פייסבוק וצרות אחרות.

o0Invisible0o

New member
ואוו. מה נסגר עם אנשים?

בא לי לעשות שטיפה לכל הבחורים האלה - זה פייסבוק, נכון, אנחנו נותנים לכם לראות תמונות שלנו..אל תעשו סטוקינג ואם כן, אל תעמתו אותנו עם הסטוקינג שעשיתם ותגרמו לנו להרגיש לא נוח.
יצורים.
איזה הזוי שהוא אשכרה זכר הכל ותשאל אותך.. >< הייתי מתה.

RenanaD

New member
והכי מצחיק היה שיום אחרי זה

התקשרתי אליו כדי להגיד שלא מתאים ושזה לא יילך, והוא אשכרה אמר "כן כן, גם אני חושב ככה, גם אני רציתי להתקשר ולהגיד את זה". אההא
שמעתי את האכזבה בקול שלך, מה נסגר.

Rachel47

New member
איכס

אם אני הייתי בדייט הה הייתי חוזרת הביתה ומתקלחת שעתיים

יש כל כך הרבה יצורים בעולם הזה שאלוהים ישמור

limors2

Well-known member
צרות חיוביות.

כי פה אפשר להשתפך בקיטשיות בצורה שאי אפשר בפייסבוק

אומייגאד, אני טסה לראות וויקד בברודווי

זה החלום שלי כבר 6-7 שנים, מה אני אעשה אחרי זה?

Rachel47

New member
או האני

את כזו חמודה
תכלס יש בזה משהו יש חלומות שאחרי שאני אגשים אני לא אדע מה לעשות (ואני כל כך רחוקה מלהגשים אותם אז יאי לי)
בכל מקרה
ברגע שתסיימי עם זה תעשי רשימת חלומות חדשה
תמיד יש;)

RenanaD

New member
קודם תגיעי לגשר!...

עזבי אותך מהמחשבות מה יהיה אחרי. את טסה לראות "וויקד"! אומג! יהיה לך כיף ואת תהני מלאן! תתרכזי בזה עכשיו

Rachel47

New member
שאלה

בא לי קינדל
יותר נכון בא לי לקרוא ספרים באנגלית, לא מי יודע מה בא לי לקנות אותם כי אין לי איפה לשים אותם ו..זה..

אז
למישהי כאן יש את זה?
איך זה?
זה שווה?
איך בדיוק שמים על זה ספרים?
והאם גם זה עולה כסף (אני יודעת שכן אבל האם יש דרך לעקוף את זה? הורדה מאיפשהו וכאלה?)

limors2

Well-known member
הממ, יש לי אפליקציית קינדל בפלאפון.

בהנחה שגם את המכשיר אפשר לחבר למחשב ולסנכרן בUSB כמו מכשירים רגילים, אפשר להוריד ספרים בצורה לא חוקית בדיוק כמו שמורידים סרטים וסדרות. רק בהרבה פחות זמן

זה נוח בטירוף (גם במסך סלולרי קטן), אם את מוכנה לוותר על לקרוא ספרים פיזיים. אני לא

Rachel47

New member
הרבה זמן אני אומרת שגמני לא אוותר על

ספרים פיזית
אבל...
אני לאחרונה מוצאת את עצמי מוותרת על לקחת איתי ספר כי..כבד לי..עם הגב

ואז חשבתי על זה שאין לי ברירה אלא לעבור למשהו יותר קליל כי אני מתגעגעת לקריאה

מה גם שמעולם לא הצלחתי להתרגל לקרוא באנגלית ואני תמיד פשוט אעדיף ואחזור לעברית ואני נורא רוצה לחזק את זה אצלי אז אני די אכריח את עצמי ככה
זה לא שיש לי בעיה לקרוא באנגלית מבחינת הקריאה עצמה, אני קוראת ומבינה הכל וכבר יצא שלקחתי ספר באנגלית לידיים והסתדרתי מבחינת הבנה ואוצר מילים... הכל סופר דופר
סתם לוקח לי יותר זמן כי המוח שלי מאוד רגיל לעברית (מבחינת קריאה, מבחינת מחשבה וניסוח אני חושבת באנגלית, אני יושבת לעשות דוחות באקולוגיה והפרטנרית מתקנת לי! ניסוחים כי יש לי צורת ניסוח אנגלית כזאת...הזוי) ואני אוהבת את זה שאני קוראת מהר ובאנגלית זה לאט אז אני מתעייפת ומוותרת סתם..
קיצר...קינדל!

מאיפה בדיוק מורידים בחינם?
כי נניח בווארז מצאתי ספרים בפידיאף שזה דווקא לא מתאים לקינדל...
למרות שתכלס, זה עולה הרבה פחות מלקנות את הספר (שזה מה שהייתי עושה אם הייתי קוראת ספר רגיל) אז יש כאלה שבאמת זולים ולא אכפת לי לשלם..פשוט על היותר יקרים
או שסתם אם אפשר לחסוף מידי פעם

limors2

Well-known member
ממממ הפורמט הוא EPUB

אני מוצאת כאלה גם בווארז, ולפעמים כשנתקעתי ורציתי מהר בנסיעה משהו הייתי מחפשת בגוגל ומוצאת בהורדה ישירה וקלילה.

ואם זה המצב... תקני. כי זה באמת אחלה. וחוסך כ"כ הרבה מקום בתיק, כשבמקום ספר של 800 עמודים יש משהו קטן וקליל

Rachel47

New member
כן אני אקנה בימים הקרובים

זה סיפור עם כל העניין שאמאזון לא מוכנים לשלוח את זה לישראל

Rachel47

New member
טוב באמת יש הרבה בווארז

הוריי

אני מחפשת כרגע ספציפיים אבל הם אמורים להיות נפוצים
ההמשך של משחקי הכס, משחקי הרעב, 50 גוונים וכאלה...

limors2

Well-known member
לא אמורה להיות בעיה למצוא,הורדתי את כולם.

ותחפשי אולי באמאזון יוקיי? כי אבא שלי קנה

למעלה