מקווה שזה בסדר שאני פותחת אוף. אני ממש

Ayelet 363

New member
מקווה שזה בסדר שאני פותחת אוף. אני ממש

מתרגשת.

אני מזמן רוצה לטוס לאנגליה, ומרוב פחד דחיתי את התכנון. בגלל אירוע חינמי מגניב שאזכיר בהמשך, קיבלתי אומץ, ולמרות שאני עדיין ממש ממש מפחדת- קבעתי. אני טסה ביום שני הקרוב, וחוזרת שבוע אחריו.

אני חוששת שמשהו ישתבש. אני טסה בלי כרטיס אשראי בין לאומי, כי הזמנתי אבל לא יספיק להגיע... ומעוד הרבה סיבות.

כמה כסף כדאי לי לקחת?

יש לי רשימת אתרים מגניבים, אבל אשמח לשמוע המלצות.

אטוס ביום שני ואחזור שבוע אחרי. דרך אגב, לא אהיה פה בשביל לפתוח את הסכמ"ש (למרות שאני מניחה שזה במילא לא נורא, כי אני היחידה שמסכמ"שת? מקווה שזה לא נורא).

מישהו מכם טס מתישהו לבד? אני מבועתת.

יש לי נטייה ללכת לאיבוד בכל מקום.

האירוע החינמי המגניב שציינתי הוא Q&A עם ג'וס ווידון, איימי אקר ואלקסיס דניסוף. המקומות מוגבלים, ואני מפחדת שלא אגיע מספיק מוקדם, וגם אם אגיע לא בטוח שאוכל לשאול משהו. אבל- יש לכם רעיונות לשאלות? אם כן, אשמח לשמוע!

אני כל כך מתרגשת. אני גם לא מצליחה לישון (אני אומרת "גם" כי דווקא הרבה פעמים קורה לי שאני לא מצליחה לישון. רק חבל שאני צריכה להתרגל לקום מוקדם- אני תמיד קמה דיי מוקדם, בטיול זה יהיה בסדר, אבל בשביל הטיסה...- ואני גם צריכה לצאת מחר לסידורים מוקדם).

WatchMeWatchYou

New member
איזה כיף!

תהני יקירתי! מקנאה בך כל כך!
אני טסתי לבד, לאוסטרליה, ומשם שוב לבד לניו זילנד. סומכת עלייך שתסתדרי, אין לך מושג כמה יכולות יש בנו שביום יום אנחנו לא מנצלים מספיק (או לא יודעים שיש בנו...).

לא יודעת כמה כסף את צריכה, במקרה הכי גרוע אם את צריכה עוד, תבקשי שיעשו לך העברה של כספים (מניסיון, עשינו את זה עבור אחי שנחסם לו הכרטיס כשהיה בברזיל, והוא נשאר בלי כסף). בתוך פחות מיום הכסף היה אצלו, לאחי שלום. חח
תחשבי כמה נראה לך שאת צריכה עבור כל יום, ותוסיפי על זה עוד קצת, ובנוסף כסף לבזבוזים.

תהני!

riktal

New member
נראה לי שאני האדם המתאים לענות

כי אני תמיד נוסעת לבד לארצות הברית

הכי חשוב שתשימי לב למה שקורה סביבך ותהי מודעת לסביבה שלך. אני אדם חולמני שנוטה להעלם בעולם שלו אבל כשאני בטיול אני משתדלת להיות קשובה למה שקורה סביבי.
בעניין כסף - לא יודעת כל כך לענות לך באנגליה אבל חשוב שתפצלי אותו (שלא הכל יהיה עליך כל הזמן).
בקשר לאירוע - אם חשוב לך לתפוס מקום תהי שם בלילה לפני! תשני בתור! אני עושה את זה הרבה בקומיקון.
בגדול - תהי פתוחה לאנשים, תדברי, תכירי, אל תהי סגורה. תגידי מאיפה את כדי להסביר את המבטא וזה יעזור לך להתחבר עם אנשים
הכי חשוב שתעשי חיים ותמהני.
אם את צריכה עוד משהו - כל דבר - אני פה

Ayelet 363

New member
אוקיי. תודה רבה!

אני לא בטוחה שבכלל יהיה תור לילה לפני. זה בחנות אייטיונס. כבר שמעתי על תורים בחנות הזו, אבל אני לא יודעת אם יש תורים לאירועים שהם מארחים כבר יום לפני. למזלי, המלון שלי נראה לא רחוק משם.

KiShKooSh

New member
עצה אחת היא תסתמכי על מה שנותו לך ביטחון

אני מרגישה בטחה שיש פגישות אנשי cs המקומיים
(אני גם הולכת לאנשי ברנינג מן)

תמצאי את האנשים שלך גם שם...
חנונים יש בכל העולם (חנוני העולם התאחדו!)
ומעריצי ג'וס ויידן יש גם כמות מאוד איכותית

חפשי עם מי לטייל, טיילי גם לבד, תראי שאחרי זה הכל יותר מרגיע.

אני נסעתי פעם ראשונה לבד שנה שעברה, לטיול של 3 שבועות בארה"ב כולל הברנינג מן..
והכל.. היה בסדר :)

משי22

New member
וואו, אין לי כלום לייעץ לך

כי אף פעם עוד לא טיילתי בחו"ל... אבל זה נשמע אדיר לגמרי, תהני מלא ותחזרי לספר לנו חוויות!

Ayelet 363

New member
תודה רבה!

אחזור מחר בלילה, אז החפירות צפויות להגיע בקרוב.

למעלה