיים?
אננס, גומי, קקאו, קולה, וניל.

לכאורה, הדבר שהכי קל למצוא לו חומר בעולם.

ֻNOT.

למצוא רפרנס ספרותי עם רפרור נורמלי למה המקור של כל אחד מהצמחים האלה, איך בייתו אותו, מי גילה אותו מהמערב ואיך מפיקים אותו - לא קל בכלל.
עוד שבועיים בדיוק יש לי מבחן ענק באי אורגנית, ועוד 16 יום מבחן בפיזיולוגיה, ואני עסוקה בלחפש חומר על ייצור וניל. שמישהו ירצח אותי ועכשיו (או ביום חמישי, אחרי הפרק של ליזי בנט. ככה אוכל להיות מאושרת).

RenanaD

New member

בשביל מה את צריכה את זה? סוג של סמינריון הרצאה מול כולם? איזה תקוע

dans girl

New member
סתם, 10 דקות הרצאה בגן הבוטני, מול הקבוצה שלי, שזה 10 אנשים. איכשהו עוד פחות אכפת לי מזה שאני צריכה להרצות בפני אנשים, כרגע אכפת לי מכמה זמן לקח להכין את זה וכמה הייתי צריכה ללמוד לדברים אחרים בזמן שביזבזתי על זה את הזמן.
אתמול בערב סיימתי את זה כעקרון. אם אני אצליח לדחוף הכל ב-10 דקות זה יהיה מזל גדול. בכל מקרה, מחר זה יהיה מאחורי וביום חמישי אתחיל לחרוש כהוגן, בתקווה שזה לא יהיה מאוחר מדי, למבחנים שיש לי בשני ורביעי הבאים.

RenanaD

New member
טוב, לפחות ההכנה מאחורייך

ומחר גם ההרצאה עצמה...
סומכת עליך ועל הלו"זים המתוקתקים שלך שתצליחי ללמוד למבחנים כמו שצריך

limors2

Well-known member
מצאתי מקום לישון בו בניו יורק!!

800 ש"ח יקר יותר מהמקום הזול שמצאתי שלא ענו לי, אבל זה מתקזז עם ה600 ש"ח שחסכתי על הכרטיס טיסה.
וזה במנהטן!! באלפבט סיטי. שאני מכירה רק מרנט
אבל זה קרוב לברודווי ורחוק מהארלם אז אני מרוצה. זה אצל זוג מבוגר שנשמע ממש נחמד, והם מספקים ארוחת בוקר!! אמיתית!! חביתות ופנקייקס כל יום, וכשהם לא יכולים לבשל אז בייגלים וגבינות וכאלה
זה ממש נדיר.
והם כתבו בכללי דירה שלהם "אנחנו ממלאים את המקרר באוכל בשביל האורחים, והאורחים חייבים לאכול אותו. אם אתם לא אוכלים אותו אנחנו עצובים וצריכים לזרוק אותו. תשמחו אותנו ותאכלו אותו". חמודים
וככה זה יחסוך לי מלא כסף על ג'אנק פוד

הבעיה היחידה היא שהייתי צריכה להזמין את כרטיס הטיסה בתשלום אחד, ולשלם כבר עכשיו לחדר כדי לא לאבד אותו. אז יש מצב שאני אגיע למינוס של 6000 ש"ח החודש, שזה הגבול שלי

אני ממש מקווה שעד החודש הבא ישארו כרטיסי פרמיום לוויקד

o0Invisible0o

New member
נשמע מעולה!!!

חמודים.
באיזה מספר רחוב ושדרה זה יוצא? [זה לא באמת משנה, הכל במנהטן זה מעולה, אני סתם רוצה לנסות להבין איפה
]
הם נשמעים ממש מקסימים ולא ניו יורקרים אכזריים בכלל!! איזה יופי.

באסה על המינוס. :S

limors2

Well-known member
626 E 9th St 2F.

לא יודעת איזה רחוב זה יוצא, רק שזו השדירה התשיעית
אבל תחפשי במפות ותראי בדיוק איך זה נראה! מפות זה שימושי
.

dans girl

New member
יאי!! זה נשמע מעולה!! את תהני כלכךךךךךךךךךךךךךךךךךך

למעלה