עדכוני חיים.

o0Invisible0o

New member
עדכוני חיים.

יאללה, יום שני יש לי שני ראיונות עבודה, לשתי משרות חלקיות בתחום.
הראשונה, שסיפרתי לכן עליה, גמישה מבחינה משרה מלאה-חלקית אז אני יכולה לשנות את ההיקף, נראה לי.
זה מה שקורה כשאני עד כדי כך שונאת את העבודה הנוכחית.
עושה הכל כדי לברוח.
תאחלו לי שאתקבל לשתיהן!!

ושהן יהיו סבבה עם זה שאני עוד צריכה להתפטר מהנוכחית ושמסוגלים למשוך אותי בה שבועיים..
אבל אני מקווה שלא, כי מה הטעם. :S

ויש לי כבר מיליון דברים של הפסטיבל, כי אני שוב מפיקה את הכנס השנה. אני לא מבינה מתי אעשה זאת.

והאינטרנט בפלאפון שלי לא עובד מאתמול כבר ואני מרגישה ויודעת שזה מטופש להפליא להתבכיין על זה אבל ממש קשה בלי...במיוחד במשמרת בעבודה שאין בה עבודה בכלל וכל שאר העובדים עסוקים בלהתעלם ממך/להיות בהפסקה במשך כל המשמרת.
יאיי.

LemonLimeLilach

New member
החיים שלי

אה רגע, אין לי. בשביל לקבוע לסרט אני עוברת תכנונים ודיבורים כבר שבועיים
אוף, יש לי מיגרנה. אני לא מצליחה לראות אנשים בכלל.

o0Invisible0o

New member
רגע, אז לא הלכתן לת'ור?

אם לא, אני מצטרפת אליכן! אני גם רוצה לראות!!

Rachel47

New member
אנחנו היינו אמורים ללכת מחר

(סופסןף אני בבאר שבע ויש לי גישה לקולנוע נורמלי) ואז חברים של תומר הדליקו אותי סתם על זה שיש משחקי הרעב
רק שהם סתומים וזה (כמו שידעתי כבר כמה חודשים) רק בשבוע הבא
אז אנחנו הולכים לסרט אחר לגמרי - "היועץ" כי החברים לא זרמו על ת'ור
המזל שלהם הוא שמכל הגיבורים ת'ור הכי פחות מקפיץ אותי לכיוון הקולנוע אז לא הייתה לי בעיה לוותר...
ובסוף החודש אני בעזרת השם אהיה בבית..ואז....גרביטי!!! באיימקס (שוב, בעזרת השם)
ועכשיו באמת גם הזכירו לי את משחקי הרעב שרציתי לראות
אוי מתי?!

Rachel47

New member
הכי שווה מהסרטים המוצגים עכשיו

או שאת מתכוונת שת'ור הוא הכי שווה מהאוונג'רס?
כי אני לא מסכימה עם השני

LemonLimeLilach

New member
יותר שווה מקפטן אמריקה לפחות

ויש לו את נטלי פורטמן שזה יותר שווה מגווינת' פלטרו...

Rachel47

New member
יש הרבה מאוד מישורים להשוות

ביניהם אבל החברות שלהם דווקא פחות מעניינות בעיניי, כאילו הן לא הסיבה שאחד שווה בעיניי יותר מהשני (אני אגב מסכימה לגמרי שנטלי טראמפס גווינת' אבל זה לא רלוונטי בעיניי כמו מישורים אחרים)

בנושא הסרטים אני מחליטה גם לפי השחקנים
ואז אני חייבת להגיד לך שאני מעדיפה את כריס אוונס (קפטנוש) על כריס (?) המסוורת' (ת'ור) גם מבחינת משחק אבל גם מבחינת מראה

ברור מאוד ששניהם עולים ברמתם (כל רמה) על הענק הירוק שהוא פשוט מיותר בעיניי (אפילו שבכל הסרטים שלו השחקנים היו מעולים! זה מדהים כמה אני לא סובלת אותו וכמה הליהוקים שלו מושלמים)

ומבחינת הסיפור עצמו
סורי, אני חשבתי שהסיפור של ת'ור הכי פחות מדבר אליי
ראיתי את כל הסרטים והוא הכי פחות עניין אותי, קפטן אמריקה יותר, לצורך ההשוואה
עכשיו אני יודעת שהסרט של ת'ור אמור להיות טוב
והנה, התכוונתי ללכת אליו, פשוט כי אני כבר ג'אנקי של מרבל, אבל זה שהשתנו התוכניות בכלל אנשים אחרים פחות ביאס אותי ולא באמת נלחמתי כמו שהייתי עושה אם זה היה איירון מן או אפילו קטפן אמריקה (שאמור לצאת בקרוב)

כל ההודעה הזו נכתבה תחת ההנחה שאת כבר יודעת שאיירון מן הוא ה-אוונג'ר שלי ושאין צורך לפרט בנושא

LemonLimeLilach

New member
תראי
קפטן אמריקה

איירון מן הכי משעמם לדעתי אבל רק בזכות רוברט דאוני ג'וניור הוא האוונג'ר הכי אדיר שיש ואני הכי אוהבת אותו. אז עכשיו כשהוצאנו את זה מהדרך...

קפטן אמריקה ברעיון שלו שהוא מהעבר ואז הוא פתאום מתעורר בעולם שלנו יכול להיות נורא נורא מעניין אבל בסרט שלו לא הלכו לכיוון הזה בכלל ובאוונג'רס דילגו על זה לגמרי (שהוא מתרגל לכל השינויים) ונורא התאכזבתי מהסרט שלו... לא מתאים לי היסטורי פה בכלל. לא יודעת איך יהיה החדש...

אני מאוהבת בכריס המסוורת' (ובאח שלו גם
) והאמת שראיתי את קפטן אמריקה ואת ת'ור הראשון באותו ערב ספיישל שעשיתי לעצמי ות'ור היה הרבה יותר מעניין... כל הדמויות שם מעניינות יותר- אודין, פריגה, סיף
, איך שקוראים לו שאחראי על הגשר שהוא הכי אדיר בעולם וכמובן לוקי. והחברות נורא נכנסות לזה פה, אני יודעת שהרבה אנשים אוהבים נורא את פגי אבל היא לא ריגשה אותי בכלל בקפטן אמריקה.. ונטלי פורטמן
כולם ראו אוונג'רס, נכון? אז ממש קיוויתי שגווינת' פלטרו תמות כי פפר מעצבנת אותי והייתה לי תחושה שמשהו קורה איתה וניסיתי לגרום לאח שלי לספר לי מה כי הוא ראה לפני ואז בסרט כל כך התבאסתי
אבל ג'יין היא פלוס ענק! ודארסי

טוב לא משנה
אבל תראי מתישהו!

Rachel47

New member
אני אראה בטוח

וברור שרוברט דאוני ג'וניור הוא הסיבה מספר אחת שאני מטורפת על איירון מן
אבל עקרונית מהסרטים שלו הכי נהניתי
האלק מקום אחרון
וקפטן אמריקה ות'ור בעיניי שניהם בינוניים באמצע

אני לא יודעת מה הולך להיות בקפטן אמריקה החדש ואני כן מקווה שיעשו משהו עם העניין של ההסתגלות אולי כי כן בעיניי זה מה שמעניין בדמות שלו
אבל הסרט שלו הוא מין סרט אוריג'ין כזה אז לא הייתה לי בעיה איתו
ולא, פגי לא מעניינת אפחד

כריס המסוורת' לא שחקן אומייגאד בעיניי (אח שלו מושלם! אז אני די מתה עליו) ויש לו רק הבעת פנים אחת, זה מעצבן..

ו-וואו אני לא זוכרת כלום מת'ור הראשון טוב שלא הלכתי עדיין לשני אני צריכה לראות אותו שוב
בכל מקרה
ברור שאני אראה
והיועץ אגב סרט גרועעעעעעעעעעע כמעט רצחנו את זה שהלכנו בגללו

LemonLimeLilach

New member

כריס יותר חתיך מאח שלו
הוא פשוט יותר גבר, בזמן שליאם יותר ילד כזה.

אני אוהבת את האלק גם כן בזכות השחקן, כי הוא מושלם
וכן, תראי ת'ור 1 כי אני לא זכרתי אפילו לא את השמות
חוץ מת'ור וג'יין
תסתובבי קצת בטאמבלר תראי כמה אנשים סוגדים לפגי

RenanaD

New member
כמה שעות את עובדת שם?

וכמה דירות מכרת כבר? מקווה שאת זוכרת לשמור לי את הפנטהאוז

LemonLimeLilach

New member
ניין טו פייב

ושישי ניין טו וואן. לא כולל שעות שאני נשארת מעבר כי מגיעים לקוחות ואי אפשר לנעול עליהם... לצערי הרב...

למעלה