o0Invisible0o
New member
ואוו. אוקיי אז אני חייבת להודות שתמיד שדפי שמה לי דברים על הוול/מתייגת אותי בדברים אני לא חוששת כי אני יודעת שאף אחד לא מסתכל על זה או אם הוא מתסכל זה רק לרגע כי מאוד מהר אנשים מבינים שאין להם מושג על מה אנחנו מדברות.
יש מישהו מהאימפרוב [זה קשור, מבטיחה] שקצת דלוק עלי ו..אני לא בקטע..בכל מקרה, נראה לי שהוא חשב שאם הוא ילמד את הפייסבוק שלי הוא כאילו יראה התעניינות בחיי וזה יעזור לו במשהו [איך מבהירים לו שזה אבוד?] בכל אופן, אז היום באימפרוב הוא בא אלי ואמר..לא משנה כמה ניסיתי - נכנסתי וקראתי את הלינק וזה..אבל לא הבנתי מה הקטע עם מרי קייט ואשלי.
!!!!!!!
dude.
זה לא שפרסמתי סטטוס, זה חברה שמה לי על הקיר והגבתי..ואתה קראת את כל ההתכתבות בצורה סטוקרית וחשבת שאם תשאל אותי עליה זה יעזור?
נניח.
צחקתי ואמרתי שאין לו ממש סיכוי להבין אבל אני אסביר בכל מקרה ואז אני כזה..מכיר Pride and Prejudice?
"לא, אבל אני לא רואה טלוויזיה"
אני: "זה..לא טלוויזיה. ג'יין אוסטין?" [ברח לי השם של הספר בעברית לרגע..]
"אני..מה, זאת שחקנית?"
אני: "אוקיי..'גאווה ודעה קדומה' זה ספר..שמעת עליו?"
"אה..נשמע לי מוכר"
אני: "זה אחד הרומנים המפורסמים!!! בכל מקרה.."
ואז הסברתי סדרת אינטרנט וכו'
וכל זה היה כדי להבהיר [אממ..הדס!] למה אני לא אצא איתו. חחח אני צריכה אנשים שיש לי משהו במשותף איתם והוא איבד אותי ב"אני לא רואה טלוויזיה" ואח"כ במחשבה שג'יין אוסטין קשורה אליה.
חוצמזה יש לי עוד סיבות שהדס שמעה.
הדבר השני - מה יש לאנשים??? פייסבוק זה..פייסבוק זה לא יומן פתוח לחיי, אם הוספתי אתכם לפייסבוק שלי לא הסכמתי לצאת איתכם או אפילו להשקיע בכם דקה של שיחה בצ'אט [זה כבר בנוגע לבחור אחר. ><]
מה שאני כותבת בפייסבוק לא מעיד על מה אני באמת מרגישה [ע"ע יותר מדי אנשים לא קשורים..]
ולא מייצג את חיי נאמנה - זה ייצוג של חיי שאני בוחרת לשתף.
וחוצמזה לחפור לי בפייסבוק ואז לספר שחפרת הופך אותך לסטוקר ולא מתעניין בתמימות..אם זה היה על סטטוס שכתבתי ולא הבנת, אז מילא אבל שיחה ארוכה ומפורטת עם חברות שאין לך סיכוי להבין?
חוצמזה אני שונאת את העבודה שלי, לא בגלל שאני לא אוהבת או נהנית ללמד ילדים, בגלל שיש שרשרת פיקוד ארוכה מדי ונמאס לי להגיע לדלתות של אנשים שפותחים ומבוכה ואומרים "אבל ביטלנו..הודענו כבר לפני שבוע" ואז אני יושבת 45 דק' באוטו אחרי שהכנתי שיעור מראש וגם לא מקבלת על זה תשלום.
וגם עם כל הביטולים יוצא לי השבוע 3 פעמים לנהוג לחור הזה [צפונית לרעננה!] בשביל שיעור אחד כל פעם..בזבוז של דלק וזמן.
וזהו.
באימפרוב היה דווקא סבבה השבוע, לא אילתרנו הרבה..בעיקר דיברנו.
/סחפירה.